cıddı mı ya? demk anneler okul önlerınde beklıyor ha:)
ay hıc gulecegım yoktu ya hu belki kızın huyu ıyı degıl olamaz mı yani belkı aıle yapısı uyusmaz tanımadan nasıl ıstıyorlar konusuyorlar hayret ettim
direkt maaşla evlendırmek ıstıyorlar ogullarını aslında kız bahane
Oğulları rahat etsin aman sıkıntı çekmesin ..baba evinde rahattı çünkü
İnanamıyorum..Şaka gibi ya..Hele de böyel evlenen erkek varsa vay vay ya da bu şekilde evliliği kabul eden bayan öğretmen varsa ..Çok üzücü
ay nedense bu konuya bir kahkaha atasım var yahakkaten anneler bak sen böyle kapımızda beklerler beklerler sonrada nedense kapıda bekleyen o değilmiş gelsin yılanlıklar gelsin hainlikler lelele
o zaten Allahın emri:)) evlendırdıkten sonra dakıka gecmez gelın kotu olur. bınbır zorlukla evlenmeye razı ettıgı kızı koca evınde delı etmeye calısırlar . Allah muhafaza yaa
ay Allahım sen bizi başedemeyeceğimiz kaynanalarla karşılaştırma:18: el üstünde tutulan gelin olalımay aklıma geldi kaynananın ikizler burcu olanı hiç çekilmez heralde
sorayım ben erkek arkadasıma anesının burcu neymıs
sor bakalımbenim ex kaynanamın ki neydi acaba düşünsenize artık ayrılık sebepleri sen öğretmen değilsin bu ilişki daha fazla yürüyemez fln oluyormuş Allah korusun
malesef var canım bu şekilde evlenen..hatta ne komik olaylar oluyor.daha okul kapanmadan yaşadık..bizim okulda çokta hoş daha yeni atanmış bir öğretmene talip geldi ama bir mahalle deem yeri var kayınvalde adayı onun kızkardeşi,ikide komşusu kadının oğlu gardiyanmış.arkadaşımızda kırmamak için ben evliliği düşünmüyorumhenüz dedi ama kadının cevabı: benim oğlum gardiyan belki ondan beğenmedin ama 3 tane sıfır dairemiz var belki fikrin değişir dedi:) arkadaşımızda yok değişmedi teyze deyincede hemde son model arabası var demeye başladı.arkadaşımız bişey demeden odadan çıktı..
öğretmen istemelerinin nedenlerine gelince: tatilleri bol hem tam gün çalışmıyolar -çoğu- hem ev hanımı olur,raor hakkı,doğum izni derken bebeğinide rahat büyütür,oğlumada bakar,hatta tatillerde gelir banada bakar,arasıda fena değil kullanırız diye düşünen tipler bunlar..
benim kayınvaldem bile duru durup der eltimin biri bankada çalışıyo hep onla kıyaslar o da öğretmen olsaydı der..bizi çok rahat çalışıyo sanıyolar ama bu mesleği yapanlar anlar bizi,millet çocuğuna tatiller süresince katlanamayıp ay bir okul açılsaydı diyolar ama biz bir sınıfta en az 35 öğrenciyle haftanın 30saatini hem birşeyler öğretip hemde terbiye vermekle uğraşıyoruz,tatillerimiz herkesin gözüne batıyor oysa biz bu tatil dönemi sadece maaşımızı alıyoruz ücret almıyoruz,1 yılda o kadar bçocukla uğraştıktan sonra kafa dinlemeye ihtiyaç. duyuyoruz ,eminim ntatilleri kaldırıp ücret vercez okula gelin deseler öğretmenlerin çoğu kabuleder.maaşlarımız çalışma koşullarımıza göre az olduğunu artık sağır sultan duydu..vs.vs.. daha çok şey anlatılırda bunu anlamayan erkek annelerine sadece gülüyorum ..hatta görücü usulü evlenmeye bu devirde garipsiyorum
bılmem ki ben bu isin bu kadar ciddi oldugunu bu konuda ogrendım. hemen atanmam lazım talıplerımı degerlendırmeye almalıyım. fesuphanallahhhh
bılmem ki ben bu isin bu kadar ciddi oldugunu bu konuda ogrendım. hemen atanmam lazım talıplerımı degerlendırmeye almalıyım. fesuphanallahhhh
kızlar ben bu burç olaylarını okurum ama pek anlamam
eskiden doğum tarihleri tam yazılmadığı için bizim nesil bu konuda şanssız burcunu yanlış öğrenip sevinebilirsiniz
ya bır de şu ogluma ıyı baksın olayı nedır yaa? gül gibi kız verılms sana asıl sen iyı bak kıza hey Allahım
Evet sizi çok iyi anlıyorum tatilmiş çok görüyorlar halbüki bütün kaç çeşit öğrenciyle uğraşmak çok zordur.Bilgiyi aktarmak beyin yoruluyor.Dinlenmek hakkınız sanıldığı gibi 3 ayda değil ki..Ağustos sonu gitmeye başlıyor tanıdıklarım ..Öğretmenllik mesleği ne hale getirdiler zaten .
Gençler en zor iş buluyorlar çok korkutuyo bu durum ..o kadar görüyorum ki yok ailesi zengin diye güveniyorlar..Vasat bir ailenin kızı olarak ve şuan çalışamadığım için evden de çıkamadığım için sevilmeyecekmiyim?Ailem olmayacak mı?İnsanların beklentileri çok değişmiş.İŞİN OLSUN BAK HERKESE SIRAYA GİRER BİDE DEMİYORLAR MI? BİTTİĞİM AN O AN İŞTE..BENİ PARAM YOKKEN DE SEVSİN..İŞİM OLUR İŞİM DAHA SONRA OLMAZ TERKETCEKLER Mİ O ZAMAN ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?