Bence erkekler aldatır diye bir şey yok. Eşine bağlılık sözü veren insandır, cinsiyet ayrımı olmaksızın insanlar partnerlerini aldatabilir. Bizim toplumuzda erkeklerin daha çok aldatmasının sebebi ise dinamiklerin buna olanak sağlamasıdır. Başka toplumlarda kadınların da aldattığını görebilirsiniz. Aldatmanın temel sebebi de kişilik bozukluğu ve ahlak değerlerinin yeterince öğrenilmemesidir.
yanlış anladiniz bence arkadaş kadınları aşağılamamış.. toplumu erkeklerin ve kadınların ayrı ayrı yetiştirildiğini anlatmaya çalışmış.. erkeğin elinin kiri derler ya eski cahil hemcinslerimizbu.ne biçim düşünce ya tam bir erkek kafasıyla yazılmış
Angelina jolie bile anlatıldı ne güzelliği ne seksiligi bu kadar asagilamayin kadınlari
Aslında tam içimdeki duyguyu yansıtmışsınız katılıyorum genel olarak inşallah benle eşimde böyle olmayızLinç yemek istemiyorum ama bana evlilik kurumu çok saçma geliyor. Aşk dediğin şey insan doğası gereği max 3 yılda bitiyor. 3 yıldan sonra kalırsa sevgi saygı kalıyor o da yatak odasını aktif tutmak için yetmiyor işte heyecan tutku başka bir şey. Zaten ülkemizde düğün masrafıydı kaynanasıydı gelinin kaprisiydi şunun bunun lafıydı derken sevgi saygı da azalıyor. Tek erkek içinde değil kadın içinde böyle ama işte insanlar yalnız kalmamak için herkes evleniyor diye evleniyor bir ömür boyu zincirle bağlı tutkusuz bir hayat. Sevgiliyken aldatıyorsa da böyle demek ki heyecan bitmiş gözler başka yerlere kaymış ilişki miadını doldurmuş size saygısı da yokmuş saygı olsa ayrılır ne yapacaksa o zaman yapardı. Olayın güzellikle ilgisi de yok dünyanın en güzel kadınıyla en yakışıklı erkeğiyle beraber de olunsa o heyecan bitiyor insanın gözü alışıyor bir kere. İlişkinin altı doluysa taraflar zihnen ve bedenen çok uyumluysa belki o sıkılma olayı gerçekleşmeyebilir..
Benim bi arkadaşım var.Çevremde o kadar fazla aldatılan arkadaşım var ki.
Eski konumu hatırlayanlar vardır belki eski sevgilim de evliymiş meğerse.
Bugün can arkadaşımın da aldatıldığını öğrendik.
Adam seviyor bence. Peki sevmesine rağmen neden aldatiyor. Tek gecelik ilişki de değilmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yoksa gercekten tek eşlilik erkek doğasına aykırı diyenler doğru mu söylüyor?
Aldatan kişinin ahlakı konusunda hemfikiriz ama ben ahlaksız olduğundan, şerefsiz olduğundan vb. Tespitler yerine daha çok temelinde yatan nedeni merak ediyorum
Tam bir kadın düşmanısinSenin duymak istediğin cevabı veriyorum,madem karakterle ilgili olanları değil başka nedenler arıyorsun kendince o halde buyur;
Erkeklerin doğasında tek eşlilik yoktur, yapısı gereği aldatır.erkektir yapar.kadın dediğin elinde tutmasını bilecek,her daim bakımlı,çekici,seksi olacak.erkeğini doyuracak.sokakta hanımefendi mutfakta aşçı yatak odasında prezentabl olacak.
Umarın altında yatan nedeni aktarabilmişimdir.
İroni yapmış bayanTam bir kadın düşmanısin
Balkonuda olsun mu akşam akşam deli oldum
Tam bir kadın düşmanısin
Balkonuda olsun mu akşam akşam deli oldum
Çevremde o kadar fazla aldatılan arkadaşım var ki.
Adam seviyor bence. Peki sevmesine rağmen neden aldatiyor. Tek gecelik ilişki de değilmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yoksa gercekten tek eşlilik erkek doğasına aykırı diyenler doğru mu söylüyor?
Aldatan kişinin ahlakı konusunda hemfikiriz ama ben ahlaksız olduğundan, şerefsiz olduğundan vb. Tespitler yerine daha çok temelinde yatan nedeni merak ediyorum
adi pislik olursa ruhunu seytana satmissa aladatir zaten seytanin suretini almis aldatanlarÇevremde o kadar fazla aldatılan arkadaşım var ki.
Kendimi şahsen bu genellemeden çıkarıyorum.Ya hiçbirimiz tekeşli değiliz de, biz aldatılınca genelde dövülüp öldürüldüğümüz için cesaret edemiyoruz. Bilinçaltımızda yılların korkusu olduğundan daha temkinliyiz. Bizim de başımıza bir şey gelmese biz de yapardık. Tamamen şiddete dayalı bir kültürün bunu ürettiğini düşünüyorum.
Bilinçaltı dedim dikkat ederseniz. Sadakat duygumuz elbette bilinçüstünde sevgiden kaynaklanıyor.Kendimi şahsen bu genellemeden çıkarıyorum.
Sadakat duygum ölüm korkusundan değil, kendime ve karşımdaki insana olan sevgim ve saygımdandır yalnızca..
Ayrıca onca ihanet eden kadını,şiddet ve öldürülme korkusunun falan umrunda olduğunu sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?