vahiba Guru Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 1.852 542 373 Ankara 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi vahiba #121 cekilmezbirkiz .!.: Ah bazen de biraksalarda kendi istediğimiz gibi yasasak. Zaten o düğün stresi telasindan evlendigine sevinemiyo insan. Allahtan ben sirami savdim :) allah kolaylik versin bir yastikta kocatsin insallah :) Genişletmek için tıkla... saol canım darısı bana:)
cekilmezbirkiz .!.: Ah bazen de biraksalarda kendi istediğimiz gibi yasasak. Zaten o düğün stresi telasindan evlendigine sevinemiyo insan. Allahtan ben sirami savdim :) allah kolaylik versin bir yastikta kocatsin insallah :) Genişletmek için tıkla... saol canım darısı bana:)
zeyzey3428 Olduğu kadar, olmadığı kader. Kayıtlı Üye 6 Haziran 2014 6.484 3.431 198 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi vahiba #122 Aile içinde anlaşmak gerek biz yapmadık benim eşimde 4 erkek kardeş hiç kimseye yapmadk konuştuk biz bize yapktk
Aile içinde anlaşmak gerek biz yapmadık benim eşimde 4 erkek kardeş hiç kimseye yapmadk konuştuk biz bize yapktk