- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Hayir yani sut kardes detayina ne gerek varmis simdi burdaBen de üçüncü okumamada anladım, türkçem de iyidir aslında
Eşinin telefonunda böyle bir mesaj görürsen ne dersiniz diye sormuş
Nereden covid kaptın diye soran arkadaşına Sevgilimden bulaştı yazmış
Evli bi adam covid testi yaptırıyor.Herkese sağlıklı günler.
Süt kardeşimin eşinin böyle bir muhabbetine şahit oldum sizlere danışmak istedim.
Eşiniz covid testi yaptırdıktan sonra arkadaşına şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj içeriği =(Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim şimdi.) Mesaj bu
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım dalga olsun diye sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?
Evet konu böyle doğru anladınız karısı dururken bana laf düşmez diye bişey demedim ama adam ya bi şaka yaptık diye kendini savunmuş. Böyle şeylerin şakasını kaldıramam diye konu açmak istedim burada.Evli bi adam covid testi yaptırıyor.
Neden test yaptırdığını soran arkadaşlarına da sevgilim pozitif çıktı, daha dün beraberdik, öpüştük koklaştık vs., ondan test yaptırdım diyor.
Siz de buna şahit olup sen evlisin be adam ne sevgilisi diyosunuz.
O da yok sevgili falan arkadaşlar neden test yaptırdın diye sorunca espri olsun diye böyle bir cevap verdim diyor.
Olay bu mudur?
Hayır buysa bu mesaja şahit oldunuz da devamına şahit olmadınız mı? Bu bi şaka ise iyi kötü bi reaksiyon alması lazım. Değilse ve herkes durumun farkındaysa da konuşma ona göre ilerlemiştir.
Kaldı ki erkek muhabbeti de komedi de böyle bi sey degil. Süt kardeşin kocası ne yalan söylemeyi becerebiliyor ne bi espri anlayışı var. Süt kardeşe yazık valla. Koca zeki değil, komik değil, sadık değil... Nereden bulunur da evlenilir böyle kalitesiz salatalık turşusu kılıklı heriflerle hiç anlamıyorum.
Bu adam neden bu kadar salak sanıyor sizi? Şu yalana 5 yaşında çocuk inanmaz.Eşiniz sevgiliniz yada bi arkadaşına dün akşam sevgilimle öpüştük koronaymış bende bugün test yaptıracağım dese tepkiniz ne olurdu. Ama size altı üstü mesaj kimden bulaştı diyince öyle bir yazdım soru bu.
Her şey yeterince açık değil mi sizce de? Ve vermeniz gereken tepki de kapının önüne koymak olmalıydı. Ben olsam dakikasında şutlardım. Erkeklerin seviyesiz muhabbetleri vardır doğru ama bu bildiğin yakalanınca kıvırmak. Peşini bırakmayın.Herkese sağlıklı günler.
Eşiniz covid testi yaptırdıktan sonra arkadaşına şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj içeriği =(Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim şimdi.) Mesaj bu
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım dalga olsun diye sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?