- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Evet güzel özetti :)) eline sağlık :)))süt kardeşin eşinin kankası: kimden bulastı abi
süt kardeşin eşi: dün sevgilimle öpüştük o pozitifmiş ben de test yaptırıcam bugun
süt kardeş, mesajları yakalıyor, ve: bu ne demek oluyor kocacım
süt kardeşin eşi: arkadasım kimden bulastı diye sordu ben de trolledim
süt kardeş: ok
Adam bundan sonra kime ne yazarsa silecek.
Kendin çalıyon kendin oynuyon ablaAdam bundan sonra kime ne yazarsa silecek.
Abla sen en iyisi bir psikoloğa görün, kendi kendine konuşup cevap vermek hiç hayra alamet değil.Adam bundan sonra kime ne yazarsa silecek.
Hala okuyor bence gshdhhdahh yaa nasıl da afişe oldunn nasıl nir kafan varsa fake üyeliğinden bu üyeliğine kendi kendine cevap yazıyorsun bir de o üyeliğinle buradaki üyelerin yorumlarına çemkirmek için konu açıp insanların aklına laf söyledin yazık gerçekten tedavi lazım..eee hani o konunda cevapları okumucam kitap okucam daha yararlı diyordun bu hesapla girip orada cevap yazdın çok komik yaa
Nasıl anlıyorsunuz yaaKendine gayet güzel tavsiye falan vermiş bi de bak siler bundan sonrakileri dikkat et diye. Çok ilginç yaa valla.
Nasıl anlıyorsunuz yaa
Okudugun roman diyorum. Burda yılların emeği miydi? Tek kişilik meclisinde, kişinin kendi çalıp, kendi oynaması nasıl bir duygu?Adam bundan sonra kime ne yazarsa silecek.
Onlar sistemden görüyordur, ip çakışmaları oluyor.Kazen bey anladı valla, biz anlamadık. :) Kendi konusunda kendine yorum yapmasa deşifre olmazdı. Kural ihlali yapmış.
Onlar sistemden görüyordur, ip çakışmaları oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?