Erkekler arasında olabilir denecek şeymi bu muhabbet?

Erkekler arasında böyle muhabbet oluyorsa?

• Ankete Katılan
    292
geyik muhabbeti yapmış gibi geldi eşiniz

Ama bu tarz geyik muhabbetleri yapan bir adam mı genel olarak ona bir bakın

Erkekler kendi aralarında sevgilim var karımı aldatıyorum tarzında geyik yapıyorlarmış ve bu onlara komik mi geliyormuş yani :olamaz:

Sevgilim dediğim ki sensin dese ya salakk daha inandırıcı olurdu bu erkek milleti yalan konuşacak onu bile beceremiyor
Durum şüpheli boşanacaksan telini al iyice bir karıştır diyecem ama geç kaldın ne var ne yok temizlemiştir Boşanmayacaksan sa hiç karıştırma " he" de geç

Kişiye gore degisir. Eşimin boyle saçma sapan konuşmalari olmaz, eger eşim boyle yazsa gercek oldugunu dusunurdum.
Eşiniz normalde nasil.biri yani ona gore dusunun.

Yanlış anlaşılcak bir şey yok ki adam demiş işte sevgilimden kaptım diye gayet açık net

Bence gayet geyik muhabbeti yapmış abartılacak bi durum yok. Adamın sevgilisi olsa ve bunu arkadaşından gizlemiyo olsa zaten "sevgilimle öpüştük" demez adını söylerdi; "Ayşeden-fatmadan bulaştı" gibi. Yani bazen gerçekten böyle konular okuyunca şaşırıyorum, ne kadar herşeyden problem çıkarma potansiyeli olan insan var dünyada diye :işsiz::işsiz: Hayatı bu kadar ciddiye almayın bence, biraz espiri esnekliğiniz olsun :dondurma:
Arkadaşına testin resmini atmış oda hayırdır ne testi yazmış dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım.. Böyle bir mesajı bizler mi problem haline getiriyoruz?? 🤬

Bence gercekten sevgilisi olsa ve ondan hastalık geçtiğini söylese daha ciddi bi cevap verirdi gecmis olsun, nasılsın veya kız nasıl gibi.. Görüştüğü kız eskort falan olsa tamam da sevgilim diye tanımladıgı bir kız icin arkadasları o tarz bir küfür etmez bence. Dalgaya almış gibi geldi o yuzden

Sevgilisi olsa cidden karşı taraf vay o... mu yazardı? Bence espiri. Kim sevgilisine o.. dedirtir. Ama bu mizaçtan anlasılır yani şakacı bi tip mi kimle konusuyor samimi mi vs vs sadece bunu yazmıs demekle bişey anlaşılmaz.

Laf cımbızlamaya gerek yok aslında. Geyikse belli eder kendini mesela konuşmanın tamamı nasıl? Bazı insanlar zevzektir. Ha içinize şüphe düştüyse takip edin çaktırmadan.

Back
X