Erkekler, akn deil mantn peindeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hıc bır syı begendıremıyoruz bu erkek mılletıne
ben anlamadım kardiş

böyle konularda çok fazla kadınlar şöyle erkekler böyle diye gruplaştırmak bana doğru gelmiyo.Her insan ayrı karakterdir ve erkekler böyledir diyemezsiniz bazı konularda.Eğer bu mantıkla bakarsak ben de şimdi aşık olur,aşka çok değer veririm ama iş ciddiyete binmeye başladığında mantığıma dönerim derim.Başka biriniz çıkar aşık oldum mu başka bişey tanımam der,diğeri çıkar aşk biyere kadar mantığımla oynarım der ...a.s böyle olunca 'kadınlar şöyledir' diye başlık açamayız değil mi?
ama bu başlıklardan rahatlıkla çıkartılan bişey var,hayatımızdaki erkek bize ne yaşatıyosa ona göre bi başlık üreyiveriyo sırnaşık şey şimdi siz bu başlığı 'erkekler' diye açtığınıza göre,hayatınızdaki kişi mantığıyla bişeye karar vermiş,aldatılan biri oldu mu 'erkekler..' şeklinde nefretle bi başlık açıyo,çok mutlu olan biri açsa da 'erkekler..' şeklinde başlayan,onları yere göğe sığdıramayan bi başlık açar.Ama öyle 1-2kişiyi,genele bağlamamak lazım işte yerimsenibena.s.

gece yatakta mantığına sarılır yatar artık karısının sırnaşık şey aşk olmadan evlilik olmaz bana göre ..mantıkla yapılanlarının durumuda ortada şirketmi kuruyon saçmalık bence sonrada aşkı bulcam diye başka kadınlarla gez ooooooookaydirigubbakcemile

mantığı inkar edemeyiz aşkta aranmaz fakat evlilikte mantık duyguların önüne geçmelidir-çünkü aşk gözü kör eder üstelik geçiçi bir duygudur ayaklar yere sağlam basmalıdır.bence tam tersi eskiden gelen birşey kadın erkeğin güçlü olmasını bekler hem maddi hem manevi anlamda evlenecekse güçün ve güvenliğin peşine düşer..o zaman kadınlar daha mantıklı..

aşk zaten mantıkla oluşur,

birine nasıl aşık olursunuz, belirli duyularınıza hitap etmesi ve sizde belirli şeyler hissettirmesi gerekir. Mantığınız size bunun doğru olduğunu söylerse aşık olursunuz, (hormonal ve kimyasal tepkimeleri yok sayıyorum) Zaten evlenmek için belirli beklentilerinizin karşılanması gerek, bu beklentiler içinde mantığınızın olması gerek.

Aşkla mantık bir aradadır, bir arada olmadığı durumda o aşk değil saplantı olmuştur diye düşünüyorum :)

vereliniortak vereliniortak çok güzel söyledin aynen katılıyorum...

genellemeler çok saçma...
sevdiğinin gözünün içine bakan erkekler de var şu hayatta...en azından ben tanıyorum...
ancak işte o erkeği seçebilen kadın olmak gerekiyor bunun için....
sevgide mantığını dinlemeyen kadın sevgide mantığı dinlemeyen erkeği bulur...
hem aşk kadına daha çok yakışır... kadındır erkeği yönlendiren... kadındır erkeğin inançlarını alt-üst eden... kadındır erkeği aşk trenine bindirecek olan...
bir kadın erkek tarafından seçilmesini beklerse çok bekler... kadın seçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…