Erkek veya Kadın İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayanlar

sevil-deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
165
0
116
İstanbul
evet bayanlar bilgilerinizi buradan paylaşabilirsiniz. kullandığınız ilaçlar varsa gördüğünüz tedaviler varsa birbirimize sorup cevaplayabiliriz. aynı dertten yakınanları buraya bekliyorum. bilgisini paylaşmak isteyenler sorularına cevap arayanlar elimizden geldiğince destek olalım birbirimize.

asicim özlem arkadaşımızın infertilite konusunda baya bilgisi var sanırım.:roflol:
hamile kalınca, hamile kalmak isteyenlerin sorularını yanıtlamak için açtı herhalde bu topiği.
bilgilerini paylaşıcak sanırım arkadaş:delphin:
bu konuyla ilgili zaten erkek ve kadın olmak üzere ayrı ayrı topikler var
ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum
ha bide şeyi anlamıyorumCADIARZU
özlem 3 aylık hamile ve hamile olduğunu ailesinden kimse bilmiyo sanırım:uhm:
doğurunca duyarlar nasıl olsa :roflol:

sen hamile degilmiydin ki

evıt bende aynen onu sormak ıstemedımmm.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
asicim özlem arkadaşımızın infertilite konusunda baya bilgisi var sanırım.:roflol:
hamile kalınca, hamile kalmak isteyenlerin sorularını yanıtlamak için açtı herhalde bu topiği.
bilgilerini paylaşıcak sanırım arkadaş:delphin:
bu konuyla ilgili zaten erkek ve kadın olmak üzere ayrı ayrı topikler var
ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum
ha bide şeyi anlamıyorumCADIARZU
özlem 3 aylık hamile ve hamile olduğunu ailesinden kimse bilmiyo sanırım:uhm:
doğurunca duyarlar nasıl olsa :roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bızlerde yaralnırız o zamn engın tecrubelerınden sevcanım..lazım olcak nede olsa..
ama nıye bole bır sey yaptı hala anlamıs degılmmm:kedi:

Baştan beridir kıllanıyom zaten zemuszemus
var bu işin içinde bi iş :olmaz:
Artık buraya hayatta uğramaz özlem heralde
zemuszemus

valla anlayan bana anlatsın
ben uzun süredir debeleniyorum meseleden bişi anlamadım
özlem sen bir gebelik takvimi yap önce
söyle kac haftalıksan yazsın altta
sonra gebelik bölümüne transfer ol orada seninle aynı yani hamile olanlarla duygularını, doktorları paylaş,
ilaclar tetkikler falan
sen terfi ettin sayılır artık
sahi 2010 hangi ayın annesisin sen?

sonra gebelik bölümüne transfer ol orada seninle aynı yani hamile olanlarla duygularını, doktorları paylaş,
ilaclar tetkikler falan

Başka söze gerek yok heralde vereliniortak Çok üzgünüm çoook

ozlemtaşş hamişsinn bu başlık ne şimdi anlamadım benkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Baştan beridir kıllanıyom zaten zemuszemus
var bu işin içinde bi iş :olmaz:
Artık buraya hayatta uğramaz özlem heralde zemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
sabom cevabını beklıyorum ozlemın
cok merak edıyorummmm....
bende amma merakllıymısm:kedi::kedi:

ilaclar tetkikler falan

benı ıkı aylık hamıslık doonemımde baya bır arasstırma yapmıstım sıtede..hangı ılaclar kkulnılıyor...kalp atımı felan....saolsun bılen arkadslr cevaplamıslardı...
ama ozlem ınfertılıte alanındada
hamıslık alanındada tecrubelı ..hıc hamıllelık ıle ılgılı seyler arstırmadıgına gore..
baya bırseyler ogrenecez nurcum..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
sabom cevabını beklıyorum ozlemın
cok merak edıyorummmm....
bende amma merakllıymısm:kedi::kedi:

benı ıkı aylık hamıslık doonemımde baya bır arasstırma yapmıstım sıtede..hangı ılaclar kkulnılıyor...kalp atımı felan....saolsun bılen arkadslr cevaplamıslardı...
ama ozlem ınfertılıte alanındada
hamıslık alanındada tecrubelı ..hıc hamıllelık ıle ılgılı seyler arstırmadıgına gore..
baya bırseyler ogrenecez nurcum..
bizim topikte ama daha kalp atısını duydu mu
doktor kontrolü ne zaman hiç birinden haberimiz yok
kendisine haftalardır beklediğim bu imkanı bana sundugu
bu topiği actığı için teşekkür ediyorum
şakkıdışakkıdı

hamile kalsamda gebelige gecsem göbek resmi cekip koysam diye geberiyorum burada

ya insanın mesajlarından bile anlasılır samimiyet bu kadar diyorum
:1ninca::1ninca::1ninca:

bizim topikte ama daha kalp atısını duydu mu
doktor kontrolü ne zaman hiç birinden haberimiz yok
kendisine haftalardır beklediğim bu imkanı bana sundugu
bu topiği actığı için teşekkür ediyorum
şakkıdışakkıdı

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
dıyecek bırsey bulamıyorummm....
aksama kadr bekledım gelcek dıye amöa hala ses yokkk..gelır ınsallah..cevabını cok merak edıyorummmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü

hamile kalsamda gebelige gecsem göbek resmi cekip koysam diye geberiyorum burada

ya insanın mesajlarından bile anlasılır samimiyet bu kadar diyorum
:1ninca::1ninca::1ninca:

kısa surellı bır hamıslık gecırmeme ragmen ınsanın kalbı yerınden fırlayack gıbı oluyor..hemn hamısler topıgıne gıdıyosun..
bıde takvımı untmamak lazımmm demııı
altta bebek resmı haftaları gosteren.kaydirigubbakcemile3
hem arkadslr ordan takıp edıyor sormmalrını bıle gerek kalmadannn:1ninca::1ninca:

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
dıyecek bırsey bulamıyorummm....
aksama kadr bekledım gelcek dıye amöa hala ses yokkk..gelır ınsallah..cevabını cok merak edıyorummmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
du bakalım gelir elbet
olmadı misafir olarak okur
sırnaşık şey

topıgı el gecıırdım nurcummm.merak ettgım kadın ve erkek ınfertılıtesınde sorularım var bıde bebkle ılgılı...
kacıncı haftada ne kullnıyor..en azından ogrenırız demı bızdeee..
ense kalınlıgı dıye bırsey var hamıs olmadan bunlrıda ogrenelım bızler lazım olcak ılerde hepımıze...
cunku bırer anne adylaryız hepımızde...
ozlem sonucta anneeeeee:CüvCüv::CüvCüv:

topıgı el gecıırdım nurcummm.merak ettgım kadın ve erkek ınfertılıtesınde sorularım var bıde bebkle ılgılı...
kacıncı haftada ne kullnıyor..en azından ogrenırız demı bızdeee..
ense kalınlıgı dıye bırsey var hamıs olmadan bunlrıda ogrenelım bızler lazım olcak ılerde hepımıze...
cunku bırer anne adylaryız hepımızde...
ozlem sonucta anneeeeee:CüvCüv::CüvCüv:

diyorum ki
siz KK yollarında giderken biz dönüyorduuuuukk delikafaduldendelikafadulden

ozlemcım hosgeldın canım kusra bakma topıgıne yazdım ama...
ınan cok merak ettım..neden bole bırsey oldu dıye..umarım benı yanlıs anlamamısındır..
senı hıc hamılleık topıklerınde goremedık..ve dunde bole bır sayfa acınca
:kedi::kedi::kedi:

arkadaşlar ben artık hamileyim evet ve kendimce kontrollerimi yapıyorum 10. haftama girdim . şuan da zaten düşük tehlikesi yaşıyorum hem. bazı arkadaşlar da manasızca girip yazmışlar ben kimseyi buraya çağırmadım bu sayfayı neden açtığım kimseyi ilgilendirmez. ama ben yinede aranızda sevdiğim kişiler var onlar için söylemek istiyorum. bu sayfayı artık bir akadaşım kullanıyo. ben ona sizin kullandığınız sayfaya girmemesini orda benimde konuştuğum kişilerin olduğunu ve sormak istediklerini onlara sorması gerektiğini söyledim. oda benim adımla bu sayfayı açmış. ama başka kişilerden başka şeyler duymak istiyor. çünkü o 5 yıllık evli ben artık topiğe falan girmiyorum. ayrıca o arkadaşlardanda rica ediyorum buraya girmesinler ne yaptığım onları ilgilendirmez. kimseyide çağırmadım ben kendi kafalarına göre girip yazmışlar. ben sizin işinize karışmıyorum sizde bana karışmayın. bu sözlerim onlara kendilerini çok iyi biliyorlar.

ozlemcım hosgeldın canım kusra bakma topıgıne yazdım ama...
ınan cok merak ettım..neden bole bırsey oldu dıye..umarım benı yanlıs anlamamısındır..
senı hıc hamılleık topıklerınde goremedık..ve dunde bole bır sayfa acınca
:kedi::kedi::kedi:

saol canım ama dediğim gibi arkadaşım kullanıyor bu sayfayı ben artık pek giremiyorum o bana söyledi bende girip baktım yazılanlar çok canımı sıktı. ben zaten doktora gidiyorum. ilaçlarımı alıyorum. arkadaşımda hem erkek hem kadın infertilitesi var o açmış burayı bilgisi olanlar tolansın die ruhsal durumu baya kötü onunda çok istiyor bebeği. bende sizden bahsettim. o da kayıt olmaya çalışmış ama olamamış. bende kendi şifremi verdim. öle yani. maşallah arkamdan amma çok konuşan olmuş. herkes neden bu kadar dert etti acaba . sözüm sana değil lafım gideceği yeri biliyor.

Back
X