- 24 Ağustos 2016
- 3.902
- 6.498
- 158
- Konu Sahibi PinkMermaid
Acaba kıyas mı yaptım onları görünce bilmem kiZenciyle ne alakasi var bu konunun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba kıyas mı yaptım onları görünce bilmem kiZenciyle ne alakasi var bu konunun![]()
3 gün kendime gelemedim, hayatı sorguladım..Zenciyle ne alakasi var bu konunun![]()
belli pozüsyonlarla sınırlı olsada evet diyebilirim, extra klitoris uyarımına ihtiyaç duyuyorumEn azından orgazm oluyorsun öyle düşün![]()
aşko orgazma şartlanma, keyfe odaklan tabi ortamda, kafada rahat olmalı o gerçek. ön sevişme dahil 25-30 dk yetiyor şahsen banaBu iki yorum da benzer ve çok mantıklı. Her sekste orgazm var bence erkeklerde ama şiddeti farklı
Yani çocuklar duymayacak , ses çıkmasın diye yapılan seks de seks olmuyor, belki ben konsantre olamıyorum. Çünkü en az 15 dakika sürüyordur ön sevişmeden sonrası, kendimi çok mu şartlandırıyorum bilmem ki
Birkaç kere de ekşi sözlükte zenci erkek muhabbeti dönüyordu, işte Türk kızlarının son yıllardaki zenci erkek merakı diye anladınız sizne demek istiyorlar diye bakmış bulundum, hiç o kadar beklemiyordum, nutkum tutuldu öyle diyeyim
![]()
kendini bırak, ütopik şeylere aldanma. erojen bölgelerine daha çok temas etsin, vücudunun değişik noktalarını beraber keşfedin. balık isen ayaklar, bilekler önemli diyodu bi balık arkadaşım.3 gün kendime gelemedim, hayatı sorguladım..seksten soğudum iyice..
boyutla alakası yok bence, kalınlık etken olabilir ama oda psikolojik rahatlama ve uygun koşulları sağlamakla, aşkla tutkuyla aşılır diye düşünüyom ben.Acaba kıyas mı yaptım onları görünce bilmem kiçıta yüksek oldu öyle de.
Yok ya bence ideali ne cok buyuk ne cok kalini , orta idela o da orgazma ulastirmasi lazim , kafaya takmayin bence yada ustunligi esinize verin siz dunyadan kopun hani kac dk da gelirsiniz bilmiyorim ama benim bazen 15 dk oliyo bazen 30 dk esim ona gore geliyo beraber geliyoruz genellikle orgazm ise daha sert iliskide oluyorum hic softta olmadim ama her hardda oluyorum3 gün kendime gelemedim, hayatı sorguladım..seksten soğudum iyice..
Yani ben mastürbasyon yaptığımda orgazm oluyorum, benimki klitoris ama orgazm olduğuna eminim. Çünkü kasılma, kasıklarımdan ayak parmak uçlarıma doğru titreme gibi bir his oluyor . Vajinal orgazm da neden yaşamayayım ama değil mi ? Neden evliyim ki o zaman, sadece çocuk için mi ? Sevdiğim adamla sekste orgazm yaşayamayacaksam, ne anlamı var ? Şu ana kadar hep üzülmesin, erkeklik gururu incinmesin diye sustum , bu sorunu dile getirmedim. Ama ben neden mahrum kalayım böyle bir şey varken. Biraz da o çabalasın. Sekste orgazm olmadığım için bazen kendimi gergin hissediyorum ani sinirlenmeler yaşıyorum mesela ya da eften püften kavga çıkartıyorum ama bunun sebebi orgazm olamamakta yatıyor olabilir , rahatlamış hissetmiyorum . Bazen de derdini skeyim diyorum Gazze’de insanlar neler yaşıyor gibi….Yok ya bence ideali ne cok buyuk ne cok kalini , orta idela o da orgazma ulastirmasi lazim , kafaya takmayin bence yada ustunligi esinize verin siz dunyadan kopun hani kac dk da gelirsiniz bilmiyorim ama benim bazen 15 dk oliyo bazen 30 dk esim ona gore geliyo beraber geliyoruz genellikle orgazm ise daha sert iliskide oluyorum hic softta olmadim ama her hardda oluyorum
Derdini hiç hafife alma cinsellik çok önemli bence ya.Açık iletişimde fayda var diye düşünüyorum bende sana benzer sorunlar yaşadım arka arkaya bir süre ama konuştum nispeten düzeldik kendide görüyordu çok gergin patlamaya hazır bomba gibiydim,çok kısa sürüyordu benimde hevesim kaçıyordu benden kaynaklı bu sefer ilişki sıklığımız düşüyordu istemiyordum çünkü e ilişki sıklığı düştükçe bu sefer erkenler çok erkene çekildi saçma bir döngüye girdik baktık böyle olmayınca ikimizde taşın altına elimizi soktuk çünkü bir tarafın ipi göğüslemesiyle çözülecek bir problem değil sevişmek nasıl karşılıklıysa problemlerin çözümleri de karşılıklı.Yani ben mastürbasyon yaptığımda orgazm oluyorum, benimki klitoris ama orgazm olduğuna eminim. Çünkü kasılma, kasıklarımdan ayak parmak uçlarıma doğru titreme gibi bir his oluyor . Vajinal orgazm da neden yaşamayayım ama değil mi ? Neden evliyim ki o zaman, sadece çocuk için mi ? Sevdiğim adamla sekste orgazm yaşayamayacaksam, ne anlamı var ? Şu ana kadar hep üzülmesin, erkeklik gururu incinmesin diye sustum , bu sorunu dile getirmedim. Ama ben neden mahrum kalayım böyle bir şey varken. Biraz da o çabalasın. Sekste orgazm olmadığım için bazen kendimi gergin hissediyorum ani sinirlenmeler yaşıyorum mesela ya da eften püften kavga çıkartıyorum ama bunun sebebi orgazm olamamakta yatıyor olabilir , rahatlamış hissetmiyorum . Bazen de derdini skeyim diyorum Gazze’de insanlar neler yaşıyor gibi….
Evet çok haklısın… Aslında biz eşimle 23 yaşında tanıştık 27 yaşında evlendik, ikimiz de evlenince cinselliği yaşadık..biraz da bundan dolayı sanırım , tecrübesizlikten… hatta ilk gece acaba vajinismus muyumdur ki diye bir gerildim nasıl olacak gibisinden, sonra o kadar kadın yapıyor en fazla ne olabilir ki diye telkinde bulundum kendimeDerdini hiç hafife alma cinsellik çok önemli bence ya.Açık iletişimde fayda var diye düşünüyorum bende sana benzer sorunlar yaşadım arka arkaya bir süre ama konuştum nispeten düzeldik kendide görüyordu çok gergin patlamaya hazır bomba gibiydim,çok kısa sürüyordu benimde hevesim kaçıyordu benden kaynaklı bu sefer ilişki sıklığımız düşüyordu istemiyordum çünkü e ilişki sıklığı düştükçe bu sefer erkenler çok erkene çekildi saçma bir döngüye girdik baktık böyle olmayınca ikimizde taşın altına elimizi soktuk çünkü bir tarafın ipi göğüslemesiyle çözülecek bir problem değil sevişmek nasıl karşılıklıysa problemlerin çözümleri de karşılıklı.
bu konudan dolayı mı limonisiniz? eğer ciddi bir durum yoksa barışma seksini öneririm şuan tam zamanı gibi :)))Evet çok haklısın… Aslında biz eşimle 23 yaşında tanıştık 27 yaşında evlendik, ikimiz de evlenince cinselliği yaşadık..biraz da bundan dolayı sanırım , tecrübesizlikten… hatta ilk gece acaba vajinismus muyumdur ki diye bir gerildim nasıl olacak gibisinden, sonra o kadar kadın yapıyor en fazla ne olabilir ki diye telkinde bulundum kendimeilk gece sorunsuz geçmişti ama kısa sürmüştü onu çok iyi hatırlıyorum ama onun için de ilk olduğunu bildiğim için sorun etmemiştim.. ki sonraki birleşmeler uzun oldu hep ama sadece o anlık zevk aldım, asla orgazm olmadım..işte şimdi 2 çocuğum da artık büyüdü , biri 8 diğeri 3 yaşında..yavaş yavaş kendime geliyorum, kendimi ve önceliklerimi gözden geçiriyorum, önceleri bu konuları çok derinlemesine düşünmemiştim…burada yazılan konularda kimi kadınların tek gecede 3-4 orgazm oluyorum vs yorumlarını görünce düşünmeye başladım…bu genç yıllarım da bir daha geriye gelmeyecek, 60 yaşından sonra gelen orgazmı sevişmeyi ne yapayım
şu an aramız da limoni zaten , neredeyse 10 gündür de sevişmiyoruz, normalde ortalamamız haftada 2 aslında . Şimdi içimden hiç gelmiyor.. ve evet arayı çok açınca daha erken bitiyor seks, durum vahim şu an için, hayırlısı…
Evet bu konudan dolayıbu konudan dolayı mı limonisiniz? eğer ciddi bir durum yoksa barışma seksini öneririm şuan tam zamanı gibi :)))
Zaten neden öyle birşey olsun ki gene cok bilgili proflar cevap vermişYettim gari ahshd
En yakin erkek arkadaslarimin ikisine sordum, yanitlar şöyle:
Biri dedi ki "her boşalmada orgazm olunuyor ama hepsi aynı şiddette olmuyor"
Öbürü dedi ki "orgazm olmadan boşalma olmaz. Orgazm olmadan boşalma sadece bilincsizce olur, haftalarca boşalmazsan vücut spermleri uykuda atabilir, ya da kicina saglam bir tekme yediginde"
Yani hocam bende ikide iki orgazmsiz boşalma olmaz var![]()
Çok kafaya takıyorsun ikisi aynı seyler çoğu kadın zaten ilişki esnasinda kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan orgazm olamıyor doggyde eşin içindeyken kendini uyar ne kasıyorsunuz ya vajinalmış klitoralmış hepsi aynı kapıya çıkıyorYani ben mastürbasyon yaptığımda orgazm oluyorum, benimki klitoris ama orgazm olduğuna eminim. Çünkü kasılma, kasıklarımdan ayak parmak uçlarıma doğru titreme gibi bir his oluyor . Vajinal orgazm da neden yaşamayayım ama değil mi ? Neden evliyim ki o zaman, sadece çocuk için mi ? Sevdiğim adamla sekste orgazm yaşayamayacaksam, ne anlamı var ? Şu ana kadar hep üzülmesin, erkeklik gururu incinmesin diye sustum , bu sorunu dile getirmedim. Ama ben neden mahrum kalayım böyle bir şey varken. Biraz da o çabalasın. Sekste orgazm olmadığım için bazen kendimi gergin hissediyorum ani sinirlenmeler yaşıyorum mesela ya da eften püften kavga çıkartıyorum ama bunun sebebi orgazm olamamakta yatıyor olabilir , rahatlamış hissetmiyorum . Bazen de derdini skeyim diyorum Gazze’de insanlar neler yaşıyor gibi….
Hiç doggy pozisyonunda kendimi klitoral uyarmadım , belki daha iyi olur çift taraflı ama komik ve saçma gelecek ama bunu yaparken utanırım sanki ya da yanlış anlarsa ben sana yetmiyor muyum , neden sen de kendini uyarıyorsun gibi …bu saatten sonra çok da fifi gerçiÇok kafaya takıyorsun ikisi aynı seyler çoğu kadın zaten ilişki esnasinda kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan orgazm olamıyor doggyde eşin içindeyken kendini uyar ne kasıyorsunuz ya vajinalmış klitoralmış hepsi aynı kapıya çıkıyor
aşko bahsettiğin hisler yaşşanıyor zaten orgazm anında sen biraz +18 filmlerin etkisinde kalmışsın bence, oralarda öyle abartılı sahneler var, senin anlattığın hissi yaşıyorum bende. titreme, kasılma, ayak parmaklarıma kadar inmesi falan. eşine çok yüklenme, zenci menci biraz abartı çıta bile değil bence onlar. ek olarak güçlü orgazmlarda içimden bağırmakta geliyo ama o maalesef olmuyor hızlı bi nefes ve küçük küçük inlemeye bağlamış durumdayım. filmlerden çık, eşinin kıymetini bil, birbirinize saygıyla cumartesi akşamını şenlendirin. ön sevişmeyi uzatarak barışma seksine olayı getirin bu soğukluk ve zıtlaşma hayra alamet değil. tabi yinede sen bilirsinHiç doggy pozisyonunda kendimi klitoral uyarmadım , belki daha iyi olur çift taraflı ama komik ve saçma gelecek ama bunu yaparken utanırım sanki ya da yanlış anlarsa ben sana yetmiyor muyum , neden sen de kendini uyarıyorsun gibi …bu saatten sonra çok da fifi gerçi![]()
Ben sana yetmiyorumla ne ilgisi var ki ever bu konuda yetmiyorlar çünkü kadinların orgazm olmasi kolay değil bundan neden rahatsiz olsun çok değişik bir kocan varHiç doggy pozisyonunda kendimi klitoral uyarmadım , belki daha iyi olur çift taraflı ama komik ve saçma gelecek ama bunu yaparken utanırım sanki ya da yanlış anlarsa ben sana yetmiyor muyum , neden sen de kendini uyarıyorsun gibi …bu saatten sonra çok da fifi gerçi![]()
Esinin neden kıymetini bilecekmiş adam daha kadın orgazm oluyormu ondan haberi yok bence sen bu kafadan çıkaşko bahsettiğin hisler yaşşanıyor zaten orgazm anında sen biraz +18 filmlerin etkisinde kalmışsın bence, oralarda öyle abartılı sahneler var, senin anlattığın hissi yaşıyorum bende. titreme, kasılma, ayak parmaklarıma kadar inmesi falan. eşine çok yüklenme, zenci menci biraz abartı çıta bile değil bence onlar. ek olarak güçlü orgazmlarda içimden bağırmakta geliyo ama o maalesef olmuyor hızlı bi nefes ve küçük küçük inlemeye bağlamış durumdayım. filmlerden çık, eşinin kıymetini bil, birbirinize saygıyla cumartesi akşamını şenlendirin. ön sevişmeyi uzatarak barışma seksine olayı getirin bu soğukluk ve zıtlaşma hayra alamet değil. tabi yinede sen bilirsin