Merhabalar erkek bebek belirtilerimi yaziyorum erken donem cinsiyetini merak eden anne adaylari icin;omcelikle herkesin hamileligi sahsina ozeldir ve guzeldir.bunaldiginizda daraldığınizda UNUTMAYIN CENNET ANNELERIN AYAGI ALTINDADIR.STRESTEN UZAK DURUN ...
OGLUMDA belirtilerim:
Ayak usumesi ilk hafta oyle boyle degil buzhane gibi
Ilk 3 ay surekli kusma bulanti
Erkek bebe androjen hormonu urettigi icin yuzde ergenlik doneminde cikmayacak akdae sivilce cikmasi
Erken hareket hissetmesi 2 aylikken
Surekli yesil epeksi erik aserme limon yeme kesinlikle tatli yiyememe
Zayiflama her yemek kokusuna kusma
Gerginlik ve surekli aglama(bosanma asamasinw girip gel gitlerim oldugj icinde olabilir bebek icin hic uzulmeyin cunku senle birlikte agliyor gozumle gordum yavrumun uktrasonda benle birliktr agladigini kimse icin uzmeye degmez cennet kokululari)
Yesil agirlikli cig sebze tuketme istegi havuc marul
Deli gibi domates salatalik yeme
kova kova tursu aci yemek istegi
Su an 4.5 aylik olduk.. kusmalar azaldi asermelere devam ..:)
Hastalanmayin ben oglumda zor atlattım
KIZIM DA belirtiler
Hic asermem olmadi
Tatli yemelere doymadim ama
cok hareket etme istegim vardi
Aglamak istediğim de sifa gibi hemen gulumsetiyordu
Hic kusmam olmadi
Yuzumde lekelenmeler vücudumda benler cikti gobegimde yukarda asagiya orta cizgi belirginlesmisti
Bel ve kalcada cok kilo aldim
SIFA gibiydi grip oldum 2 saatte bir ihlamurla atlattim
Karnimin icjnde yumos gibiydi oglum gibi sert degildi
Hamur ici tatli cok yedim ama domates dahi az eksi olan ne varsa yiyemedim midemi bulandirdi.
dogumdan sonra kararmalarim benlerim orta cizgim gecti.
Bol Bol ilk uc ay ozellikle amniyo sivisi az olanlar havuc suyu icin. Havuc yemek degil HAVUC SUYU KIZIMDA AMNIO SIVIM COK AZDI DUSER DEDILER BOL BOL HAVUC SUYU ICTIM 1 HAFTADAYUKSELTTI
SAYGILAR
OGLUMDA belirtilerim:
Ayak usumesi ilk hafta oyle boyle degil buzhane gibi
Ilk 3 ay surekli kusma bulanti
Erkek bebe androjen hormonu urettigi icin yuzde ergenlik doneminde cikmayacak akdae sivilce cikmasi
Erken hareket hissetmesi 2 aylikken
Surekli yesil epeksi erik aserme limon yeme kesinlikle tatli yiyememe
Zayiflama her yemek kokusuna kusma
Gerginlik ve surekli aglama(bosanma asamasinw girip gel gitlerim oldugj icinde olabilir bebek icin hic uzulmeyin cunku senle birlikte agliyor gozumle gordum yavrumun uktrasonda benle birliktr agladigini kimse icin uzmeye degmez cennet kokululari)
Yesil agirlikli cig sebze tuketme istegi havuc marul
Deli gibi domates salatalik yeme
kova kova tursu aci yemek istegi
Su an 4.5 aylik olduk.. kusmalar azaldi asermelere devam ..:)
Hastalanmayin ben oglumda zor atlattım
KIZIM DA belirtiler
Hic asermem olmadi
Tatli yemelere doymadim ama
cok hareket etme istegim vardi
Aglamak istediğim de sifa gibi hemen gulumsetiyordu
Hic kusmam olmadi
Yuzumde lekelenmeler vücudumda benler cikti gobegimde yukarda asagiya orta cizgi belirginlesmisti
Bel ve kalcada cok kilo aldim
SIFA gibiydi grip oldum 2 saatte bir ihlamurla atlattim
Karnimin icjnde yumos gibiydi oglum gibi sert degildi
Hamur ici tatli cok yedim ama domates dahi az eksi olan ne varsa yiyemedim midemi bulandirdi.
dogumdan sonra kararmalarim benlerim orta cizgim gecti.
Bol Bol ilk uc ay ozellikle amniyo sivisi az olanlar havuc suyu icin. Havuc yemek degil HAVUC SUYU KIZIMDA AMNIO SIVIM COK AZDI DUSER DEDILER BOL BOL HAVUC SUYU ICTIM 1 HAFTADAYUKSELTTI
SAYGILAR