Erkek sevgilisini neden gizler?

Diğer konuyu bilmiyorum da adam kullanıyor işte bunu anlamak zor değil

İstediğin cevapları alamazsın çünkü seni sevmiyor. Maksimum 2-3 aya kalmaz bırakacak seni. Lütfen ondan sonra buraya gelip konu açma sevgilim benden ayrıldı diye. Onlarca kişi diyor sana seni sevmiyor kullanıyor diye.
Ağzına bir parmak bal çalıyor sonra istediklerini yaptırıyor biraz gözünü aç lütfen. Bir seferinde cinsellik yaşamanıza izin verme bak bakalım sana o zaman nasıl tepki verecek.

Ya saf mısın adam evli/nişanlı 50 kere daha konu açsan da bu değişmeyecek. Kullandırtma kendini artık bu nedir

Bir erkek türk babasından çekinecek sende bunu yiyeceksin??? Ay litfin aklını başına al.
Mesela mi dedim . Şey diyor genellikle ben daha önce böyle bir şey yaşamadım alışık değilim böyle seylere o yüzden çekiniyorum falan demişti en son oturduk çay içtik baktı tanıdık biri geldi galiba biraz fazla da yakın mı artık bilmiyorum robot gibi oldu hareket edemedi geliyor mu nerde diye bana sordu sonra kaçtık ordan zaten

Size böyle davranıyor ise emin olun sizden esirgedigini başkasına sunuyordur, sevgiler.

cünkü ciddi düsünmüyor
Ama ciddi düşündüğünü cok fazla gösteriyor ciddi bir şeyler olsun çok fazla istiyor bana şey diyor işler ciddiye binene kadar söz nisan olana kadar böyle olur sonra rahat ederiz diyor yani daha kimseden saklamam diyor daha önceden böyle şeyler yaşamadım çok utanıyorum çekiniyorum diyor

İnşallah öyle değildir
hanımefendi inşallah maşallahı yok, kesin kes bir yargılama yapamam ama durum ortada daha önce açtığınız konuya da yorum yapmıştım ve o zaman da sizi kullandığı hakkında yorumumu belirtmiştim eğer doğru konuyu hatırlıyorsam

onunla mı konuşmam lazım bu konuyu

Çeklitepe hanım, onunla buluşurken cinselliği tamamen kesersen amacının ne olduğunu anlarsın. Sende bunu yapacak güç var mı hiç emin değilim. Sen, o seni terk etmediği sürecek tatsızlık çıkmasın diye kendini kandırmaya devam edersin gibi.

Güven veriyor çünkü instagramini verdi bende başka kendi adıyla hesap yok hatta bazen kıskanıp didikleyince al telefonumu sende kalsın falan diyor nasil supheleneyim şimdi

Tamamen keserim cinselliği zor değil

Güven veriyor çünkü instagramini verdi bende başka kendi adıyla hesap yok hatta bazen kıskanıp didikleyince al telefonumu sende kalsın falan diyor nasil supheleneyim şimdi
Instagramini vermesi güven verici mi sizce? Ve siz bu kadar kolay guvenen biri misiniz?Hanımefendi erkekler seytana pabucunu ters giydirir

Ayol bundan bin yıl önceki Yeşilçam filmlerinde bile evlilik vaadiyle kandırma geyiği vardı.
sevmeyen takılan insan da senle takılıyoruz kullanıyorum seni der mi
Ayrıca en muhafazakar ailede bile oğlunun sevgilisinin olması errrrkek adam oğlum falan durumudur. Kalkıp da size senle takılıyorum başkası var diyecek değil.
Biraz safsınız belli kullandırmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…