Erkek unutur mu?

O anlatilmayacak kadar ozel sebep nedir bilmiyorum. Ornegin, kotu bir hastaligi veya bir sorunu varsa ve seni yakmak istemiyor ve askini feda ediyorsa o zaman unutmasi zaman alir, yara olarak kalir.

Bunlar disinda, din, mezhep, aile, uzaklik, yas, irk, is, farkli hedefler, falan sebeplerle bitiyorsa, o zaman zaten sevgi bitmistir. Severken insan ne uzakliklar asiyor, ne farkli irktan mezhepten dinden insanlar evleniyor, ne ailenin lafi finleniyor ne de yas mesele ediliyor.

Hatirlar ama hic acitmaz..

Valla 8 yıllık sevgilimle ne bir saygısızlık ne bir tartışma ne kötü bir olay yaşamadan ayrıldık..
Ben unuttum, o da unutmuştur zaar

Sebep gerçekten özel. Dil, din, ırk, kültür ayrımı veya aile sorunu asla değil. Burada anlatabilseydim keşke.. mecburduk diyelim. Ama haklısınız. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

Sevginiz bittiği için mi ayrıldınız?
Sevgi tamamen bitmemişti de, nasıl desem sadece sevgi vardı belki de. İstediğim insan değildi, olmayacaktı,aslında anlaşmıyor, paylaşmıyor öyle körü körüne seviyor gibiydik.. Evliliğe yetmedi aradaki bağ..

Karışık anlattım de mi..
Hâlâ net bir cevabım yok buna.. Nasip değilmiş diyor geçiyorum

8 yıl gerçekten çok uzun bir süre.
Demekki unutuluyor imiş.
Çünkü 8 yılda insan birbirinin bir bakışından bile her şeyi anlayabilir hale geliyor diye tahmin ediyorum. Canına can oluyor. Galiba uzun süreli ilişkilerin sonu hep bu yönde oluyor. Maalesef..

Bence gercek seven bi erkek unutamaz kolay kolay. Ama dedgim gibi gercek seven. Bu devirdede az rastlariz buna. Sen seviyor sanirsin halbuki sevmemistir, yani kolaycada unutur.

Bence senin durumunda ayrilik sebebi onemli. Hersey tikir tikir giderken birden bu ayrilik belinizi buktuyse, cok buyuk bisey olmali. Kimin yzunden ve ne sebepten oldugu onemlidir unutur unutmaz demek icin.

Öyle tabii, o bir bakışa canımı verebilirdim zamanında.
Yeryüzünde sadece ben seviyorum, seviliyorum zannettiğim zamanlardı.
Hâlâ iddia ederim nedense benden başkası öyle sevmez onu diye,zor biriydi, herkesin kaldıramayacağı tiplerden.
Şimdi ben evliyim,çoluk çocuğa kardım, mutluyum da..
O bekar.. Malesef ortak çevremiz var, ordan biliyorum.
O da mutlu olsun dilerim..

Zaman.. Klişe olacak ama zaman unutturur, hissizleştirir diyelim.
Ayrılma sebebi nedir bir tahminim yok ama buna göre de değişir belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…