Herkese merhaba, benim danışmak istediğim bir konu var. Düğün hazırlığı içindeyim. Nişanlımın annesi yabancı uyruklu ama otuz senedir türkiye de yaşıyor. Şuan düğün hazırlığı yapılıyor. Ama annesi anneme gelip ya da arayıp ne yapıcaz bile demiyor. Sadece bir kere kim ne alacak şeklinde oturulup konuşuldu ama detaylara girilmedi. Adetlere uygun birşeyler olsun inadımız yok ama yinede bazı konular da kendi başlarına davranıyorlar. Şimdi annem nişanlımla konuşup bunları bunları bekliyoruz. Yapmanız gerekir dememi bekliyor. Nişanlıma her ağzımı açışımda zaten şu da var bu da var dedikçe ortam geriliyor. Ne yapacağımı nasıl söylemem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Nişanlımla ikimiz şuan çalışmıyoruz. Ama para biriktirip geldik. Babasının maddi durumunun çok iyi olmadığı söyleniyor hatta bir ara düğünü erteleyelim dendi zaten orda bir tartışma oldu. On yıldır birlikteyiz. Yurda dönüş tarihimiz ve hemen evlenmek istediğimiz biliniyordu. Bu arada nişanlımın ailesinin durumu iyi. Yaşadığımız şehrin en güzel otelinde yapıyoruz düğünü. Gördüğüm şu nişanlım ailesinin durumuna üzülüp bunu bana yansıtıyor. Bu yüzden şunu da alalım deyince ortam geriliyor. Ama ailesine baktığında kendileri için gayette güzel bir hayat yaşıyorlar. Yani herşeyi en lüksünden alıp gezip tozup bir yandan yazlıgı mı satsak diğer arabayı satsak falan seklinde şeyler bana kadar geliyor. Ve ben bu durumu nişanlıma anlatamıyorum.
Eşya Otel konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Sadece işte mesela takılacak takı konusunda bir iki konuşuldu ve ailesinin sözde geleneği varmış ananesi annesine takmış annesi de bana takacakmış. Annem de diyor onlar zaten sizin sana yeni modern takmaları lazım. Seni kuyumcuya götürmeleri lazım gibi.. Nişanlıma soruyorum o iş tamam diyor.. Annesi daha dekoratif şeyler alma konusunda hevesli.. Ama eminimki yorgandı yastıktı bir haber. İşte bu durumu nasıl anlatıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?