'Erkek ve kız öğrencilerin bir arada yaşaması zinadır'

sevgilimle aynı evde kaldığım oldu. kime ne? okuldan erkek arkadaşlarım da gelip bizde kalmıştı zamanında. sabaha kadar batak oynayıp çay içerdik ya da film izlerdik sabaha kadar arka arkaya ne biliyim. hiçbiri de odamın kapısından geçmemiştir yani. kafa zinaya çalışıyor. sana ne istediğimi yaparım istediğimle kalırım sana ne. ahlak bekçileri.

YA BU NASIL ZİHNİYET YAAAA
BEN EŞİMLE DE KALDIM ÖFGRENCİ EVİNDE
BEŞ KIZ ALTI ERKEKTE KALDIK...
YERİ GELDİ YEDİ KIZ BİR ERKEK DE KALDIK
GÜVEN VARDI,DOSTLUK VARDI,YARDIMLAŞMA VARDI
KÖRELTMEYİN NOLUR BU DUYGULARI ARTIK
MİLLETİN AKLINI BULANDIRMAYIN BE YETER
İNSANLARIN AKLINA FİTNE FESAT SOKMAYIN

dinimizmiş

dinimiz dinimiz diye diye bi hal oldunuz

sen bana o bildiriyi veriyosun ama belki ben ateistim,budistim,belki öküze tapıyorum yada diğer kitabı olan dinlerden birine aitim belki benim kitabımda yok öyle bişe

ayrıca sanane benim yatak odamdan

heyt be sabah sabah iyi atar yaptım

Belki bilenler vardir bizde (cerkeslerde) kizlari erkekleri cok ayirmazlar ayni evde kalsak bile kimse tuhaf bakmaz cunku oyle bi kaide yoktur buyuklerimiz ona guvenir ve hakkaten de oyle bir sey olmaz
Buyuk hakaret bu bence

Belki bilenler vardir bizde (cerkeslerde) kizlari erkekleri cok ayirmazlar ayni evde kalsak bile kimse tuhaf bakmaz cunku oyle bi kaide yoktur buyuklerimiz ona guvenir ve hakkaten de oyle bir sey olmaz
Buyuk hakaret bu bence
Ya aslında derinlemesine düşününce birçok aileye karşı ayıp bu söylenen, aynı şehirde üniversite kazanan kuzenlerde olabilir, erkek kuzenle kalabilirler, bizlerin gözünde kuzen kardeştir, biz öyle gördük, bugüne kadar birbirine yan gözle bakanımız olmadı çünkü biz o erkek, ben kızım diye ayrışmadık, bize siz kuzensiniz teyzeniz anne yarısı dendi, yeğenlerimiz ona keza, anne baba sülalesindeki yakın akrabalar bize hep kardeştir.

Derler derlerr bildiri ustune bildiri yayinlarlar sonra sanal sexte destan yazarlar.He canim benim zina hee

Sanalda yemedikleri hakt yoktur bunların,sanki melek hepsi,sonrada zinadan bahsederler

sabah sabah ne güldüm ama...
Bunların beyin ve soğancıkları şeylerinin ucunda aldırmayın bence...

Bunlarda beyinde yokki şeylerinde olsun aklı olan her yerde konuşuyor işte,kaale bile almamak lazım bunları

Müdürüm biz böyle düşünüyoruz ama,onlar tam aksini düşünür bu konuda..
Kız ve erkek var ortada,ateş ve barut misali gibi..

Aynen oyle mune ablacim ki buyuklerimiz bize guvendigi icin hic de oyle kim kime dum duma olaylari yasamadik bu tip seyler baskidan doguyor :)

Müdürüm biz böyle düşünüyoruz ama,onlar tam aksini düşünür bu konuda..
Kız ve erkek var ortada,ateş ve barut misali gibi..
Valla Hanım sana birşey diyeyim mi? Çocukların aklına ateş barut meselesini sokmazsan birşey olmuyor, hatta bırak akrabayı, kızın ya da oğlunun karşı cinsten bir arkadaşıyla da aralarına o kız sen erkeksin gibi ayrıştırıcı şeyler sokmazsan yine birşey olmuyor, kızımın çocukluk arkadaşı var, yıllardır görüşürler, kızım çocuğa brother, çocuk kızıma sister lakabı taktı, sabahtan akşama kadar telefonda laklak yaptıkları olur, çıkar gezerler, bugüne kadar birbirlerini hep kardeş gördüler, ben araya girip kızım o erkek, erkekten kardeş olmaz, erkekle yalnızca evlenilir, erkekle gezilmez ayıp deseydim birbirlerine başka türlü bakarlar mıydı? Bakarlardı, ne gezmesine, ne arkadaşlarıyla arasındaki ilişkilere karışmadım, ki dipnot kızım 19 yaşında bugüne kadar flörtü olmadı, benimki kız değil mi? Yok yani kızım diye demiyorum maşaallah sülün gibi de kızdır, heryerde terbiyesiyle bilinir.
Oy aklıma düştü yavrum, dershanede kafa patlatıyor şimdi, annesi kurban olsun ona.

ortalık çelişkilerle dolu.
bdv ya da erkekler ile ilgili forumlarda "bu erkekler hep cinsellik mi düşünür" temalı başlık sayısı az da değil.
ben üniversitede görevli bir bayanım. öğrencileri çok net bir şekilde gözlemleme imkanım var.
üniversite öğrencisi. ergenlikten yeni yeni çıkmış, aileden uzaksa bir de. arkadaş ortamı alemler akıyorsa. bu erkeklerin düşüneceği 3 şeyden biri de cinselliktir.
hee, isteyen istediğini yapar, hesabını soracak olan insanoğlu değil ama.
böyle bir durumda, kimse kusura bakmasın o bildiride yapılan açıklamaların çoğuna katılırım.
kızım olsa böyle bir duruma izin vermem. ister ahlak bekçiliği diyin ister yobaz.

sen ister yanyana tut ister deli gibi ayrı tut yasakla,önemli olan o kişinin içindekidir engelleyemezsin. libido yüksekse eve hapset bulur yolunu yine yapar. ayrıca yasak olan her zaman merak uyandırır etkiye tepki denen şey vardir. baskı yaparsan tepki, şiddetli olur. inadına yapar ,yapmak istemese bile.
kısaca,
istersen üniversitede oku ki bizde okuduk,yaptıkmı hayır,içimizde yoktu çünkü, ha olan varmıydı ,varsada çok azdı.
onuda dediğim gibi baskıyla yaptırma,ama yine yapacaktır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…