Erkekler boşalınca orgazm da olur mu o anda ? İkisi farklı şeyler mi ?

Benim eşimin aksine hoşuna gidiyor ben kendimle uğraşınca o esnada

Kaç milfle seks yaptın daha bana yetemezken deseydınız

İkisi birlikte olan farklı şeyler.
Yani orgazm olurken boşaliyosun.
Dogrusu bu.

Ama konu sahibinin kocası boşalıyorum ama orgazm olmuyorum demıs. Yalan yanlış konuşan adamın kendisi

Farklı şeyler tamam ama aynı anda yaşanan şeyler. Biri diğerini beraberinde getiriyor
Kesinlikle bosaliyorsan orgazm oluyorsundur.
Not:boşalmadan da orgazm olunur(kuru orgazm)

Fazla ıslaklık zevk almayı etkiler engeller.
Ben bazen sürekli kurulamak zorunda kaliyorum
Zaten ben kuruyken hıc islanmamisken daha ÇOK zevk aliyorum

Karı gibi triplere girene kadar enerjisini ekstra performansa harcasın.

Esinin neden kıymetini bilecekmiş adam daha kadın orgazm oluyormu ondan haberi yok bence sen bu kafadan çık
şunun için söyledim, konu içerisinde bazı mesajlarda klitoral orgazmı yaşadığını söyledi, başkada hiç bir sorunumuz yok dedi, adama tam olarak içini dökmeden ne diye böyle on gündür beraber olmamalar, ayrı yatmalar, evde on gündür esen gergin havalar vb. aşırı geldi bana, başka da hiç bir sorunları yoksa birbirlerinin kıymetlerini bilerek ikisi içinde bu geçerli sorunlarını çözebileceklerini söyledim. her kelimeden değişik sorgulamalarla tepkisel yorumlar yapmayı çok seviyorsunuz. yazdıklarım geçmiyosa cevaplamazsın olur biter ne diyimki şimdi? kadınım dedim bazı konularda dertleştik te daha ben neyapabilirim? ayak konusunuda benim için gerçekten sorgulama dönemiydi, samimi olarak paylaştım, dertleştik, kimseyi yargılamıyorum ama öle apsürt konularda hortladı sanki tek benim konummuş gibi ne bilim bi değişiksiniz.

Helal olsun size valla yaş kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…