Erkekler çalışan ve özellikle öğretmen kız mı tercih ediyor?

Oğulları rahat etsin aman sıkıntı çekmesin ..baba evinde rahattı çünkü

ay nedense bu konuya bir kahkaha atasım var ya hakkaten anneler bak sen böyle kapımızda beklerler beklerler sonrada nedense kapıda bekleyen o değilmiş gelsin yılanlıklar gelsin hainlikler lelele

Oğulları rahat etsin aman sıkıntı çekmesin ..baba evinde rahattı çünkü

gercekten su zıhnıyete hayret ettım bır arkadas yazmıs ya benımle konustu evlıyım dıyınce baskasını bekledı dıye. yuh ya tanımadan etmeden neyıne guvenıp konusuyorsun degıl mı? vallahi kızı degıl maaşı ıstıyor.

İnanamıyorum..Şaka gibi ya..Hele de böyel evlenen erkek varsa vay vay ya da bu şekilde evliliği kabul eden bayan öğretmen varsa ..Çok üzücü

malesef var canım bu şekilde evlenen..hatta ne komik olaylar oluyor.daha okul kapanmadan yaşadık..bizim okulda çokta hoş daha yeni atanmış bir öğretmene talip geldi ama bir mahalle deem yeri var kayınvalde adayı onun kızkardeşi,ikide komşusu kadının oğlu gardiyanmış.arkadaşımızda kırmamak için ben evliliği düşünmüyorumhenüz dedi ama kadının cevabı: benim oğlum gardiyan belki ondan beğenmedin ama 3 tane sıfır dairemiz var belki fikrin değişir dedi:) arkadaşımızda yok değişmedi teyze deyincede hemde son model arabası var demeye başladı.arkadaşımız bişey demeden odadan çıktı..
öğretmen istemelerinin nedenlerine gelince: tatilleri bol hem tam gün çalışmıyolar -çoğu- hem ev hanımı olur,raor hakkı,doğum izni derken bebeğinide rahat büyütür,oğlumada bakar,hatta tatillerde gelir banada bakar,arasıda fena değil kullanırız diye düşünen tipler bunlar..
benim kayınvaldem bile duru durup der eltimin biri bankada çalışıyo hep onla kıyaslar o da öğretmen olsaydı der..bizi çok rahat çalışıyo sanıyolar ama bu mesleği yapanlar anlar bizi,millet çocuğuna tatiller süresince katlanamayıp ay bir okul açılsaydı diyolar ama biz bir sınıfta en az 35 öğrenciyle haftanın 30saatini hem birşeyler öğretip hemde terbiye vermekle uğraşıyoruz,tatillerimiz herkesin gözüne batıyor oysa biz bu tatil dönemi sadece maaşımızı alıyoruz ücret almıyoruz,1 yılda o kadar bçocukla uğraştıktan sonra kafa dinlemeye ihtiyaç. duyuyoruz ,eminim ntatilleri kaldırıp ücret vercez okula gelin deseler öğretmenlerin çoğu kabuleder.maaşlarımız çalışma koşullarımıza göre az olduğunu artık sağır sultan duydu..vs.vs.. daha çok şey anlatılırda bunu anlamayan erkek annelerine sadece gülüyorum ..hatta görücü usulü evlenmeye bu devirde garipsiyorum

ay nedense bu konuya bir kahkaha atasım var ya hakkaten anneler bak sen böyle kapımızda beklerler beklerler sonrada nedense kapıda bekleyen o değilmiş gelsin yılanlıklar gelsin hainlikler lelele

o zaten Allahın emri:)) evlendırdıkten sonra dakıka gecmez gelın kotu olur. bınbır zorlukla evlenmeye razı ettıgı kızı koca evınde delı etmeye calısırlar . Allah muhafaza yaa

valla bızım buralarda oyle canım . kadınlar öluor ogretmen kız die

Annemi çok arıolar bı ogretmen bul dıe annemde buluor ahahah

o zaten Allahın emri:)) evlendırdıkten sonra dakıka gecmez gelın kotu olur. bınbır zorlukla evlenmeye razı ettıgı kızı koca evınde delı etmeye calısırlar . Allah muhafaza yaa

ay Allahım sen bizi başedemeyeceğimiz kaynanalarla karşılaştırma:18: el üstünde tutulan gelin olalım ay aklıma geldi kaynananın ikizler burcu olanı hiç çekilmez heralde

ay Allahım sen bizi başedemeyeceğimiz kaynanalarla karşılaştırma:18: el üstünde tutulan gelin olalım ay aklıma geldi kaynananın ikizler burcu olanı hiç çekilmez heralde

sorayım ben erkek arkadasıma anesının burcu neymıs

Aslında istenen maaş, öğretmenlik daha doğrusu memurluk da hem oğlu hem torun için isteniyor. Hani tatilleri ve çalışma saatinden dolayı. Akçam en geç 5,5da evde daha çok zaman ayırabilir oğlucuğuna Ben özelde çalışıyorum, maaşım standart ama benimde maaşıma geliyor annler 3 milyar falan aldığımı sanıyorlarmış :) İğrençsiniz yaaa hiç yaşınıza başınıza bakmıyorsunuz demi, komiksiniz ayrıca eyy oğluna kapı önlerinde öğretmen arayan erkek anneleri :)

sor bakalım benim ex kaynanamın ki neydi acaba düşünsenize artık ayrılık sebepleri sen öğretmen değilsin bu ilişki daha fazla yürüyemez fln oluyormuş Allah korusun

bılmem ki ben bu isin bu kadar ciddi oldugunu bu konuda ogrendım. hemen atanmam lazım talıplerımı degerlendırmeye almalıyım. fesuphanallahhhh

Evet sizi çok iyi anlıyorum tatilmiş çok görüyorlar halbüki bütün kaç çeşit öğrenciyle uğraşmak çok zordur.Bilgiyi aktarmak beyin yoruluyor.Dinlenmek hakkınız sanıldığı gibi 3 ayda değil ki..Ağustos sonu gitmeye başlıyor tanıdıklarım ..Öğretmenllik mesleği ne hale getirdiler zaten .

Gençler en zor iş buluyorlar çok korkutuyo bu durum ..o kadar görüyorum ki yok ailesi zengin diye güveniyorlar..Vasat bir ailenin kızı olarak ve şuan çalışamadığım için evden de çıkamadığım için sevilmeyecekmiyim?Ailem olmayacak mı?İnsanların beklentileri çok değişmiş.İŞİN OLSUN BAK HERKESE SIRAYA GİRER BİDE DEMİYORLAR MI? BİTTİĞİM AN O AN İŞTE..BENİ PARAM YOKKEN DE SEVSİN..İŞİM OLUR İŞİM DAHA SONRA OLMAZ TERKETCEKLER Mİ O ZAMAN ?

bılmem ki ben bu isin bu kadar ciddi oldugunu bu konuda ogrendım. hemen atanmam lazım talıplerımı degerlendırmeye almalıyım. fesuphanallahhhh

kızlar ben bu burç olaylarını okurum ama pek anlamam
eskiden doğum tarihleri tam yazılmadığı için bizim nesil bu konuda şanssız burcunu yanlış öğrenip sevinebilirsiniz

benım erkek arkadasımda ogretmen ama sonucta ıkımızde calısan ınsanlar olacagımız ıcın o da ev ısıne yardım edecek ıkımız yapacagız elbette. hem ıcerde hem dısarda kac elı var ki bır ogretmenın. tabı kı ben supuruyorsam o da sılsın yani yan gel yat olmaz ki. kaynana bunu hesap etmıyor heralde bılemedım:44:

az çok duyuyordum da ben bu kadar yaygın oldugunu düşünmemiştim kızların anneleride hastane kapılarına gidip doktor koca arasın bari yada meclisin önünde bekleyip bi milletvekili bi bakan fln

kızlar ben bu burç olaylarını okurum ama pek anlamam
eskiden doğum tarihleri tam yazılmadığı için bizim nesil bu konuda şanssız burcunu yanlış öğrenip sevinebilirsiniz

evet ama huyundan suyundan anlarız bızde o zaman :)B]

gerçekten devir değişti. sözleşmeli mi, ücretli mi, kadrolu mu diye araştırıp
öyle istemeye gidiyor kaynanalar kızı
benim nişanlım 3-4 sene önce ailesiyle bizim eve gelmişti.
o zamanlar aramızda birşey yoktu hatta ikimizin de başka sevgilileri vardı
ben daha ünide.öğretmenlik okuyordum.
meğer annesinin tee o zamandan gözü varmış bende
aah ah oğluma bir öğretmen gelin bulsam demişti,
haftasonu var, yaz tatili var kar tatili var oğluma iyi bakar demişti
ayy kadının mantığına bak diye gülmüştüm hatta allah bunun gelinine sabır versin demiştim
gelin görünki şimdi o gelin benim. allah sabrını veriyor ama

ya bır de şu ogluma ıyı baksın olayı nedır yaa? gül gibi kız verılms sana asıl sen iyı bak kıza hey Allahım

çok haklısın sevecek adam işi olmadanda sever demi...malesef ticarete döndü evlilikler....kadın robot gibi olsun gidip çalışsın para kazansın ama ev hanımı gibide hem çocuğunu büyütsün hem evin tüm işlerini yapsın vs..
hatta insanların gözü dönmüş artık erkeklerin bir çoğu yamyamlaşmış adeta.bir arkadaşım var adam ev hanımıyla evlendi 2 de çocuk yaptı boşandı çocuklar annesinde ve şimdi kendine öğretmen kız arıyo...işte zihniyet....arkadaşımda bu arada lise mezunu astsubay..ne yani eşin ev hanımıydı niye kriterlerin değişti...
sevmek saf temiz duygularla sevmek çooook eskilerde kalmış.erkek olup gerekirse evimi bir başıma geçindiririm,sırtımda taş taşır evimizin rızkını kazanırım diyen erkekler çooook eskilerde kalmış....illada devlette çalışan olsun diyolar,niye adamlar taaa emeklilkiği de düşünüyolar..böyle düşenenlerin vay haline..mide bulandırıcı geliyor böyle evlilikler..sevmeden insan sadece arası için nasıl bir adamla aynı evi hatta yatağı paylaşır aklım almıyor..hergün şükrediyorum eşimle severek saf duygularımızla tanışıp evlendiğimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…