- 7 Aralık 2018
- 7.410
- 19.057
- 248
- 28
Arsızsa aldatır!Çevremde o kadar fazla aldatılan arkadaşım var ki.
Eski konumu hatırlayanlar vardır belki eski sevgilim de evliymiş meğerse.
Bugün can arkadaşımın da aldatıldığını öğrendik.
Adam seviyor bence. Peki sevmesine rağmen neden aldatiyor. Tek gecelik ilişki de değilmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yoksa gercekten tek eşlilik erkek doğasına aykırı diyenler doğru mu söylüyor?
Aldatan kişinin ahlakı konusunda hemfikiriz ama ben ahlaksız olduğundan, şerefsiz olduğundan vb. Tespitler yerine daha çok temelinde yatan nedeni merak ediyorum
Gerçekten hayatınızda ironi diye bir şey duymadınız mı?bu.ne biçim düşünce ya tam bir erkek kafasıyla yazılmış
Angelina jolie bile anlatıldı ne güzelliği ne seksiligi bu kadar asagilamayin kadınlari
Böyle hassas bir konuda ironi falan anlamaya çalışmaz pek kimse.Gerçekten hayatınızda ironi diye bir şey duymadınız mı?
Söylediklerinizde haklısınız.
Tek eşlilik konusuna bilimsel olarak güzel bir açıklama yapılmış burada.
Bizler biyolojimiz dışında yaşadığımız kültürle de şekilleniyoruz.
-Özellikle- bu toplumda neden erkeklerin daha çok aldattığı belli. Çünkü kaybedecekleri şeyler hep daha az ve kültürel olarak erkeklikleri kutsanarak büyüyorlar.
Çoğu kendini daha zeki sanıyor ve asla yakalanmayacaklarını düşünüyorlar. Yakalandıklarında da bir kadın kadar ayıplanmıyorlar.
Ama tek eşlilik çok eşlilik meselesinden bağımsız olarak bakarsak aldatmak karakter meselesidir ve karaktersizliktir.
Sadakat sözü verdiğin insana yalan söylemenin, arkasından iş çevirmenin hiçbir toplumda hoş karşılandığını sanmıyorum.
Yani olaya cinsellik açısından bakmak meseleyi çok hafifletiyor bence.
Aldatmak biriyle birlikte olmanın çok ötesinde bir şey ve affı olmaması gerekir.
Benim duymak istediğim cevap derken? :)Senin duymak istediğin cevabı veriyorum,madem karakterle ilgili olanları değil başka nedenler arıyorsun kendince o halde buyur;
Erkeklerin doğasında tek eşlilik yoktur, yapısı gereği aldatır.erkektir yapar.kadın dediğin elinde tutmasını bilecek,her daim bakımlı,çekici,seksi olacak.erkeğini doyuracak.sokakta hanımefendi mutfakta aşçı yatak odasında prezentabl olacak.
Umarın altında yatan nedeni aktarabilmişimdir.
ironi yaptığınız anlaşılmıyor yazdıklarinizdanGerçekten hayatınızda ironi diye bir şey duymadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?