- 18 Aralık 2009
- 34
- 2
- 98
- Konu Sahibi ceterisparibus
Selam kızlar mart ayında kismetse bi erkek bebeğimiz olacak... güzel tarihi karakterlerden bi isim olsun istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum.... lütfen yardim edin... çok bunaldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cvbin için çok teşekkür ederim... Yavuz Selim bizimde favorimiz ama çok siyasi bi isim oldugu icin vazgeçtik. Ileride sorun olmasın çocuğa diye.... Diğer önerilerinde çok güzel. .. ilgin için çok teskkur ederimYavuz Selim
Mehmet Akif
Eyyüp Ensar
Selahaddin =》 Kudüs fatihi
Necip Fazıl
...
Allah bağışlasın olunuzu
Selam kızlar mart ayında kismetse bi erkek bebeğimiz olacak... güzel tarihi karakterlerden bi isim olsun istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum.... lütfen yardim edin... çok bunaldimBende sizin gibi isim arayisindayim. Ocakta dogacak vebi hafta begendigim ismi diger hafta begenmiyorum.
Alp , Giray , Kaan simdilik aklima bunlar geliyor.
Ya bişey sorcam bizde yavuz selim ismini çok begeniyoruz ama çocuk ileride sıkıntı yasar diye endiseleniyoruz.... sizin ohlan kav yaşında ve hiç bi sıkıntı yaşadinizmiOglumun adi Yavuz Selim:)
Mehmet Fatih
Ertuğrul
Ömer Faruk
Bunlar da aklima gelenler.
Saglikla gelsin bebegin:)
Oglum bes aylik. O yuzden bisey diyemem sorunuza.Ya bişey sorcam bizde yavuz selim ismini çok begeniyoruz ama çocuk ileride sıkıntı yasar diye endiseleniyoruz.... sizin ohlan kav yaşında ve hiç bi sıkıntı yaşadinizmi
Sectigin isim karakterine de yansiyor. Bir cocugun Anne ve babasi uzerinde isim hakki var bu yuzden insan cok ozeniyo. Bu karmasiklik icinde umarim icine sinen bir ismi koyarsin. Bizim ki simdilik Kerem Alp gibi gozuksede ben hala arayistayim sabit listem icinde gidip geliyorum. Bu asamada disaridan bir goz yardimci oldugu kadar kafada karistiriyo. Onerim aza indirmen bi iki isim arasinda kakmn daha iyi olur insanlara isim begendirmek cok zor her kafadan bi ses cikar sen su iki isimden hangisi dersin o sana bska baska seyler der. Demem o ki ic sesine kulak ver evde yukses sesle o isimleri bagir hangisi sana hos geliyor bakAy canim cok saol... isim bulmak çok zor...keşke kendi ismini kendi secseydi....yani öyle bi imkan olsaydi çok rahatlardim
![]()
Sectigin isim karakterine de yansiyor. Bir cocugun Anne ve babasi uzerinde isim hakki var bu yuzden insan cok ozeniyo. Bu karmasiklik icinde umarim icine sinen bir ismi koyarsin. Bizim ki simdilik Kerem Alp gibi gozuksede ben hala arayistayim sabit listem icinde gidip geliyorum. Bu asamada disaridan bir goz yardimci oldugu kadar kafada karistiriyo. Onerim aza indirmen bi iki isim arasinda kakmn daha iyi olur insanlara isim begendirmek cok zor her kafadan bi ses cikar sen su iki isimden hangisi dersin o sana bska baska seyler der. Demem o ki ic sesine kulak ver evde yukses sesle o isimleri bagir hangisi sana hos geliyor bak
MUSTAFA KEMAL[/QUOTE
mustafa kemalde güzel ama oda politik bi isim... bilemiyorum
Evet canim haklisin dışarıdan çok tepki geliyor...ama insanin kafasinin karismamasi mümkün değil... bu arada senin liste nasil neler var içinde... Çünkü kerem alp çok güzel bi isim. .. sanirim zevklerimiz ayni... ben digerlerinide bilmek isterim bu yüzden![]()
Saol canım tesekkurler... yine aklina bis3y gelirse yaz mutlakaKafani karistirmaktan baska ise yaramicak bn bana gelen butun onerileri yazayim. Bazilari cok anlamlo
Miraç Efe
Kerem Alp
Derman :Güç, kuvvet. İlaç. Çare. Takat anlamına gelmektedir
Mirza :1. Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen. 2. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. 3. Dubb-i Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız
Uras: Talih,şans
Ensar :1. Yardımcılar, muavinler, müdafiler, koruyucular. 2. Medine'ye hicretle Mekkeli muhacirlere yardım eden, Medineli müslümanlara verilen ad. Kur'an-ı Kerim'de çok geçen kelimelerden birisidir.
Aras :Bir irmak adi
Eymen :cennet kapisi ve ayrica bircok anlami var
Talha : Sahabe
Ayaz
Taha : bir sure ve Hz. Omer bu sure ile musluman oldu. Peygamber efendimiz (sav) in bir diger adiymis.
Aslinda daha da vardi da bn Kerem Alp
Ensar
Talha
Eymen arasinda gidip geliyorum
.
Mehmet taha güzel olabilir aslında... kulaga farklı geliyorMehmet sencer, taha akif gibi karstıradabilirsin 2ismi...