erkek tarafı sendromu

bu tarz düşünceler ruh sağlığını etkiler canım. düşünmemeye çalış böyle şeyleri. sen zaten saygıda kusur etmiyormuşsun. ee herkes sıkıfıkı olmak zorunda değil. belki de onları çok yakın davranacak kadar iyi tanımadın o yuzden mesefelisin. ama şunu düşün. o kişiler senin sevdiğin adamı dünyaya getiren kişilerdir. senin onlara karşı bir kusurun olduğu zaman eşin çok üzülecektir. senin eşin nasıl senin ailenin yanında güleryüzlü davranıyorsa sen de onun ailesinin yanında surat asmamalısın. onun ailesiyle olan her sorun senin yuvana da yansıyacak unutma.

evlendiğimiz adam yalnız değil unutma. sen de yalnız değilsin. herkesin annesi babası kardeşleri var. ve ailelerimizi silemediğimize göre birlikte huzursuz yasamayı da öğrenmeliyiz.

sen onlara birşey belli etmeden kendi kendini yiyorsun. böyle de kendine zararın olacak. birikip birikip bigün sinir patlaması yaşamamak için daha olumlu düşünmeyi öğrenmelisin canım. kendin için, yuvan için olumlu düşünmeyi öğren.

ah o kuruntular evlilik başında duyduğumuz şeyler yapılanlar
bende gece eşimin nefesini dinlerdim arada takılırdı uykumda hafif hep vefat edecek gibi gelirdi işten geç kalsa bişeymi oldu diye aradım ne oldu bana anlamadım kardeşim bile abla bune doktora çık daha da fazlalaşırsa diyordu Allahtan 5 6 ayda geçti şimdi bebek olsa herhalde uyumaz başını beklerim diyorum ozaman kesin doktora çıkarım eşimde öyleysem bebişte ne olurum gerçi gelsinde çıkarız doktora
ay konudan da sapmışım canım kuruntu yapma kendine yaptıkça büyür kendini rahatlat ve telkin et benimkiler teklif bile etti annesi ne diller döktü eşime hayır beraber oturmam gider baba evinde kendim otururum ama annenle oturamam dedim ve oda anlayışla karşıladı sen eşine güven ailesi de böyle sıcak sende sıcak davran ama böyle bir teklif gelirse ozaman üzülürsün ve çözüm arasın şimdi keyfini çıkar evinin ve eşinin

Birincisi senin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum, niye her davranışın altında bir şey arıyorsunuz ki.
Ayrıca eğer öyle bir niyetleri olsaydı, sana iyi davranmak zorunda değiller zorla yaptırırlar.
Burada çok okuyoruz gelip oğlunun evine yerleşen kayınvalideleri.
Kadın iyi niyetli işten gelince yorulduğunu düşünüyor, sana iş yaptırmıyor, el üstünde tutuyor.
Bir de kadını göze girmeye çalışıyormuş durumuna düşürüyorsun.
Ayrıca kadının evi ve eşyaları eskiyse, güzel bir ev tutun zaruri eşyalarını yenileyin bu dertten de kurtulmuş olursunuz.

keşkee bütün kaynanalar seninki gibi iyi olsa bence kendi tadını kendin kaçırıyorsun onları düşünme eğer bir gün söylerlersede ona göre cevabını verirsin ama söyleyeceklerini sanmıyorum öyle düşünceleri olsaydı baştan yaparlardı neden sonradan yapsınlarki ?

Kendini bu yönde yönlendirmiş canım bende samimiyim kaynanmla ama uzakta olmasına rağmen senede 1 kez 1 hafta gelir sen öyle davranırsan kendinden soğutursun insanları

yok dedim. üsteledi neden olmaz ya mecbur kalırlarsa gibi bi konuşma yaptı. bende aynı ev içerisinde yaşayamayacağımı söyledim. gelip kalsınlar istedikleri zaman ama temelli yerleşme olamaz yapamam dedim. tmm saygı duyuyorum dedi.ama beni çok ikna etmeye çalışır gibi konuştu.bende ısrarla olmayacağını söyledim. ve o olaydan sonra kesin tartışırız dedim soğuk davranır bana dedim. ve hiç bişey olmamış gibi davrandı çok şaşırdım sanki öyle bi konu konuşmamışız gibi bana tavır almadı.ne yapmaya çalıştı anlamadım

kadınların aynı evde oturmak istemeyecegini kendisi de tahmin ediyordur da o yuzden hiçbirsey olmamış gibi davranmıştır. bak cevabını vermişsin, sıkıntından da kurtuldun böylece. sen de bu konu hiç konusulmamış gibi davran olsun bitsin.

evet rahatladım ya umarım bi daha açmaz bu konuyu. bide diyoki onlar geçer bi odaya otururlar orada yaşarlar. dedim senin vicdanın nasıl el verecek bi odaya tıkmak sığıntı gibi dedim allahım ya o kadar basit geliyoki onlara bi evde yaşamak birlikte..
ne zamanki bakıma muhtaç olurlar o zaman başımın üstünde yerleri var dedim ikna oldu sanırım. aslında oda bi çok şeyi biliyor evin ev üstüne olmayacağını ama işine gelmedi bilmemezliğe veriyor bende yaptım açıklamamı. bi daha gündeme gelmez umarım

ortada fol yok yumurta yok kendinizi bosu bosuna uzmenin sikmanin anlami da yok.
esinizin ailesine mesafeli ama icten ve saygili olun, gelecegi dusunerek kendinizi kasmayin rahat olun lutfen :

Son düzenleme:
pardon son yazdiklarinizi gormemistim.

nasil oldu da hissettiniz boyle bir dusunceleri oldugunu hayret dogrusu :44:
sakin ama sakin kabul etmeyin.
sakin bir dille boyle bir sey olamayacagini esinize anlatin ve bu fikrini aklindan cikarmasini, birlikte oturmanizin hic bir yolu olmadigini uzerine basarak anlatin.
ev ev ustune olmuyor canim lutfen uygun bir dille bu teklifi geri cevir ve esiniz bir daha sozunu dahi acmamak uzere konuyu kapatsin, aklindan silsin.
ayrica sakin acik kapi birakmayin ki esiniz umutlanmasin

Son düzenleme:

çok basit zaten yazmıştım konunun başında nelerden dolayı hissettiğimi konuşmaları yaklaşımları falan..
zaten kesinlikle istemiyorum birlikte oturmayı büyük konuşmak istemiyorum ama kesin yani..ne kadar iyi olurlarsa olsunlar yapamam ben. insanın binbirtülü hali olabiliyo ortada bişey yokken iş veya başka nedenler geriyo insanı en ufak bişeyde bile eşime ruh halimi yansıtırken sorun çıkıyo aramızda..onun için azıcık aşım kaygısız başım diyorum...

kayınvalde degilde kaynımız bizle kalcaksa napcaz hanımlar? cozum buna da lütfen napmak lazım.

denemeyle sabittir bekar kaynim bir bucuk sene kaldi benimle
evim buyuk olmasina ragmen inan cok zor kendi evinde yabanci durumuna dusuyorsun
tabi birde kaynin super rahat bir tipse esin ve sen misafir konumunda oluyorsun
ben kendim ettim kendim buldum esim bana olmaz dedikce ben yok ayip olur annenler teklif etti kalsin dedim .. beyefendi bir bucuk sene kaldi oglenden arayip, aksam icin istedigi yemegi, yenge canim aksama bunu istiyor diyebildi ..
suan evli kendi evi var adam arayip hal hatir bile sormuyor .. o yuzdan sakin arkadasim sakin inan tecrubeyle sabittir .. durup dururken huzurunu kacirma (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…