Erkek tarafına bohça hazırlamak zorundamıyım?

benim nişanımda tek bana getirmişlerdi bohça...
bende tek eşime götürdüm karşılık olarak...
bohçada dandikti zaten sanki ilk kez görmüşler beni boyum 1,73 37 numara terlik,s beden çamaşır getirmişler...
ulan tipimden belli benim onların içine giremeyeceğim bre bakar körler...
istenmediğim ordan belliydi..
bak yaramı deştin durup dururken aklıma geldi yine çok pis uyuz oldum...

Hiç getirmeseler daha iyiymiş ozaman.boşver canım.sen mutluysan gerisi hikaye

Bence küçücük simgesel hediyeler alın hiç bohcayla uğraşmayın hem kafanıza hem emeginize yazık değecek mi sizce değerini anlayan varmı etrafınızda boşverin bence

ya hepsine yapacaksın yada hiç birine yapmayacaksın canım ...çok haklısın 7 kişiye bohça hazırlamak

Bence küçücük simgesel hediyeler alın hiç bohcayla uğraşmayın hem kafanıza hem emeginize yazık değecek mi sizce değerini anlayan varmı etrafınızda boşverin bence

şu ana kadar kimse deger die bir yorımda bulunmadı.bencede değmez

Hayir oyle bi zorunlulugun yok tabiki,nerdn ckms o,karsi taraf tam tekmil adtleri yerne getiolar mi ki

maxi pro 5

Hayir oyle bi zorunlulugun yok tabiki,nerdn ckms o,karsi taraf tam tekmil adtleri yerne getiolar mi ki

maxi pro 5

daha hiç bir araya gelmedikki .bakalım onlar ne düşünüo ve ne yapıcaklar görücez.sanmıyorum dört dörtlük yapacaklarını

Şimdi anneler konuşuyor karşılıklı ne siz bize bohça yapın dene biz sizinkilere diye anlaşıyor bi sorun yok biz öyle yaptık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hc ugrasma oyle seylerle,dgn zamani zaten alacklar bitmio,bi de onlarla mi ugrascksnz,eskidn warmis oyle adtler

maxi pro 5

Tabi canim,aileler anlasir merak etme,sen gelnlgni sacini ws dusun boswer,hepsi olup gdio;-)

maxi pro 5

Modası gecmis adetler biz yaptikta ne oldu ? Onlar yaparsa sende yaparsin zaten kizin nisan ceyizi nişan da geliyo sizde bohca goturme sirasinda goturursunuz gerekirse.
Bence direk evlenin boyle ritueller sıkıcı oluyo bazen :))

Modası gecmis adetler biz yaptikta ne oldu ? Onlar yaparsa sende yaparsin zaten kizin nisan ceyizi nişan da geliyo sizde bohca goturme sirasinda goturursunuz gerekirse.
Bence direk evlenin boyle ritueller sıkıcı oluyo bazen :))

bize kalsa zaten bu törenleri atlayıp direk nikah yapardık.işte herşey ailelerin gönlü olsun die:)

bize kalsa zaten bu törenleri atlayıp direk nikah yapardık.işte herşey ailelerin gönlü olsun die:)
Ah bazen de biraksalarda kendi istediğimiz gibi yasasak. Zaten o düğün stresi telasindan evlendigine sevinemiyo insan. Allahtan ben sirami savdim :) allah kolaylik versin bir yastikta kocatsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…