aileler öyle düşüneblyr evet kadro flan yakında akaç ek ders alyrsun falan diyecekler nerdeyse ama eşiniz sizi öğretmen olmanızdan memnun ise bunu nyanlış yorumlamayın diye söyledi ben.şimdiki milli eğitim bakanı her ne kadar itibarımızı zedelese de toplum mda öğretmenliğimn ayrı bir yeri olduguna iananyrm ben
ben de öğretmenim ama öğleden snra eve geldiğimde ne yemek yapacak ne de evi temizlicek halim kalıyo. tüm gün bağırmaktan boğazım acıyo sesim de çıkmıyo. ayrıca böle en ufak bi görültüyü bile kafam götürmüyo. sık sık farenjit oluyorum bi de arada migrenim tutuyo. bana bakacak bi oğlunuz varsa özelden ulaşın sevgili kaynana adayları:)
ben de öğretmenim canım ve bir sürü isteyenim oldu. hepsi hem ailemi tanıyıp sevdiklerinden ama çok daha önemlisi öğretmen olduğumdan geldiler. yarım gün çalışır. evine temizliğine de bakar oğluma da kanısındalar. hem ev işi yapar hem eve para getirir çocuk da bakar.de gettttttt teyzee diyecem olmuyo.
Benim kayınvalidem de kendine uygun, pardon oğluna uygun. Öğretmen, atanmış ama, 18-23 yaş arası. Sarışın uzun boylu, başı kapalı gelin arıyor 3 yıldır. :))) daha da çok arar.
Not: Kaynım bulunmaz hint kumaşı.
Birde bunları söylerken. Yarım gün çalışır, Temizliğini de yapar, kocasına da yeter, çocuğuna da bakar diye ekliyor.
Öğretmenlerde sıra sıraydı karşımızda... :))))
Valla öğretmen bayanlar gözünüz açık olsun. Kayınvalidelere pabuç bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?