'Erkek ve kız öğrencilerin bir arada yaşaması zinadır'

Yani o kadar baskalarina söylediğin bütün kötü laflar seni de kapsiyor öyle mi?
Hani sen neysen başkalarını da öyle saniyorsun ya, ondan

ben kimseye kötü bir laf söylemedim ki mesela bir insan salaksa ona salak demek hakaret olmaz. benim bi yobazlığımı görmeden yobaz diyen kendisini önce öyle görür demektir. :)

ben kimseye kötü bir laf söylemedim ki mesela bir insan salaksa ona salak demek hakaret olmaz. benim bi yobazlığımı görmeden yobaz diyen kendisini önce öyle görür demektir. :)

Ya burdaki herkese satasmissin sanki biz bilmiyor muyuz? Neyse senin yüzünden banlanmak istemiyorum. Mune abla uyarmisti. 1.2.3 tıp diyorum

Ona gore zina, baskasina gore degil.. Bana gore fikrini belirtmis, bir haber degeri yok.. gundem yaratmaca... birinin ona soylemesi lazim, bu ulkede zina suc degil, AKP zinayi suc olmaktan cikartmisti ilk is olarak, sonucta cezasi da yok, oyleyse kime ne?

Daha önemli konular var Türkiyede, yani asgari ücret, calisma kosullari, iscilerin emniyeti, trafik canavarlari, kadina siddet, saglik sektörü, engelliler icin daha cok yol veya okullar, vs. vs. Hükümetimiz bu önemli ve hayati konularla ilgilenirse daha cok faydasi olacaktir diye düsünüyorum hepimize.

Kişinin fikri neyse zikri de odur.

Üniversitede yalnız yaşıyordum, üstümde çok yakın kız ve erkek arkadaşım beraber yaşıyorlardı. Sevgili değillerdi onlar da yakın arkadaştı. Herkesin durumu bir değil ve herkes dilediği an "kız ev arkadaşı" bulamayabiliyor.

Ne hassas ürolojik bölgeleri var ya. kıldan tüyden zinaya getiriyorlar her konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…