- 13 Nisan 2021
- 77
- 95
- 3
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Tipik Geyikyooo geyik muhabbeti bence
erkeklerin bir çoğu böyle gereksiz cıvık muhabbetler yapıyor
hemen aldattı aldatıyor demeseniz!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tipik Geyikyooo geyik muhabbeti bence
erkeklerin bir çoğu böyle gereksiz cıvık muhabbetler yapıyor
hemen aldattı aldatıyor demeseniz!!
Karşı taraf vay or..pu yazmışArkadaşm bna böyle bi şaka yapsa anlarm gülerim emoji koyarm faln karşı taraf tepkisiz mi kalmış yani?
Arkadaşına testin resmini atmış oda hayırdır ne testi yazmış dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım.. Böyle bir mesajı bizler mi problem haline getiriyoruz??Bence gayet geyik muhabbeti yapmış abartılacak bi durum yok. Adamın sevgilisi olsa ve bunu arkadaşından gizlemiyo olsa zaten "sevgilimle öpüştük" demez adını söylerdi; "Ayşeden-fatmadan bulaştı" gibi. Yani bazen gerçekten böyle konular okuyunca şaşırıyorum, ne kadar herşeyden problem çıkarma potansiyeli olan insan var dünyada diyeHayatı bu kadar ciddiye almayın bence, biraz espiri esnekliğiniz olsun
![]()
Apaçık espri bu. Terbiyesizlik olduğu içi kızgınsanız normal ama aldatma falan yok yani bu kesinKarşı taraf vay or..pu yazmış![]()
Şu mesaja kadar sevgilisi olduguna inandım ama cevaba bakılırsa seviyesiz bi geyikten ibaret gibiKarşı taraf vay or..pu yazmış![]()
Neden peki.Şu mesaja kadar sevgilisi olduguna inandım ama cevaba bakılırsa seviyesiz bi geyikten ibaret gibi
Bence gercekten sevgilisi olsa ve ondan hastalık geçtiğini söylese daha ciddi bi cevap verirdi gecmis olsun, nasılsın veya kız nasıl gibi.. Görüştüğü kız eskort falan olsa tamam da sevgilim diye tanımladıgı bir kız icin arkadasları o tarz bir küfür etmez bence. Dalgaya almış gibi geldi o yuzdenNeden peki.