Erkekler, akn deil mantn peindeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bence erkekler aşkın değil mantığın peşindeler evlilik karari verirken. aradiklari sey ask degil de mantigina uyan bi kiz oluyor genelde
ya sizce?

aşk da mantıkta aynı bence

erkeğine göre değişiyor. bazıları mantığa ,bazıları duygulara bakıyor.
kesin ve net böyle bir şey söylenemez.

çogunun mantıkla işi olmaycagını düşünüyorum..........
mantıgı daha çok bayanlar kullanıyor..........
ama çogu erkeginde sevgiden çok gelecegini düşünerek evlilik kararı alıyor..........hele son zamanlarda.......
geleceklerini düşünerek aşklarından vaz geçenler oluyor..........
mal mülk derdinden..........
o yüzden nette bir şey söylenemez sanırım...........

bencede söyle
karşısındaki kadını zeki istemiyorlar,annelerine nasıl davrandıklarına bakıyorlar iyi yemek yapıyorsa..onlar için pek önmli olacağını sanmıyorum onlarda mantık varmı ki mantık evliliği yapsınlar.haa birde fırsat yakalarsa da cinselliğe bakıyorlarkötükedihüso

bazıları mantıga bakıyor bazıları aşka bazıları her erkek farklı ama genele bakarsak şöle bişi var.
yemek yapsın güzel olsun ... zaten türk erkekleri cok bencil evlenene kadar her haltı yerler sonra temiz kız ararlar kendilerine..benneyaptımki
yeni yetişen nesil öle degil. şimdi insanlarda bencillik hat safhada kimse kimseyı cekmio. ufak bi sebebden ayrılıyorlar.

kesınlıkle aklı başında adamlar hem mantığıyla hemde duygularıyla hareket ediyorlar
bunların ikisini aynı anda düşünen adam bulmakda zor gerçi ama şahsen ben her iki ozelliği olanını tercih ederim
ettimde

hee ama suda var kızlar genelde yanı yaklasık %90 ı aşkıyyla hareket ediyorlar
bu bariz belli bır durum

açıkcası bende erkeklerin mantıklı düşündüklerini sanmıyorum çünkü mantıklı düşünmek ve hareket etmek bize özgü... biz hem mantık hem sevgi,aşk evlenirken hepsini düşünürüz ama onlar sadece kendilerine doğru gelen şeyleri yaparlar...bunlarda mantığın almadığı şeyler olabiliyor malesef...

Erkekler hanqi konuda mantıklı davranıyorlarkı .Evlılıkde mantıklı düşünsünler =))
Bence bayanlar mantık.Erkekler aşk heycan entrika peşindeler =)
vereliniortak

erkekler biraz severım ama para getırsın duzgun olsun falan dıe bakıyorlar
düzenlı işin neyım oldu mu tamamdır adam için ask mesk yalan walla ya cok asık olacak da evlenmek ıstıcek ya da okadar
parası yok dıye cıkılmayıp evlenılmeyen nıce kız gordugum gıbı
zengın sadece zengın dıye evlenılen de cok kız gordum... erkekler kızlardan daha cok paraya bakıyor
kendını parayla satmak ısteyen erkekler dıyelım

tabi herkes cevresinden gordugu gibi degerlendirir
cevremde yeni evlenen erkeklere bakinca gordugum su; hicbiri oyle cok asik falan degil, sadece bikac sey onlarin mantigina uymus ve evlenmisler...biz gibi illa kalpte buyuk yer etmesini beklemiyolar bence

her iki tip de var...

şahsen ben kendimden biliyorum ; aşkı arıyorum diyen sevgili eski sevgilim tarafımdan 2 yılın sonunda pat diye terkediliverdim... şayet mantığı ön planda olsa şimdiye evlenmiştik...

böyle bir genelleme yapmak pek doğru gelmedi bana...

sonuçta bayanlar arasında da bir standart yok bu konuda... erkeklerde de olmasını beklememek lazım...

erkeğine göre değişiyor bence bu kimi denildiği gibi mantığa önem veriyo yanıma yakışsın bana ve aileme hizmet etsin, ama kimide aşık olduğu kızla evlenmek istiyo ve evleniyo karakter meselesi yani hepsini aynı kefeye koyamayız..sengözlerimebaksanab

eski sevgilim,sen bir daha karşıma çıkmayacak özelliklerde bir insansın ama ben sana aşık olamıyorum diyerek ayrıldı,kaç yaşına gelirse gelsin aşkı arayacakmış,hayatında hiç aşık olmamış bunu yaşayıp evlenmek istiyormuş.Güzelmişim,efendiymişim,kafa yapısına uygunmuşum,akıllıymışım,sakinmişim,aileside çok severmiş,melek gibiymişim,kibarmışım ama aşık olamıyormuş-tatlicadiarzu- valla aynen böyle dedi ayrılırken kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekler ne aşka bakar ne de mantığa...iyisiniz,hoşsunuz,güzelsiniz,hanımefendisiniz vs vs ne olursa olsun eksik bir şey bulurlar.erkekler her şeyi isterler ve bütün kadınları isterler:1closedeyes:
en büyük gerçek de şu: erkekler kesinlikle ne istediklerini bilmiyorlarşutarafagitti

ya erkekler duygusuz degildir okadar sadece mantık arayacak kadar..
ama her erkekte her kadının istedigi gibide degildir. ki bukadar olumsuz yön buluruz onlar için..
. bizden farklılar evet ama aşık olurlar bu erkeklerde.. bu erkeklerde aglar sevdigi için onlarda karasevdaya düşer hasret ceker...
o nedenle ben her türlü genellemeye karsıyım..
adamda kadında karsılıklı aşk olmadan sadece ortak payda içinde ir ayara gelebilirler
birbirlrine deli gibi aşık olarakta... sonucta evlilik bir hukuki sözleşme olarakta görülebilir, saadet yuvası olarakta..
kişinin karakterine ve ihtiyaclarına isteklerine baglı bişey...

Valla aşk mı arıyorlar yoksa mantık mı bilemeyeceğim ama çoğu iş ciddiye binince bi tırsıp kaçıyor sanki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…