• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler bir kadına baktığında..

yasiyoruzsessizce

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
77
264
8
Dışarıda haliyle bir çok insan görüyoruz. Çok beğendiğimiz..ne güzel giyinmiş, saçları ne güzel, ne güzel bir kadın dediğimiz çok oluyordur içimizden. Acaba erkekler tanımadığı güzel bir kadın gördüğünde ne düşünüyor? Direkt cinsel olarak mı düşünüyorlardır? Böyle bir kanı var çünkü.

Biraz önce bir konunun yorumlarında gördüm. “Sevgilimin sosyal medyada bir güzel oyuncuyu, mankeni beğenip onu arzulama ihtimali bile beni sinir krizine sokuyor” gibi bir yorumdu. Bu sebeple mesela her şeyini didik didik ediyormuş..denize, tatile izin vermiyormuş. Yada yabancı bir dizide çekici bir hatun var diye sevgilime diziyi kötüledim yeter ki izlemesin diyen biri olmuş. Bi bilindik sözlükte okudum bunları.

Bende bu raddede asla olmasa da kendimi o gün çirkin hissediyorsam veya misal saçımı makyajımı beğenmediysem aklıma bu düşünceler gelebiliyor. Çok sağlıksız bir düşünce ama diğer kadınların yanında kendimi o gün ezik gibi hissedebiliyorum. Bu da benim öz güvenimle alakalı sanki.

Sizin görüşleriniz neler? Kendinizden de örnek verebilir misiniz? 💛

Dışarıda haliyle bir çok insan görüyoruz. Çok beğendiğimiz..ne güzel giyinmiş, saçları ne güzel, ne güzel bir kadın dediğimiz çok oluyordur içimizden. Acaba erkekler tanımadığı güzel bir kadın gördüğünde ne düşünüyor? Direkt cinsel olarak mı düşünüyorlardır? Böyle bir kanı var çünkü.

Biraz önce bir konunun yorumlarında gördüm. “Sevgilimin sosyal medyada bir güzel oyuncuyu, mankeni beğenip onu arzulama ihtimali bile beni sinir krizine sokuyor” gibi bir yorumdu. Bu sebeple mesela her şeyini didik didik ediyormuş..denize, tatile izin vermiyormuş. Yada yabancı bir dizide çekici bir hatun var diye sevgilime diziyi kötüledim yeter ki izlemesin diyen biri olmuş. Bi bilindik sözlükte okudum bunları.

Bende bu raddede asla olmasa da kendimi o gün çirkin hissediyorsam veya misal saçımı makyajımı beğenmediysem aklıma bu düşünceler gelebiliyor. Çok sağlıksız bir düşünce ama diğer kadınların yanında kendimi o gün ezik gibi hissedebiliyorum. Bu da benim öz güvenimle alakalı sanki.

Dert nerede?

Bu düşünceler ve erkeklerin cinsel arzuları uyanmasın diye yapılan kısıtlama saçmalıklarının yanlışlığına değinmeden şunu söylemek istiyorum.

O eziklik dışardan hissedilebilir oluyor. Karşınızdaki da ezik olduğunuzu düşünüyor ve size buna uygun davranıyor.

Tabii ki cinsellik düşünüyorlar 😄 geçen gün bir dizi izliyoruz. Eşime dedim ki “ kadın ne kadar güzel di mi” eşim de kem küm etti. ben göğüslerinden başka bir yere bakamıyorum dedim 😂😂😂

Burada dert yok, sohbet bu.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çok toy düşünceler bunlar. Erkekler seks makinası değiller akıllarından sadece seks geçmez bir kadına bakarken. Kadınlar da rahibe değiller biz de bir erkeğe bakarken cinsel içerikli şeyler düşünebiliriz.

Konu özgüvene nasıl geldi anlamadığım için o kısma yorum yok.

Siz erkeklere bakmiyor musunuz? Buradan pay biçin işte.
Niyeyse boyle konularda hep "cekici guzel kadinlara ben de bakiyorum" oluyor yani cinsel yoneliminiz kadinlara degilse ne alaka yani????

Cok yakisikli bir erkek gorunce o anlik benim de dikkatimi ceker ama turlu fantaziler kurmam. Kuran da vardir olabilir, erkeklerin de kimisi kurar kimisi kurmaz. Kimsenin beynine girip biseyleri engelleyemeyiz.
Dizide TVde cok sekdi buldugum erkekler de oluyor. Bekar olsam hayir demem. 😁😁😁 Erkekler de boyle dusunuyordur.

Ben İzmir'de yaşıyorum genel olarak buralrda daha açık giyinilir. Bazen çamaşırlarını gorebildikleriniz oluyor etek altından 😥
Eşimin gözleri astigmattan görmez ama bı insanın bacağı çıplak mi görebiliyor elbette
Genelde de hep bunların kendine özgüveni yok heralde , illa biyerlerini açacaklar baska türlü kendilerini sevdiremediler demek ki diye söylenir, hiç hoşuna gitmez kendisini objelestiren kadına saygı duymaz filan .
Hepsi cinsel olarak yaklaşımda bulunmuyor yani ...🤷 o yüzden ben rahatsızlık duymuyorum bugün makyaj yapmadım yada Esofmanliyim diye.
Evimize gelip gözlüğünü taktiğinda game of thrones izliyoruz herkes çıplak geziyor memeler fora .
Hiç bı zaman bunlara takilmadim 🤷
Bazen oyuncuların oturur botokslarini konuşuruz hatta orasına onu mu yaptırmış o filan diye bu beni niye yaralasin 😅😅😅

Son düzenleme:
Evet erkeklerin genelinin kafa yapısı çekici, bakımlı bir kadın gördüklerinde cinsel anlamda düşündükleri kendilerinin itiraf etmiş olduğu birşey insan sevdiğini kıskanır ama yok o diziyi izlemesin, yok tatilde birilerine bakarsa yahut karşıda bakımlı bir bayan görünce kendini ezik hissetmemeleri gerekir özgüven ile alakalı sanırım eşim ister baksın ister bakmasın ben kendimi beğeniyorum karşıdaki kadın ile kendimi kıyaslayamam

Dünyada bir tek erkeklerin cinsel dürtüleri yoktur. Bir erkeğin hoşlandığı cinsten birisini görünce hissedecekleri ve düşünecekleri sizin düşüneceklerinizden farklı değildir. Bu tarz söylentiler kadınların cinselliğini daha çok bastırıp erkekleri dürtülerine göre hareket eden ilkel canlılar konumuna sokuyor ki bunu abartan toplumlarda kadın erkeğin gönüllü kölesi oluyor. Bir kadın olarak hiçbir erkeğe kendimizi beğendirmek, bir başkasına duyacağı çekimi engellemek, uçkuruna sahip çıkmak gibi bir sorumluluğumuz yok. Aşınız bunları efenim.

Back
X