- Konu Sahibi BENIMSENSIZMURADIMYOK
-
ben zaten her seferinde olmayacağını söylemeye çalışıyorum mesela bebek olunca annem veya senin annen gelir kalır diyo bana bende kalmasınlar gerek yok gelip giderler dedim . benim annem çalışıyor gelemez onun annesi gelecek kalacak o gelince babası gelecek e bide kardeşi var oda gelecek. evler yakın mesafede değilki sabah gelsin akşam gitsin( yani mecbur kalmak istemiyorum yaaaa ((
ben zaten her seferinde olmayacağını söylemeye çalışıyorum mesela bebek olunca annem veya senin annen gelir kalır diyo bana bende kalmasınlar gerek yok gelip giderler dedim . benim annem çalışıyor gelemez onun annesi gelecek kalacak o gelince babası gelecek e bide kardeşi var oda gelecek. evler yakın mesafede değilki sabah gelsin akşam gitsin( yani mecbur kalmak istemiyorum yaaaa ((
söylemen iyi canım valla zaten bi gelirlerse 40ı çıksın derler kırkı çıkar biraz büyüsün derler bi daha gönderemezsin...ama sen mesefeli ol güler yüzlü ol kötü gelin olma boşver
evlendikten sonra kaynanasının yanına gidip sonradan kendi evine çıkanlar için çok güzel de, evlenip ayrı ev tutup sonra kaynanayla oturmak zorunda kalmak kötü birşey. insan yalnızlığın verdiği rahatlığa alışıyor ve rahatını huzurunu bozacak birşey istemiyor haliylen.
şimdi ayda bir eşimin ailesi bana gelir kalmaya. bebek olunca daha çok gelecekler eminim. ama onlar da dede nene sonuçta onların tarafından düşününce de torundan ayrı kalmak zor. kendi açımdan duşununce de evde başkasının yatılı kalması zor:) iki ucu b.klu değnek:):dance:
:)))) aynen ya ben kalabalık bi ailedede büyümedim için sakinliği severim alıştımda sakinliğe şimdi kafama göre yapıyorum herşeyi evimde yeri geliyo yatağımı toplamadan çıkıyorum veya üstümü başımı evin bi yerinde unutabiliyorum aman sonra kaldırıırım diyebiliyosun diğer türlü olunca evde birileri olunca herzaman tertipli düzenli olmalısın kiii laf gelmesinnn üfff hiç bana göre değil inşallah Allahım beni mecbur bırakmaz.
bu arada aynı şehirlerdemi oturuyorsunuz ve geldiklerinde ne kadar kalıyorlar :))
:)))) aynen ya ben kalabalık bi ailedede büyümedim için sakinliği severim alıştımda sakinliğe şimdi kafama göre yapıyorum herşeyi evimde yeri geliyo yatağımı toplamadan çıkıyorum veya üstümü başımı evin bi yerinde unutabiliyorum aman sonra kaldırıırım diyebiliyosun diğer türlü olunca evde birileri olunca herzaman tertipli düzenli olmalısın kiii laf gelmesinnn üfff hiç bana göre değil inşallah Allahım beni mecbur bırakmaz.
bu arada aynı şehirlerdemi oturuyorsunuz ve geldiklerinde ne kadar kalıyorlar :))
anladım. umarım şüphelerin boşa çıkar. bari hemen çocuk yapayım deme eşini de ailesini de tanımaya çalış.kusura bakma atlamışım eşya meselesinde zaten eşyaları eski öyle bişey olsa getirmezler eşyaları atarlar yani.bide ev eşyası niye boşuna alsınlar demişsinya eşyaları biz aldık onlar hiç bişey yapmadılar
Canım sen biraz KK'nın etkisindede kalmışın sanki.Önyargılı bakma biraz oluruna bırak.Eğer düşündüğün gibi birşeyler isterlerse tepkini ozaman koyarsın.Ortada hiçbirşey yokken ne kendini ne eşini nede ailesini tedirgin etme
bende nişanlıyken derdim varın etkisinde çok kalırdım. o zamanlar yeniydim bide kkda.zamanla üyeleri az çok tanıdım gerekenleri kaale alıyorum sadece.Tam ben yazacaktımki senin yorumunu gördüm:))
Bencede KK nın etkisinde kalmış kaydirigubbakcemile5
Biraz bir derdim var bölümünden uzak dur iyileşir normale dönersin
kk nın etkisinde kalmış olmam böyle bi gerçek olmadığını değiştirmez dimi ?aklımdan uydurmadım ben bunu
aa yazıyımda değişiklik olsun biraz demedim böyle bi sorunum var paylaşıyım fikir ediniyim dedim çünkü bazen insan yeterince düşünemiyor etraftan söylenenlere ihtiyaç duyuyor bende şuan bunu burayla paylaşmayı uygun gördüm yoksa kk etkisi yok canım yaşanmış şeyler var
"Buradaki yazılanlar insanı çok rahatlatıyor" demişsin ya,demekki bir derdim var bölümünün sıkı takipçisisin,derdin yok dert arar gibisin..bu yüzden etkisinde kalmışssın dedim :)
Yoksa insan doğmamış çocuğa don biçmez ya da dereyi görmeden paçaları sıvamaz.Eşinin ailesi için iyi insanlar diyorsun,bana iyi davranıyorlardiyorsun,
ama acaba aslında kötü insanlarmı diye düşünüyorsun,ilerde kötü olurlarmı diyorsun..buna görede ben böyle yorum yaptım.
tmm rahatlatıyor dedimde kk etkisiyle ne alakası var.burada her konu açan etkisindemi kalıyorda konu açıyor merak ettim şimdi .ayrıca burada sadece bir derdim var bölümü yok
doğmamış çocuğa don biçmedim paçalarıda sıvamadım ben yaşadığım bazı şeylerden nem kaptığım için kuruntu yaptım olabileceğini düşündüm ve paylaştım
kötü insanlarmı diye düşünmedim ilerde kötü olurlarmıda demedim ilerde beraber oturmak isterlermi dedim :)sadece yazdığımı yorumlarsan sevinirim
ay yok niye etkileneyim insan sadece buradan etkilenerek acaba olabilirmi dermi. burada yaşayanlar var bende yaşarmıyım diyede düşünmedim açıkcası olmayan bişey zaten düşünülemezde. sadece benim gibi olan veya olmayıpta yardım edecek birileri varmıdır diye düşündüm ve paylaştım yoksa kimsenin etkisinde falan kalmadım :)
valla canim gorunurde bir problemin yok massaalahesin iyi ailesi iyi ne mutlu sana simdiden böyle seyler dusunme her is olacagina variyor canim benim...msguliyet bul onlari hosnut etmeye calis....ayrica kimse oglumun yaninda kaliyim diye YALAKALIK yapmaz....belliki iyi insanlar....kalmak isteseler valla neler yapanlar var senimi dinleyeckler....bunu dusunme.sende biraz kuruntu var bazi kuruntular seytandandir bunu bilgine sunuyorum gerisine karismiyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?