- 2 Temmuz 2020
- 154
- 260
- 33
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
E nabız hesabına girin bakın eğer gerçekten test yaptırdıysa ciddidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabıkı pedıne duserdım.Ama tabıkı acıktan deıl .Once engellenenler lıstesıne bakın .Sızın yanınıza gelınce kadını engellıo olabılır.Yada baska bır telefon olabılır .Herkese sağlıklı günler.
Eşiniz covid testi yaptırdıktan sonra arkadaşına şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj içeriği =(Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim şimdi.) Mesaj bu
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım dalga olsun diye sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?
Geyikse bile çok ucuz bence. Enişte muhabbeti deniliyo buna, bunun bi alt kademesinde eve başka kadın getirme şakası var. Bence eğitim düzeyi ve kişilikle ilgili, gerçekliği yoktur muhtemelen yine de soğurdum ben, gerçi siz yıllardır tanıyıp soğumamışsınız o zaman sorun yok gibiHerkese sağlıklı günler.
Eşiniz covid testi yaptırdıktan sonra arkadaşına şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj içeriği =(Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim şimdi.) Mesaj bu
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım dalga olsun diye sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?
Bence gercekten sevgilisi olsa ve ondan hastalık geçtiğini söylese daha ciddi bi cevap verirdi gecmis olsun, nasılsın veya kız nasıl gibi.. Görüştüğü kız eskort falan olsa tamam da sevgilim diye tanımladıgı bir kız icin arkadasları o tarz bir küfür etmez bence. Dalgaya almış gibi geldi o yuzden
Aynen gerçek olmama ihtimaline karşı bile böyle bir muhabbet insanı soğutur karşı taraftan size katılıyorum.Geyikse bile çok ucuz bence. Enişte muhabbeti deniliyo buna, bunun bi alt kademesinde eve başka kadın getirme şakası var. Bence eğitim düzeyi ve kişilikle ilgili, gerçekliği yoktur muhtemelen yine de soğurdum ben, gerçi siz yıllardır tanıyıp soğumamışsınız o zaman sorun yok gibi
siz biraz üzerine gidin böyle bırakmayın takibe alın eşiniziHerkese sağlıklı günler.
Aslında yaşamak istediklerimizi yaşama şansımız olsa, asla yaşamak İstemediğimiz hayatta 1dakika durmayız.. Hayat öyle adaletsiz ki isyan etmiyorum inancım tam sadece hayat çok adaletsiz..şimdiye kadar zekamı alaya alma cüreti gösteren hiçbir karşı cinsi hayatımda tutmadım, sen de tutma bence
Ya iyi oldu öğrendiğim ben de dün sabah bir sevgilimle akşam diğeri ile öpüştüm bana da bulaştı mı ki derdim. Öyle hayvan kocaya böyle cevap yakışır.Herkese sağlıklı günler.
Eminim öyledirKonu benim yaşadığım şey değil şahit olduğum konu üzerine buraya sizlere sordum. Bende benzerini yaşadım 2 yıl kadar önce. Sinirim, isyanım da ondan zaten.
Nasıl bı seviyesizlik bu kişi sizmi oluyorsunuz yani laf nereye gidiyor.Karşı taraf vay or..pu yazmış![]()
Evet.Arkadaşına testin resmini atmış oda hayırdır ne testi yazmış dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım.. Böyle bir mesajı bizler mi problem haline getiriyoruz??![]()