Erkekler boşalınca orgazm da olur mu o anda ? İkisi farklı şeyler mi ?

Ön sevisme arasinda iki dakika tuvalete gitmek zor degil.
Ayrica her erkek/kadin duştan çıkar çıkmaz sevismiyor.
Yani pir-ü pak olarak sevişmiyoruz illa :) genel olarak temiz insanlarız, her gün duş alıyoruz zaten. Çok terli falan değilsek direk olaya girişebiliriz biz. O anda zaten insanın gözü görmüyor pek.
Yani hafif kıl tüye takılmıyolar mı
Ben lazere gidiyorum zaten cok azaldı ama ic dudaklarda yine oluyor bi miktar o yüzden her zaman oral konusunda uzak duruyorum nadiren yaptırıyorum karsı taraf istese bile

Yani hafif kıl tüye takılmıyolar mı
Ben lazere gidiyorum zaten cok azaldı ama ic dudaklarda yine oluyor bi miktar o yüzden her zaman oral konusunda uzak duruyorum nadiren yaptırıyorum karsı taraf istese bile
Biz hafif kıl, tüy vs gibi şeylere pek takılmıyoruz açıkçası. Ben de önceden takılıyordum yaptırmaya ama eşim ayrıntıları o anda pek görmüyor zaten, ki erkeklerin geneli da öyledir bence. Çok takılıyorsanız her zaman seks olacakmış gibi hazırlıklı olabilirsiniz. Ama iki kişi arasındaki seks iyiyse, karşılıklı istek ve arzu varsa çok ince şeylerle takılınmıyor. Takılan bir adamla da de ben yapamazdım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…