Erkek tarafına bohça hazırlamak zorundamıyım?

bence ufak tefek bişiler hazırlayın.çünkü kimseye güven olmaz.arkadanızdan konuşurlar,laf çakarlar.sizin canınız sıkılır.halletmeye çalışın bence

kolay gelsin sana canım:)evet konuşup orta bir yol bulmam lazım

evet belki evlendikten sonra ufak tefek şeylet bende götürebilirim.saol canım

evet takmamayı düşünüorum söylenenleri zaten.onlarla uğraşmaktan insan kendi işlerini halledemio

yani bi karar veremedim.böyle yapın diyenlerde var sizin gibi.yapma diyenlerde.ne zor işmiş ya

evet aileler zaten birşeyler beklemese bence ilişkiler çokta güzel yürür giderdi:)

bizde eşimle anlaştık.
bir ona bir bana yapıldı.
o da azar azar şeyler.
onun annesinin çok hevesi vardı yıllarca hep biriktirmiş
birde eşim ilk çocuk 2 erkek kardeşler.
onun hevesi kırılmasın diye yaptık sırf formaliteden.
ama o kadarına gerek yok.
sadece ona ve sana yapın yeter.
bence de gereksiz...

hiç kardeşlere girme canım işin içinden çıkamazsın. Nişanlına kayınvalidene kayınpederine yap geç aslında onlara bile gerek yok da illa adet yerini bulacak. Benimde mayıs da oldu nişanım ve aynen böyle yaptım arkamdan konuşan varsa da konuşsun şu günlerimizde onlara takılıp da kendimizi sıkmaya gerek yok

Sadece kv ve kp e yap bide damat bohcasi.. eger insanlarsa kizcagiz 7 tane bohcayi nasil yapsin yapmamakta hakli derler.. eger aksini soylerlerse de insan degiller salla gitsin... benim esimin iki kardesi vardi birde anne babaya hazirladim,annem kendi eliyle kurdale nakisindan seccadesi bohcasi takim yapti,kv ile gorumceme o sekil verdim sonuc: onlar cok hoslarina gitti diye 3 ay sonra dugunu olan gorumcemin kayinvalidesine damada o bohcalari verdiler icindekileri degil tabiiki ama benim annem.ozene bozene yapmis,pazardan 5 tl ye alip koyabilirdikde ama iste gorumcemin kayinvalidesinin hatiri benden cokmus... yani cokda kasmaya gerek yok,ben bunu anladim istemiyorsan yapma....

Adet yerini bulsun derseniz annenizle annesi konuşup anneye, babaya, gelin-damada yapalım sadece diye anlaşsınlar.
Biri laf söylemeye kalkarsa da biz en başından böyle anlaşmıştık der çıkarsın işin içinden.
Gerçi artık aileler anlaşıp hiç bohça işlerine de girmiyor artık..

ever canım aynen.çok iyi yapmışssın sende

üzüldüm böyle kıymet bilmiolar iştehiçte hazırlamıycam kardeşlere .

en güzeli böylesi zaten.adetler derken istemiyerek yaptığımız işlere döndü herşey.insanın içinden gelmeli böyle şeyler.zorunluluk olmamalı

nişandan önce ben direk kv mi arıyarak çok kısa zamanda bu nişan işine karar verdik biz ne takı bekliyoruz nede bohça illa adettir yapılacak derseniz çok fazlaya kaçmadan gücünüz yettiği kadar yapın demiştim o gün bugndür de söyler sen bizi hiç üzmedin hiçbirşey istemedin der karşı tarafla konuşup orta yolu bulabilirsiniz bence

onlar yapmasın zaten ben istemiorum.ama yapsalar yapmak zorunda kalıcam.bende konuşmayı düşünüyorum.başka türlü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…