Saç Kesim Şekilleri Erkek tipi saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

duccio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
181
2
116
İstanbul
kızlar saçlarını erkek tipi kestiren varmı ben kestirmek istiyorum ama çok riskli biliyorum yakışır yakışmaz bana ne önerirsiniz saçlarım dalgalı kullanabilirmiyim dersiniz yardım neolur

Yüz hatlarınız ufak değilse bence sakın yaptırmayın.Yani ufak bir burun kibar bir yüz hattına çok güzel olabilir ben çok beğenirim.

herkesin tercihi farklıdır tabi ama nedense ben pek sevmem böyle sacları.

Bende hiç sevmem erkek tipi saçları,saç dediğin uzun olmalı bana göre.Ama tabi sizin tercihiniz..

Ufak,hafif sivri çeneli,sert yüz hatları olan bir yüze ve koyu renk saçlarda yakıştırıyorum bu modeli.
Tamamen yüz hatlarına ve şekline bağlı yakışıp yakışmaması.

Örnek:
600full-neve-campbell.jpg

kusursuz bı yuzunuz olmalı .arkadaslarında soyledıgı gıbı

ufak bı yuzunuz olmalı hokka gıbı bı burnunuz :)

Kesinlikle ufak ve ince bir yüzün olmalı yoksa hiç yakışmaz...
Kısa saç çok yakışan bir kaç ünlüden örnek vereyim;
tumblr_lxab73J5Yl1r47qvu.jpg

Victoria-Beckham-new-Hair-cut.jpg

İstatistiksel olarak bir araştırmaya göre kısa saçlı bayanların özgüveni yüksek bayanlar olduğu söyleniyor.

Kesinlikle ufak ve ince bir yüzün olmalı yoksa hiç yakışmaz...
Kısa saç çok yakışan bir kaç ünlüden örnek vereyim;
tumblr_lxab73J5Yl1r47qvu.jpg

Victoria-Beckham-new-Hair-cut.jpg

natalie portmanın yüzü çokta ufak sayılmaz hatta saçlarını kazıttığı zaman kocaman bi kafa çıkmıştı ortaya :26: ama yine çok yakışıyodu o saç

yakışana öyle bi yakışıyo ki uzun saçın güelliği bile yanında halt ediyor bence

ama öyle herkese yakışmaz.herkese olmaz pişman olabilirsin.tipin o saça uymalı tamamen ve de tarzın

yoksa olmaz kendini riske atma eğer emin değilsen cnm:34:

bence kısa saç en ideali hem şık gösteriyor insanı ,yıka çık işte her daim bakımlı görünüyorsun

eğer yüzüne yakışırsa inanılmaz tarz duruyor. ben lisedeyken kestirmiştim, ayda bir de kısalttırıyordum. yıkadıktan 3 dk. sonra kurumuş oluyordu biraz jöleleyip çıkıodum. benim saçlarım kıvırcık sayılır. kısayken çok memnundum ama geri uzama süreci çok sıkıntı

Back
X