erkekler askere gidip geldikten sonra degisir mi ?

pnrbstrk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
93
29
3
29
Agustosta sevgilim askere gidecek. Çevremde ki herkes erkekler askere gidip geltikten sonra bir başka oluyorlar . Degisiyorlar diyorlar. Sizin çevrenizde değişen oldu mu böyle. Bir fikriniz varmı ?

Benim gözlemlediğim kadarıyla bu değişiklik olumlu yönde oluyor. Sorumluluk bilinci, olgunluk vs.
Ancak gittiği yer sıkıntılı bir bölgeyse ne yazık ki psikolojisi olumsuz etkilenip zarar görenler de olabiliyor :KK17:

Kimisi olgunlaşır sahip olduklarının kıymetini anlar, kimisi "askerim uleyn ben her tribimi çekeceksin" der, kimisi zor koşullarda askerlik yapar psikolojisi bozulur anlayışlı olmak gerekir.
Burda herkes farklı şeyler yazar, önemli olan erkek arkadaşının karakteri.

Kişiden kişiye değişir şartlar zor sonuçta kolaymı askerlik yapmak kanımca olgunlaşıyorlar olay bu.

Geleli yaklaşik 1 ay oluyo ilk hafta ordaki kadar sıcak olmasada iyiydi biraz zamanla uzaklasti bunaliyorum sıkiliyorum ailemden hetkesten laflari başladi sinir patlamalari bir yandan ne düsuncegimi napicagimi bilemesemde durum bu insallah kimse ayni seyleri yasamaz bir umutla bekliyosun çunku

sevgilim askere gitti o değil ben değiştim trolololol...

olgunaşabilirler, biraz daha disipline edilmiş olarak dönebilirler. kötüye yormamak lazım.

askerlikle değil yaşla alakalı bir yıl geçiyor sonuçta, bazen görüyorum eşim söyle değişir mi sevgilim böyle değişir mi değişmez arkadaş bir insanın hamuru neyse odur sadece bir sene büyüyüp gelecek

Yontuluyorlar askerde. İyi oluyor.

Analarinin paşa oğlum, aslan oğlum diye diye şişirdigi egolarini komutanlar bir güzel yerle bir ediyor.

Bir halt olmadıklarını anlıyorlar. Kendi işlerini kendileri görmeyi öğreniyorlar.

Bence içindeki neyse onu çıkartır. Öfkeli biriyse daha öfkeli. Sessiz biriyse daha sessiz olur. Benim deneyimim, daha doğrusu etrafımda gördüklerimden çıkardığım bu

Back
X