Erkekler arasında olabilir denecek şeymi bu muhabbet?

Erkekler arasında böyle muhabbet oluyorsa?

• Ankete Katılan
    292
Hayir yani sut kardes detayina ne gerek varmis simdi burda siz yine iyisiniz ucuncu okuma gayet basarili bence

Ben hiç bir şey anlamadım. Kusura bakmayın çok karışık ve devrik cümleler kurmuşsunuz.

Evli bi adam covid testi yaptırıyor.

Neden test yaptırdığını soran arkadaşlarına da sevgilim pozitif çıktı, daha dün beraberdik, öpüştük koklaştık vs., ondan test yaptırdım diyor.

Siz de buna şahit olup sen evlisin be adam ne sevgilisi diyosunuz.

O da yok sevgili falan arkadaşlar neden test yaptırdın diye sorunca espri olsun diye böyle bir cevap verdim diyor.

Olay bu mudur?

Hayır buysa bu mesaja şahit oldunuz da devamına şahit olmadınız mı? Bu bi şaka ise iyi kötü bi reaksiyon alması lazım. Değilse ve herkes durumun farkındaysa da konuşma ona göre ilerlemiştir.

Kaldı ki erkek muhabbeti de komedi de böyle bi sey degil. Süt kardeşin kocası ne yalan söylemeyi becerebiliyor ne bi espri anlayışı var. Süt kardeşe yazık valla. Koca zeki değil, komik değil, sadık değil... Nereden bulunur da evlenilir böyle kalitesiz salatalık turşusu kılıklı heriflerle hiç anlamıyorum.

Evet konu böyle doğru anladınız karısı dururken bana laf düşmez diye bişey demedim ama adam ya bi şaka yaptık diye kendini savunmuş. Böyle şeylerin şakasını kaldıramam diye konu açmak istedim burada.

Bunun geyigi olur mu ya..
İgrenc geyik falan olamaz bu olsada böyle bir midesizden sogur insan

Bu adam neden bu kadar salak sanıyor sizi? Şu yalana 5 yaşında çocuk inanmaz.

Testi pozitif çıkan sizin esiniz mi soran mi sizin esiniz yani tek soru pozitif çıkan kim? A eşim
B arkadaşı
Önce bunu netlestireljm.
Erkekler arası bayik bir muhabbet olsa yengen beni fena öptü dün gece filan derdi herhalde
Opusen kimse yani pozitif çıkan o kişi ya aldatiyor yada kendine hizli çapkın süsü vermeye calisiyor ama bence aldatıyor ya son kararim aldatiyor

Her şey yeterince açık değil mi sizce de? Ve vermeniz gereken tepki de kapının önüne koymak olmalıydı. Ben olsam dakikasında şutlardım. Erkeklerin seviyesiz muhabbetleri vardır doğru ama bu bildiğin yakalanınca kıvırmak. Peşini bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…