- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
o illerin adetlerine göre değişir ailecek oturup konuşup takılmıcak denrse takılmaz anormal bi durum yok
takılmamasının mı gereği yoktur maddi durum elverişli değildir vs vsPeki bunun nedeni nedir?
nişanda takıların bir bölümü takılır asıl düğünde takılır yani bizde öyle herkeste farklı olabilir...
Bence erkek tarafı geline takmalı nişanda. Ki banada takıldı zaten. Düğünde üzerine ilave yaptılar. Bence erkek tarafı için hoş bi durum değil. Ne yani bi gelin alıyosun bi düğünde bi bayram nişanlı kızın kolu boynu boş mu duracak. Ha durumu olmaz o ayrı. Ben olupda yapmayanlar için söylüyorum.
Nişanda takıların bir bölümü takılıyor genellikle evet ama erkek tarafından o kadar kişi geliyor. Onların takı merasimine katılmamasının sebebi ne olabilir. Baştan konuşuluyor takı yapılmayacağı ama bunun sebebi, anlamı ne?
Herkesin gelenek goreneklerine gore değişir bu durum. Ben kurt kızıyım, bizim tarafta hem duğunde hem nişanda çok ağır takı takılır hatta erkek trafından gelen en uzak kişi bile takar takıyı nişanda. Ama gel gorki eşimin ailesinde oyle bişy yok. Sadece k.valide bikezik taktı(duğundede anons edildi o) ve anaane babaane yarım altın taktı o kadar. Biz yinede sorun yapmadık çunku herkesin gelenekleri farklı olur canm
Adetler ailenizi etkilemesin. Kaç ilişki şu eften püften adet meseleleri yüzünden bitecek daha
evet. İlkin banada çok tuhaf geldi ama hiç bşy demedk. Sonuçta gelenkleri oyle. Zorla tak diyecek değiliz yaaDemek ki gerçekten var böyle bir adet ve yaygın da.
Canım, takıldı zaten. Ben erkek tarafından gelen onca akrabanın neden takı yapmadığını merak ediyorum. Yani erkek tarafı, akrabalarını uyarıp 'sakın takı yapmayın, düğünde bize takın' mı diyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?