- Konu Sahibi BENIMSENSIZMURADIMYOK
-
anladım...direk söylenmiş bişey yok ortada ama davranışlar bana o şekilde geliyor bide evlenmeden önce imaları olmuştu ben o zamanlar anlamadığım için gerekli cevabı verememiştim kapanmıştı konular . birde durumları iyi değil e bizde yeni evlendik kendimiz yaptık herşeyimizi borcumuz var. şimdi oturup ortak ödeyelim derler diye korkuyorum. bu yüzdende sanki bana iyi gözükmeye çalışıyolar gibi geliyo ben oraya gidince hürmetleri çok güzel acaba gözmü boyuyolar diye düşünür oldum fesat oldum çıktım
bu korku bende kendiliğinden oluşmadı dediğim gibi evlenmeden önce imaları oldu ama ben anlamadım zamanla taşları yerine oturtunca öyle bi niyetleri olduğunu anladım. mesela annesi bana zamanında şey demişti çift kişilik bi yatakları var bunu götürün boş odaya koyun dursun demişti boş odada çift kişilik yatağın ne işi var? sonuçta biri bebek odası olucak biri oturma odası bende yok dedim kapandı konu. daha sonraları yeni çamaşır makinesi almıştı annesi evine bana dediki bunu götürün siz kullanın ben ikinci el uyduruk bişey alırım demişti ben yine anlamadım :)ve bi kersindede evlerindeki kanepenin birini bana vermeye kalkmıştı yani bunları zamanla düşünüce niyetleri olduğunu anladım.şimdide kendileri gecekonduda oturuyor evleri yıkılınca bana böyle bi teklifle gelmeleri beni korkutuyor( gerçekten çok iyi insanlar ama ne kadar iyi olursa olsunlar aynı ev içinde düşünemiyorum kendimi ve böyle bişeyede mecbur bırakılırsam diye düşünmeden demiyorum
bu korku bende kendiliğinden oluşmadı dediğim gibi evlenmeden önce imaları oldu ama ben anlamadım zamanla taşları yerine oturtunca öyle bi niyetleri olduğunu anladım. mesela annesi bana zamanında şey demişti çift kişilik bi yatakları var bunu götürün boş odaya koyun dursun demişti boş odada çift kişilik yatağın ne işi var? sonuçta biri bebek odası olucak biri oturma odası bende yok dedim kapandı konu. daha sonraları yeni çamaşır makinesi almıştı annesi evine bana dediki bunu götürün siz kullanın ben ikinci el uyduruk bişey alırım demişti ben yine anlamadım :)ve bi kersindede evlerindeki kanepenin birini bana vermeye kalkmıştı yani bunları zamanla düşünüce niyetleri olduğunu anladım.şimdide kendileri gecekonduda oturuyor evleri yıkılınca bana böyle bi teklifle gelmeleri beni korkutuyor( gerçekten çok iyi insanlar ama ne kadar iyi olursa olsunlar aynı ev içinde düşünemiyorum kendimi ve böyle bişeyede mecbur bırakılırsam diye düşünmeden demiyorum
yani haklısın ev üstüne ev olmaz da benim bi önceki mesajıma bişey dememişsin, eşya meselesine yani?bu korku bende kendiliğinden oluşmadı dediğim gibi evlenmeden önce imaları oldu ama ben anlamadım zamanla taşları yerine oturtunca öyle bi niyetleri olduğunu anladım. mesela annesi bana zamanında şey demişti çift kişilik bi yatakları var bunu götürün boş odaya koyun dursun demişti boş odada çift kişilik yatağın ne işi var? sonuçta biri bebek odası olucak biri oturma odası bende yok dedim kapandı konu. daha sonraları yeni çamaşır makinesi almıştı annesi evine bana dediki bunu götürün siz kullanın ben ikinci el uyduruk bişey alırım demişti ben yine anlamadım :)ve bi kersindede evlerindeki kanepenin birini bana vermeye kalkmıştı yani bunları zamanla düşünüce niyetleri olduğunu anladım.şimdide kendileri gecekonduda oturuyor evleri yıkılınca bana böyle bi teklifle gelmeleri beni korkutuyor( gerçekten çok iyi insanlar ama ne kadar iyi olursa olsunlar aynı even içinde düşünemiyorum kendimi ve böyle bişeyede mecbur bırakılırsam diye düşünmeden demiyorum
anladım...
niyetleri bu olsaydı evlenmeden evvel yapmazlar mıydı?
boşuna ev eşyası neden alsınlar ki?
hem birleşseniz eşyalar nasıl sığacak?
bence onları iyice tanıyana dek mesafeni koru tamam ama bu tip düşünceleri kafandan atmaya bak.
yeni evlisin ne güzel eşinle de aran iyi tadını çıkarmaya bak.
bence hiç sorun yapma meslea eşinle normal konuşurken birinden bhset işte kayınvelidesiyle oturuyomuş hiç mutlu değil iyilermiş ama sorunları başlamış başbaşa kalamıyolarmış filan de ben hiç istemezdim ne senin ailenle ne kendi ailemle olmak ev ev üstüne olmaz dimi canım diyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?