Erkekler arasındaki geyikler

ozo35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
4
1
86
İzmir
Eşimi aradım,telefon çalma sesi gelmeden açıldı. Alo alo dedim arabada yanında bir arkadaşı ile konuşuyor. Ben de telefonu kapatmadım dinledim neden yaptım onu da bilmiyorum:( Arkadaşı dul bir erkek, ona cinsel hayatının nasıl gittiğini soruyor ama kabaca ( pompa işleri nasıl diye ) O da iyi diyor. Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor. Dayanamayıp telefonu kapattım. Eşime söylediğimde birşey yapmadığını sadece geyik yapıyorduk cevabını aldım ama inanmıyorum. Sizce böyle bir geyik muhabbet olabilir mi? Hiç duydunuz mu?

Eşimi aradım,telefon çalma sesi gelmeden açıldı. Alo alo dedim arabada yanında bir arkadaşı ile konuşuyor. Ben de telefonu kapatmadım dinledim neden yaptım onu da bilmiyorum:KK43: Arkadaşı dul bir erkek, ona cinsel hayatının nasıl gittiğini soruyor ama kabaca ( pompa işleri nasıl diye ) O da iyi diyor. Sonra eşim neden ben yapamıyorum diyor ve arkadaşı bana takıl gibilerinden birseyler söylüyor. Dayanamayıp telefonu kapattım. Eşime söylediğimde birşey yapmadığını sadece geyik yapıyorduk cevabını aldım ama inanmıyorum. Sizce böyle bir geyik muhabbet olabilir mi? Hiç duydunuz mu?
Pek abartılıcak bir durum değil gibi ama siz yinede takipte kalın

Erkeğin eşiyle olan cinsel hayatını arkadaşıyla paylaşması tamam ama bundan pompa falan diye bahsetmeleri benim ahlak anlayışıma uymuyor. Çoğu insanın da uymaz. Üzgünüm ama burada sizi kastetmiyor olabilirler. Dikkatli olun, takipte kalın.

Simdi bu kadın kocasının hic yapmamış olduğuna mi sevinsin yoksa yapmak istemesine mi kahrolsun?
Iki ucu b... değnek.
İnşallah geyiktir.
Empati kuruyorum.
Ona bir tekerlek pompası alır hediye ederdim sanıyorum.

Burda belki fiili bi aldatma yok ama adam bildiğin zihninde nasil aldatirim diye düşünmüş yapmamış degil yapamamış çünkü.

Eşiniz beceremediği için aldatılmamışsınız. Bunun analizi bu, yorumu size ait. Zaten aldatılmadım diyip yola devam da edebilirsiniz, imkan olsa aldatacakmış diyip aldatılmış da sayabilirsiniz.

Önemli not: Ben sağlam aldatıldım, bol keseden savuruyor olmayayım.

Konuşmanın başı ve sonu belli degil nerden nereye gelmiş belli degil.
İşler dediği özel hayat mı?yoksa adamın iş hayatı okadar iyi ki paraya para mı demiyor?kazancı çok iyi oldugu için eşiniz de gıpta mı ediyor

Eşinizin konuşma şekli çok iğrenç. Böyle saçma sapan konuşmalar niye yapar bu bazı erkekler neyin konusu bu ya:KK67: üzgünüm ama eşinizin heveslendigi şeyler belli fırsatıni bulsa sizi aldatır.

Eşiniz bir gün bu geyikleri fiile dökecek maalesef, böyle başlar bu işler.

Bana masum gelmedi
Neden ben yapamıyorum demiş (sizin cinsel hayatınız iyi olduğuna göre başka kandınlardan bahsediliyor.) arkadaşı da bana takıl demiş (gel birlikte gidelim yapalım diyor)
Eeee resmen seni aldatma planı yapılmış. Neden ben yapamıyorum derken belki neden işi o noktaya getiremiyorum demek istedi.

Back
X