Erkek sevgilisini neden gizler?

Bak çiçekli hanım, 2 konunuda erkek arkadaşıma hiç bir yorum yapmadan gösterdim, bir erkek gözü ile söylediği şeyleri yazıyorum, 'bu adam kızı istemediği yere zorla götürecek kadar saygısız, abaza, utanmaz ve tehlikeli biri. Başka bir kadın olmasa da kızı sevmiyor. Birini bulana kadar vakit öldürecek bu kızla' dedi. Daha sana ne yazalım bilemiyorum.

O mu patlayacakmış.Ç…kü patlasa da sen de biz de kurtulsak.

Ah bacım senin yüzünden kaç gündür surat asık geziyorum.Herif de diyor bi sıkıntı mı var..Seni ayıltacak kimse yok mu ya yakınında.Kız kardeşin arkadaşın?Burdakileri boşuna yoruyorsun sanki

Benim eski bir öğrencim lisede sevgilisiyle arabada anal ilişkiye girerken yakalandı, jandarma ailesine teslim etti, aile yerin dibine girdi resmen. Sizin gururunuz yok anladık da ailenizin de mi yok ? Hiç mi haber izlemiyorsunuz, ben birlikte olduğunuzu düşünüyorum, adam öyle size bir şey yapmadan duracak birine benzemiyor, resmen tecavüze uğruyorsunuz ama evlenme umudunuz olduğu için sesinizi çıkarmıyorsunuz. Bununla evlenseniz ne olur, çocukla boşanır hayatınızı sefil edersiniz. Ama anlamıyorsunuz bir türlü, biriyle cinsellik yaşadınız diye evlenmek zorunda değilsiniz.

310 tane daha sevgılısı oldugu ıcın

Bak ablacım sana tek ve net bir gerçek söylüyorum:
Bir erkek bir kadınla evlenmek istediğine eminse, onu değil yalnızca tüm çevresine tanıtmak, rozet gibi yakasına takıp gururla taşımak ister. Bu adamın ya evlilik düşüncesi yok ya da senle evlilik düşünmüyor.
Gözünü seveyim bak benim de evladım var, bunları okudukça çok üzülüyorum.
Nolur kendi hayatının kontrolünü bir başkasına verme.
Bu senin tek kullanımlık hayatın, bir tanecik hayatın var, nasıl seni böylesine gizleyen güven vermeyen birine emanet ediyorsun?

Son düzenleme:
Yaşadığınız ilişki sevgililik değil cinselliğe dayalı ilişki f***buddy denilen. Bunu direkt söylemiyor sizi kaçırmak istemiyor elinde tutmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…