Erkek sevgilisini neden gizler?

ya ayrıca güzelim ailesiyle tanıştırsa bile seni terk edebilir ailesiyle tanıştırsa dahi seni cinsellik için kullanıyor olabilir bunu dahi taktik olarak kullanan erkekler var anası baskıcı olan tipler yapıyor yaşandı bu gerçek hem anası incelemeden geçiriyor (beğenmiyor) hem de gönlünce seks yapıyor ama asla ciddi bir şey yaşama düşüncesi yok hem de hiç anası her ay başka kızla tanışıyor
seni birtakım bahanelerle hayatındaki insanlardan saklayıp arabaya atıp tenha yerlerde sekse zorluyor bak bu cümleyi iyi oku diye büyük yazıyorum senin anlattıklarına göre ilişkinin özeti bu ben bi yerlerimden uydurmadım sen bunu kendine yakıştırıyor musun? yakıştırmadığını biliyorum geçen konunda sürekli insan evleneceği kadına bunu mu layık görür diyordun
hayır onu geçtim hala bir takılmışsın yok o benimle evlenmek istiyor benden dolayı evlenemiyoruz lan olay bu mu sence? evlensin evlenmesin adamın karakterindeki falsoyu görmüyor musun? adam hayır dediğinde durmuyor ayrıca senin güvenliğini, ev hayatını, ailenle iletişimini, isteklerini, onurunu, gururunu, duygularını düşünmüyor. çükü senden değerli be seni hiç sevmiyor hem de hiç bak 0 (sıfır)
evlilik içi tecavüzün konuşulduğu, rıza inşasının konuşulduğu bir zamandayız
geçen sefer de demiştim sevilmeyi bilmiyor olabilirsin, doğrusunu öğrenmemiş olabilirsin, psikolojik problemlerin olabilir bunların hiçbiri sorun değil ama içinde sana rahatsızlık veren bir his varsa kendi hislerini hiçbir erkek için yalanlama
kendini kandırıp durma adamdan sen de rahatsızsın işte be kızım niye hala devam etme ısrarın haklıyken haksız düşme çaban?

Cinsellik yaşamak ister insan sevdiğiyle de gizlemesi tek şeye işaret. Ya evli ya sevgilisi var . Herkes aynı şeyi söylemiş de ne bu kabul etmeye karşı direnç? Bir de senle evleneceğine de inanmışsın. Sen çok üzülürsün bu kafayla... yaşın küçük sanırım. Hemen şimdi ayrılık mesajı yaz bari yarın kullanamasın seni.

26 yaşında

Ay aynen. Seven erkek sevdiği kadını boşta tutmaz bu kadar, kadın da istiyorken bir dakika durmaz. Erkeğe kim höst diyecek, aile ne halt ederse etsin destek olur, toplum sırtını sıvazlar. Bak görenler olmuş arada derede, bi tanesi de ağzını açmamış aileye sizin oğlan kızın biriyle geziyor diye. Kız olsa anında naklen canlı yayın yaparlardı. Nerde kalmıştık? Seven erkek çeker alır hazır kadın da istiyorken, daha fazla boşta tutup kadını riske atmaz, kurdu var kuşu var dışarda.

Sanmıyorum arabada ilişki yaşıyor bence olumsuz tepki alınca buna döndü. Arabada sevişmek mi kaldı ya bi de, sanki Çiçek Abbas dolmuşa kadın atıyor bu konuda hep aklıma bu film geldi
E bu daha kötü, adam bu senaryoda konu sahibini daha fena kullanıyor, konu sahibi zerre zevk almadığı ilişkiler yaşamış oluyor paşazade tatmin olsun diye. Şu hakarete şişme bebek uğramıyor o kadar diyeyim.

Aynen, insanlar istedikleri gibi cinsellik yaşayabilir, herkes de konu sahibine cinsellik yaşadığı için değil kullanıldığı için kızıyor. Otelde sevişse en azından iki taraf da tatmin olur. Böyle arabada kendisini tatmin ettirip kızı evine bırakıyor direk. İğrenç bir ilişki bence, kimse böyle bir muameleyi kendine layık görmemeli. Konu sahibi de adam elinden gitmesin diye razı oluyor. Adam bir gün onu bırakacak haberi yok.

Mesaj yaz. " Yaşadığın yeri merak ediyorum, çıktım geliyorum " diye. Sonra izle cümbüşü bak bakalım senin o çok kıymetli ve seni bırakmayı düşünmeyen sevgilin ! neler yazacak sana.

Bu kadar saflık ve Kemal’im yapmazcılık bana normal gelmiyor. Ya sende bi tuhaflık var ya da bizi trollüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…