- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Hahahaha superdi buEvet, kendisi rahmetli oldu...
Ya aslında derinlemesine düşününce birçok aileye karşı ayıp bu söylenen, aynı şehirde üniversite kazanan kuzenlerde olabilir, erkek kuzenle kalabilirler, bizlerin gözünde kuzen kardeştir, biz öyle gördük, bugüne kadar birbirine yan gözle bakanımız olmadı çünkü biz o erkek, ben kızım diye ayrışmadık, bize siz kuzensiniz teyzeniz anne yarısı dendi, yeğenlerimiz ona keza, anne baba sülalesindeki yakın akrabalar bize hep kardeştir.Belki bilenler vardir bizde (cerkeslerde) kizlari erkekleri cok ayirmazlar ayni evde kalsak bile kimse tuhaf bakmaz cunku oyle bi kaide yoktur buyuklerimiz ona guvenir ve hakkaten de oyle bir sey olmaz
Buyuk hakaret bu bence
Derler derlerr bildiri ustune bildiri yayinlarlar sonra sanal sexte destan yazarlar.He canim benim zina hee
sabah sabah ne güldüm ama...
Bunların beyin ve soğancıkları şeylerinin ucunda aldırmayın bence...
Ya aslında derinlemesine düşününce birçok aileye karşı ayıp bu söylenen, aynı şehirde üniversite kazanan kuzenlerde olabilir, erkek kuzenle kalabilirler, bizlerin gözünde kuzen kardeştir, biz öyle gördük, bugüne kadar birbirine yan gözle bakanımız olmadı çünkü biz o erkek, ben kızım diye ayrışmadık, bize siz kuzensiniz teyzeniz anne yarısı dendi, yeğenlerimiz ona keza, anne baba sülalesindeki yakın akrabalar bize hep kardeştir.
Ya aslında derinlemesine düşününce birçok aileye karşı ayıp bu söylenen, aynı şehirde üniversite kazanan kuzenlerde olabilir, erkek kuzenle kalabilirler, bizlerin gözünde kuzen kardeştir, biz öyle gördük, bugüne kadar birbirine yan gözle bakanımız olmadı çünkü biz o erkek, ben kızım diye ayrışmadık, bize siz kuzensiniz teyzeniz anne yarısı dendi, yeğenlerimiz ona keza, anne baba sülalesindeki yakın akrabalar bize hep kardeştir.
Valla Hanım sana birşey diyeyim mi? Çocukların aklına ateş barut meselesini sokmazsan birşey olmuyor, hatta bırak akrabayı, kızın ya da oğlunun karşı cinsten bir arkadaşıyla da aralarına o kız sen erkeksin gibi ayrıştırıcı şeyler sokmazsan yine birşey olmuyor, kızımın çocukluk arkadaşı var, yıllardır görüşürler, kızım çocuğa brother, çocuk kızıma sister lakabı taktı, sabahtan akşama kadar telefonda laklak yaptıkları olur, çıkar gezerler, bugüne kadar birbirlerini hep kardeş gördüler, ben araya girip kızım o erkek, erkekten kardeş olmaz, erkekle yalnızca evlenilir, erkekle gezilmez ayıp deseydim birbirlerine başka türlü bakarlar mıydı? Bakarlardı, ne gezmesine, ne arkadaşlarıyla arasındaki ilişkilere karışmadım, ki dipnot kızım 19 yaşında bugüne kadar flörtü olmadı, benimki kız değil mi? Yok yani kızım diye demiyorum maşaallah sülün gibi de kızdır, heryerde terbiyesiyle bilinir.Müdürüm biz böyle düşünüyoruz ama,onlar tam aksini düşünür bu konuda..
Kız ve erkek var ortada,ateş ve barut misali gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?