Erkekler arasında olabilir denecek şeymi bu muhabbet?

Erkekler arasında böyle muhabbet oluyorsa?

• Ankete Katılan
    292
Herkese sağlıklı günler.
Eşiniz covid testi yaptırdıktan sonra arkadaşına şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj içeriği =(Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim şimdi.) Mesaj bu
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım dalga olsun diye sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?
Tabıkı pedıne duserdım.Ama tabıkı acıktan deıl .Once engellenenler lıstesıne bakın .Sızın yanınıza gelınce kadını engellıo olabılır.Yada baska bır telefon olabılır .

Ziyadesiyle şüpheci bir insan olduğum için olayın ardına düşerdim. Siz de öyle yapın . Daha fazla münakaşa etmeyin

Herkese sağlıklı günler.
Eşiniz covid testi yaptırdıktan sonra arkadaşına şöyle bir mesaj yazsa tepkiniz ne olurdu?
Mesaj içeriği =(Dün sevgilimle öpüştük test yaptırmış pozit miş bugün bende test yaptıracağım hastanedeyim şimdi.) Mesaj bu
Size de açıklaması kimden bulaştı diye sordu bende öyle yazdım dalga olsun diye sen neden ciddiye alıyorsun dese bu olayda tepkiniz ne olurdu?
Geyikse bile çok ucuz bence. Enişte muhabbeti deniliyo buna, bunun bi alt kademesinde eve başka kadın getirme şakası var. Bence eğitim düzeyi ve kişilikle ilgili, gerçekliği yoktur muhtemelen yine de soğurdum ben, gerçi siz yıllardır tanıyıp soğumamışsınız o zaman sorun yok gibi

Konu Sahibi sizi tanıyorum eşiniz sizi insan yerine koymayan biri sizde çok gurursuz birisiniz aldatsa ne olur 2 kavga eder barışırsınız. Ezilmeye alışkın birisiniz zaten

Bence gercekten sevgilisi olsa ve ondan hastalık geçtiğini söylese daha ciddi bi cevap verirdi gecmis olsun, nasılsın veya kız nasıl gibi.. Görüştüğü kız eskort falan olsa tamam da sevgilim diye tanımladıgı bir kız icin arkadasları o tarz bir küfür etmez bence. Dalgaya almış gibi geldi o yuzden

Geyikse bile çok ucuz bence. Enişte muhabbeti deniliyo buna, bunun bi alt kademesinde eve başka kadın getirme şakası var. Bence eğitim düzeyi ve kişilikle ilgili, gerçekliği yoktur muhtemelen yine de soğurdum ben, gerçi siz yıllardır tanıyıp soğumamışsınız o zaman sorun yok gibi
Aynen gerçek olmama ihtimaline karşı bile böyle bir muhabbet insanı soğutur karşı taraftan size katılıyorum. 🙏

Herkese sağlıklı günler.
siz biraz üzerine gidin böyle bırakmayın takibe alın eşinizi

şimdiye kadar zekamı alaya alma cüreti gösteren hiçbir karşı cinsi hayatımda tutmadım, sen de tutma bence
Aslında yaşamak istediklerimizi yaşama şansımız olsa, asla yaşamak İstemediğimiz hayatta 1dakika durmayız.. Hayat öyle adaletsiz ki isyan etmiyorum inancım tam sadece hayat çok adaletsiz.. 😟😟

Ben anlamadım konunuzu.. Cümleler karma karışık geldi bana, eşiniz mi yazmış "sevgilimle öptüştüm" cümlesini?

Herkese sağlıklı günler.
Ya iyi oldu öğrendiğim ben de dün sabah bir sevgilimle akşam diğeri ile öpüştüm bana da bulaştı mı ki derdim. Öyle hayvan kocaya böyle cevap yakışır.

Back
X