- 19 Mayıs 2020
- 48.021
- 216.079
- 598
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Siz şaka maka hala evlenebileceğinizi falan sanıyorsunuz bu adamla.İnşallah öyle bir şey yoktur
Ben de negzel araba sallamalı bişeyler var sanmıştım o bile yokmuş, kılıktan kılığa girene kadar şunun için gitsin onuruyla osbir çeksin bu ne ya.Eliyle yapıyormuş işte.
Adam tam Abaza ya
Iyyyy
Abla haklısın bu normal değil yaşadığım şey normal olsa buraya sormazdım otele götürmek istedi eve götürmek istedi ama ben istemedim olmaz dedim. Yazılanların her cümlesi doğru. Beni terk eder mi diyorsun yani sonu öyle mi duruyor
İnşallah değildir beni sevdiğine eminim. Ben ayrılmak istesem bile bırakmaz kafasında halaAy bu hanim kizimizin konusuna yeni denk geliyorum 16 sayfayi okumadim, evli olduğunu soyleyeniniz oldu mu?
Atlaya atlaya baktim sayfalarada, adamin bir tek ben evliyim o yuzden seni kose bucak sakliyorum demedigi kalmis gibi.İnşallah değildir beni sevdiğine eminim. Ben ayrılmak istesem bile bırakmaz kafasında hala
O mu patlayacakmış.Ç…kü patlasa da sen de biz de kurtulsak.Bende öyle söylüyorum camlar filtreli görünmez diyor . Konuştum onunla ama bana kızdı bana güvenmiyorsun hata ediyorsun dolup dolup patlıycam hep alttan alıyorum ama dedi ben seninle ciddi düşünüyorum senin düşündüğün şeylere bak dedi
Ah bacım senin yüzünden kaç gündür surat asık geziyorum.Herif de diyor bi sıkıntı mı var..Seni ayıltacak kimse yok mu ya yakınında.Kız kardeşin arkadaşın?Burdakileri boşuna yoruyorsun sankiOtel teklif etti istemedim kuytu kosede durmayalım bildiğim boş ev var dedi istemedim ben ya aslında ailesinden 1 2 kişi biliyor arkadaşlarından da ama bana da dedi söyledim ya şuna şuna diye biliyorlar ya dedi ama genel olarak saklıyor yani söylediği birkaç kişi dışında saklıyor buluştuk birara ailesinden bilen birini aramisti bizi gösterdi sonra kapatırken kimseye söyleme dedi yanımda dibimde dedi kimseye söyleme diye neden kimseye söylemesin ki benden mi utanıyor anlamadım ki
Oğuz en azından koluna takıp avm, bar, kebapçı ne varsa gezdiriyoduOğlan yaprak dökümü oğuz gibi kız kopamıyor
310 tane daha sevgılısı oldugu ıcınTekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Ya ben ilk aylarda birbirimizi daha tanımadığımız için gayet normal karşıladım erkek de olsa ilk aylar birbirimizi yeterince tanımadık çünkü hak verdim ama artık 5 ay geçti aynı 6 ay geçti aynı 1 sene geçti hala aynı yani başlarda anlayışla göstersem de artık katlanamıyorum gecen çay içerken geçen hafta tanıdığı geldiğini görünce öyle telaslandi ki baktım dondu kaldı adam geliyor mu diye bana soruyor neyse adam geldi geçti selam verdi kafasıyla bizimki kafasını kaldıramıyor bile sonra hemen apar topar hesabı odedik kalktık ordan ya hadi gelsin adam oraya yani neden kaçarsın ki adam geldi oturur orda bir yere wen uzakta o uzakta bu kadar panik olması çok saçma çok biri görünce bir panik bir telaş ikidebir her yerden de tanıdık çıkıyor falan diyor onu dertleniyor bundan 2 ay önce uzak bir yere gittik piknik alanı arabadaydik arabadan çıktık tanıdık biri geliyordu uzaktan doğru neyse bu da tanıdık çıktı başladı telaşa ama dondu kaldı ben bir şey anlatıyorum onun aklı orda hala bizi gördü mü acaba falan diyor bende şey düşündüm bizi arabada gördü yanlış anlar diye mi o kadar telaşa giriyor acaba diye düşündüm de yok. 2 hafta önce mi neydi yan yanayken arkadasi aradı da o da yakin arkadaşı işi düşmüş herhalde buna bu da bir arkadaslayim şuraya gidiyoruz dedi ama hiç sevgilim falan demiyor yani he sonra herhalde surat asacagimi anlayınca bir kız varda diyor ciddi düşünüyoruz işte tam o an da hoparlörü kapattı hoporlerle konuşuyordu hemen kulağına aldı telefonu gelecek cevaptan mj korktu yanlış bir şey der diye mi korktu Allah bilir onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?