Erkek sizce neden aldatir?

Tartışılır bir konu... her erkeğin karakteri bir değil ve kesinlikle karakter işi bu...

bu.ne biçim düşünce ya tam bir erkek kafasıyla yazılmış
Angelina jolie bile anlatıldı ne güzelliği ne seksiligi bu kadar asagilamayin kadınlari
yanlış anladiniz bence arkadaş kadınları aşağılamamış.. toplumu erkeklerin ve kadınların ayrı ayrı yetiştirildiğini anlatmaya çalışmış.. erkeğin elinin kiri derler ya eski cahil hemcinslerimiz

Aslında tam içimdeki duyguyu yansıtmışsınız katılıyorum genel olarak inşallah benle eşimde böyle olmayız

Benim bi arkadaşım var.
Seviyor karısını da
Begeniyor da
Hem de gayet güzel hatun
Ama çocuk olduktan sonra sürekli kavga galiba adamı soğuttu
Gitti aldattı
Kadın da öğrendi
Hem de kadın gibi güzel biriyle de değil yani
Amaçsızca

Arkadaşım olan erkek işte
Geçen sordum neden yapıyosun diye
Sıkılıyomuş beyefendi
Heyecan arıyormuş

Tam bir kadın düşmanısin
Balkonuda olsun mu akşam akşam deli oldum

Erkek yada kadın farketmez karaktersiz, kötü ahlaklı olan insan aldatır. Bir de aldatmanın genlerle ilgili bir durumda olabileceğini okumuştum bir yerlerde

Tam bir kadın düşmanısin
Balkonuda olsun mu akşam akşam deli oldum

Sizin aracılığınız ile ivedilikle beğenmedim butonuna abananlara açıklama yapayım; belli ki giriş cümlemden de anlaşılmamış;
Arkadaşlar İRONİ yaptım İRONİ.
Yazdıklarıma kendim asla kat a katılmıyorum stop.
Konu sahibi açtığı konuda diyor ki;”tek eşlilik erkek doğasına aykırı diyenler doğru mu söylüyor?” bu bağlamda beklediği cevabı verdim.
Not:İRONİ YAPTIM.

Eski müdürüm evlilik insan doğasına aykırı derdi kulakları çınlasın:)) bazen haklı bulurum lakin şu var kadın olarak evlendiğimde tek eşlilik bana dayatılmışsa kocamda tek eşli yaşayacak demektir ötesine sebep sonuç aramıyorum. Bu konuda çok takdir ettiğim bir tanıdığım var, 45 yaşında bir erkek, hiç evlenmedi ben evlilik adamı değilim, tek eşli yaşayamam der hep, insanın kendini bilmesi güzel şey. Madem evlendin kaşın gözün oynamayacak, oynayan adama da yol açık, sebebi ile asla ilgilenmiyorum, beni aldatırsa o sebebi benimle çözme niyeti yoktur zaten kendisine saklasın bi zahmet

Bence bunun bir sebebi, bahanesi olamaz. Vakit mi ayırmıyor, ilgilenmiyor mu, cinsel hayatınız bitti mi, hakaret mi ediyor, gözü mü dışarıda.. ayrıl bitir madem, hainliğe ne gerek var. Bazı adamların düşüncesi "hem pastam dursun hem karnım doysun".. leş zihniyet. Bu yazdığım bahanelere sığınarak bir de aldatmayı normalleştirmiyorlar mı deliriyorum.

Çok eşlilik safsatası kendini hayvan türüne ait görenlerin tutunduğu bir dal...Nitekim tek eşli hayvan bile oldukça fazla.Akıl ve iradem yok diyor kısacası, iradesiz bir varlığın,esas dişiye aşık da olsa,şartlar yeterliyse bu yanlışa düşeceğine inananlardanım.

Erkekleri bir kalıba sokmaya çalışmamak lazım, zira şuan etrafta falan görüp duyulan aldatan kadın sayısı erkeklerle yarışır derecede. Çok düzgün, sadık erkekler de var .

Yani erkek neden aldatır falan diye sormaktan ziyade insan neden aldatır diye sormak daha mantıklı. Kadın erkek fark etmez karakteri tek eşliliğe müsait değilse, insan bir kişiye bağlanıp gözünü gönlünü karşısındakinden başkasına kapatamıyorsa aldatır, bu kadar basit aslında.

Cinsiyetçiliğe gerek yok, kadınlar da erkekler kadar aldatıyor sadece duyulmuyor yada gören duyan da gözünü kulağını kapatıyor. Çünkü erkek aldatırsa en fazla adi şerefsiz diyerek geçiştirilirken yada erkekle boşanılırken kadının aldatması namus , örf adete bağlanıp kadın cinayetlerine kadar gidiyor. İki cinsiyetin de aldatması berbat bir durum ve altında yatan tek bir sebep olamaz diye düşünüyorum. İnsanın mayası bozuksa, kendine karşısındakine saygısı yoksa aldatır.

adi pislik olursa ruhunu seytana satmissa aladatir zaten seytanin suretini almis aldatanlar

Kadın danışanlarımın %50- 60 ı aldatıyordu. Sosyokültürel düzey farketmeksizin, inanamayacagınız profillerdeki hemcinslerimizin aldatışlarına şahidim. ... bir yüzdeye vurulsa önde bile gelebilir. Buna sebep bir çok değişken var tabi...Bu da ayrı bir tartışma topiği olabilir..

Ya hiçbirimiz tekeşli değiliz de, biz aldatılınca genelde dövülüp öldürüldüğümüz için cesaret edemiyoruz. Bilinçaltımızda yılların korkusu olduğundan daha temkinliyiz. Bizim de başımıza bir şey gelmese biz de yapardık. Tamamen şiddete dayalı bir kültürün bunu ürettiğini düşünüyorum.

Kendimi şahsen bu genellemeden çıkarıyorum.
Sadakat duygum ölüm korkusundan değil, kendime ve karşımdaki insana olan sevgim ve saygımdandır yalnızca..
Ayrıca onca ihanet eden kadını,şiddet ve öldürülme korkusunun falan umrunda olduğunu sanmıyorum..

Bilinçaltı dedim dikkat ederseniz. Sadakat duygumuz elbette bilinçüstünde sevgiden kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…