• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek unutur mu?

Erkek kadun kadar derin olmadığı için ve görsel zekası daha baskın olduğu için görmedikce unutur .. kadının EQ su (duygusal zeka ) baskın olduğu için çok daha geç kazinir hafizadan. ..ama ben hep Unutmak Nimettir diye düşünüyorum. ..ya hiç unutamasaydik acıları?
ne kadar bilimsel yorum olmuş hehe ve ne kadar doğru;)

Hayat devam ediyor. Hepimiz unutuyoruz yaşadıklarımızı zamanla. Bitmiş bir ilişkiden bahsediyorsunuz, unutmaması gibi bir temenniniz niye var?

Kafamı kurcalayan bir şey var.
İki taraf için de ilk sevgili, ilk sevgi.. ve son.
Birbirinden başka sevgilileri hiç olmamış,
6-7 yıllık bir ilişkiyi erkek unutabilir mi?

Bu yıllar içerisinde iki taraftan da asla hakaret, küfür, aldatma yok. Tartışmalar da nadir. Kırgınlıklar var kız için. Bitme sebebi, gerçekten özel bir sebep..(anlatılamayacak kadar).. Bitme sebebinin birbirine herhangi bir yanlışla alakası da yok.

Bir erkek için 6-7 yıllık ilişki bir "hiç" olabilir mi?
Düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim. :)
Belki heyecani kalmadiysa skilmistir

Aşk bitmiş mi? Bunu sor ona. Dürüst cevap versin

Bitmemişse unutmaz. Tam tersi gözünde yüceltir.
Bitmişse hoş bir hatıra olarak kalır sadece

bir arkadaşım 6 yıllık sevgilisinden ayrıldı,
ben de tabi leylayım o zamanlar,
olur mu, o kadar yıldan sonra nasıl biter diye olayın şokunu yaşıyorum,
arkadaşım şey demişti, "fark etmiyor, 3 ay 6 yıl 10 yıl, bir anda bitebiliyor, şu an hiç bir şey yok"
çok şaşırmıştım, hala da şaşırırım, ama böyle bu işler demek ki.

Unuturlar vallahi, hele karşılarına öncekinden daha iyi görünümlü daha fıkır fıkır bir kadın çıkamaya görsün. Tipsizler çok sinirliyim :sinirli:

Uzun süreli bi ilişkim olmuştu 2,5 yıl oldu hala ayda bi yazar rahatsız eder ben rahatsızlık olarak görüyorum bu durumu çünkü.

Birşeyler bittiyse bitmiştir, psikolojiyi yerle bir ediyor bu arama sorsalar başka bir şey değil.

Kafamı kurcalayan bir şey var.
İki taraf için de ilk sevgili, ilk sevgi.. ve son.
Birbirinden başka sevgilileri hiç olmamış,
6-7 yıllık bir ilişkiyi erkek unutabilir mi?

Bu yıllar içerisinde iki taraftan da asla hakaret, küfür, aldatma yok. Tartışmalar da nadir. Kırgınlıklar var kız için. Bitme sebebi, gerçekten özel bir sebep..(anlatılamayacak kadar).. Bitme sebebinin birbirine herhangi bir yanlışla alakası da yok.

Bir erkek için 6-7 yıllık ilişki bir "hiç" olabilir mi?
Düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim. :)
Neler unutulmuyor bu hayatta.Ölüm acısı bile.
Hayat devam ediyor.Sonuçta o insan da yoluna bakacak sevecek aile olacak.Unutmak sağlıklı bir hayat sürmek için en iyisi

Back
X