- 13 Mayıs 2024
- 1.396
- 3.759
- 53
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
E o zaman söyleyin aile tanışması olsun adını koyun en azından zamanla nişan düğün vs olur.Çünkü kaybetmek istemiyor hatta böyle işler daha ciddiye gitsin diye kendisi benden daha da ısrarcı
Diğer konuyu bilmiyorum da adam kullanıyor işte bunu anlamak zor değilTekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Ya saf mısın adam evli/nişanlıTekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Mesela mi dedim . Şey diyor genellikle ben daha önce böyle bir şey yaşamadım alışık değilim böyle seylere o yüzden çekiniyorum falan demişti en son oturduk çay içtik baktı tanıdık biri geldi galiba biraz fazla da yakın mı artık bilmiyorum robot gibi oldu hareket edemedi geliyor mu nerde diye bana sordu sonra kaçtık ordan zatenBir erkek türk babasından çekinecek sende bunu yiyeceksin??? Ay litfin aklını başına al.
Size böyle davranıyor ise emin olun sizden esirgedigini başkasına sunuyordur, sevgiler.Tekrar aynı konuyu açıyorum ama kusura bakmayın diğer konuda gereksiz uzun anlattım ve istediğim cevaplar gelmedi daha doğrusu geldi ama çok karıştı. Erkek arkadaşımın buluştuğumuz zaman devamlı cinsellik yaşamak istediğini yazmıştım üstünkorü şeyler yaşıyoruz ama sonuçta cinsellik var. Başlarda hoşuma gitse de bir sürede sonra artık tuhaf olmaya başlıyor istemiyorsun diğer çiftler gibi sarılalım film izleyelim romantik anlar geçirelim istiyorsun. Geçen de buluştuk 1 saat sohbet ve ardından kenarıya çekti bir şeyler yaşadık hep etrafı kontrol etti korktu ama yinede kendisine engel olamadı götürdü tabi o da istemediğini söylüyor yinede kendine hakim olamıyor neyse benim anlamadığım ne zamandır birlikteyiz ve başlarda beni saklamasını normal karşılaşam da artık tuhaf gelmeye başladı çünkü ne zamandır birlikteyiz çevresinden saklıyor akrabalarından saklıyor çevresinden birkaç kişi dışında kimse bilmiyor beni kendi yaşadığı yere bir kere götürmedi çay içmek için bile. Geçen gün çay içtiğimiz yere akrabası mi tanıdığı mi adam gelince kaçırdı ama baya panik oldu götürdü beni arkadaşı yanımda aramıştı o da birkaç hafta önce ve yakın arkadaşı ama yanında benim olduğumu söylemedi bir arkadaş var dedi sonra kizacagimi anlayıp biri var ciddi düşünüyoruz falan dedi. Ciddi düşündüğüne eminim ilgili alakalı düşünceli de ama neden beni saklıyor çözemiyorum. Ve kalabalık yerlere girmiyoruz daha doğrusu kalabalık ve tanıdık çıkabilecek yerlere. Buluştuğumuz zamanlar da cinsellik istiyor sonra eve bırakıyor işi bitince. Vakitte geçiriyoruz ama arabada da tenha yer bulup çekiyor kenarıya falan Bunu onunla paylaşmadım iki sözüne hemen tav oluyorum yumusuyorum ne yapmam lazım? Çevresinden Çekindiğini söylüyor eğer isler ciddiye binerse o zaman rahat olurmuşuz çünkü çevresi geniş ve devamlı soran eden olurmuş samimiyetine inanıyorum ama sonradan başımın agrimasindan da korkuyorum uzak durdum soguk durdum diye kaç gün uğraştı didindi tekrar kazanmak için sevmese böyle yapar mı? Sevgilisi ya da evli olduğunu söyleyenler telefonunu elime vermek istiyor istersen al sende kalsin diyor( bazen kıskançlık yapınca) sosyal medya hesabı da bende bütün arkadaşlarının akrabalarının olduğu hesap baktım başka hesabı yok başka arkadaşımdan da baktım yok
Eşi yok evli falan değil ona eminim de başkası var mıdır artık bende şüphelenmeye başladım bir iş var bundaBu kadar korkması normal değil başka biri var. Artık sevgilisi mi, nişanlısı mı yada eşi mi onu Allah bilir.
İnşallah öyle değildirSize böyle davranıyor ise emin olun sizden esirgedigini başkasına sunuyordur, sevgiler.
Ama ciddi düşündüğünü cok fazla gösteriyor ciddi bir şeyler olsun çok fazla istiyor bana şey diyor işler ciddiye binene kadar söz nisan olana kadar böyle olur sonra rahat ederiz diyor yani daha kimseden saklamam diyor daha önceden böyle şeyler yaşamadım çok utanıyorum çekiniyorum diyorcünkü ciddi düsünmüyor
hanımefendi inşallah maşallahı yok, kesin kes bir yargılama yapamam ama durum ortada daha önce açtığınız konuya da yorum yapmıştım ve o zaman da sizi kullandığı hakkında yorumumu belirtmiştim eğer doğru konuyu hatırlıyorsamİnşallah öyle değildir
onunla mı konuşmam lazım bu konuyuHem samimiyetine inanıyorum diyorsun hemde bütün konu boyunca onun şüpheli tavırların sıralayıp anlamaya çalıyorsun. Sizin kafanız karışık siz her şeyi farkında olduğunuz halde inanmak istiyorsunuz. Açtığınız diğer konuda insanlar söylenmesi gereken her şeyi söyledi istediğiniz gibi yorum gelmeyince tekrar aynı konuyu açtınız. Ama yine aynı yorumlar yapılacak. Aslında kendini kandırmayı bıraksan erkek arkadaşının ne yapmaya çalıştığını göreceksiniz.
Ama ciddi düşündüğünü cok fazla gösteriyor ciddi bir şeyler olsun çok fazla istiyor bana şey diyor işler ciddiye binene kadar söz nisan olana kadar böyle olur sonra rahat ederiz diyor yani daha kimseden saklamam diyor daha önceden böyle şeyler yaşamadım çok utanıyorum çekiniyorum diyor
onunla mı konuşmam lazım bu konuyu
Güven veriyor çünkü instagramini verdi bende başka kendi adıyla hesap yok hatta bazen kıskanıp didikleyince al telefonumu sende kalsın falan diyor nasil supheleneyim şimdihanımefendi inşallah maşallahı yok, kesin kes bir yargılama yapamam ama durum ortada daha önce açtığınız konuya da yorum yapmıştım ve o zaman da sizi kullandığı hakkında yorumumu belirtmiştim eğer doğru konuyu hatırlıyorsam
Tamamen keserim cinselliği zor değilÇeklitepe hanım, onunla buluşurken cinselliği tamamen kesersen amacının ne olduğunu anlarsın. Sende bunu yapacak güç var mı hiç emin değilim. Sen, o seni terk etmediği sürecek tatsızlık çıkmasın diye kendini kandırmaya devam edersin gibi.
Instagramini vermesi güven verici mi sizce? Ve siz bu kadar kolay guvenen biri misiniz?Hanımefendi erkekler seytana pabucunu ters giydirirGüven veriyor çünkü instagramini verdi bende başka kendi adıyla hesap yok hatta bazen kıskanıp didikleyince al telefonumu sende kalsın falan diyor nasil supheleneyim şimdi
Aşk ilişkilerinde çok saflaşıyorum gerçekten aşırı derecede hemde her dediğine güveniyorumInstagramini vermesi güven verici mi sizce? Ve siz bu kadar kolay guvenen biri misiniz?Hanımefendi erkekler seytana pabucunu ters giydirir
Hayır telefonumu da el sende dursun demesi güven vericiInstagramini vermesi güven verici mi sizce? Ve siz bu kadar kolay guvenen biri misiniz?Hanımefendi erkekler seytana pabucunu ters giydirir
Ayol bundan bin yıl önceki Yeşilçam filmlerinde bile evlilik vaadiyle kandırma geyiği vardı.Ama ciddi düşündüğünü cok fazla gösteriyor ciddi bir şeyler olsun çok fazla istiyor bana şey diyor işler ciddiye binene kadar söz nisan olana kadar böyle olur sonra rahat ederiz diyor yani daha kimseden saklamam diyor daha önceden böyle şeyler yaşamadım çok utanıyorum çekiniyorum diyor
Aşkı geçtim su hayatta insan babasina bile guvenmemeliAşk ilişkilerinde çok saflaşıyorum gerçekten aşırı derecede hemde her dediğine güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?