erkekler cinsel ilişkide baska kadınları hayal ediyor dogrumu?

Bilemezsiniz de durduramazsınız da, kimin kafasının içinde ne var neyi nasıl hayal eder orası uçsuz bucaksız bi yer.
Yani ne malum hep başka kadınları hayal ettikleri, belki başka erkekleri filan da hayal ediyorlardır belli mi olur
Cinsel performansı iyi mi, sizle ilgili mi, sever mi ona bakın yeter yani.

Olabilir de olmayabilir de.
İnsanların zihinlerini okuyamadığımız sürece bu cevabı bilinmeyen bir soru olarak kalacak.

Ay insan dokundugu yerde hic baskasini hayal edebilirmi.... Oy bu erkekler ne bole hergun yeni birşey öğreniyorum...

Eğer bana ole yaparsa öküz alacagi olsunn.n

Yapıyorsa da zihnini okuyamayacağın için bilmen mümkün değil. Zaten bunun cevabını Kadınlar Kulübü'nden alamazsın ne bilsin buradaki kadınlar? Kızlar Soruyor'a girip sor, orada gördüğüm kadarıyla erkekler de yanıt verebiliyor.

Bir erkek ilişki sırasında başka kadın düşünebildiği gibi bir kadın da başka bir erkeği düşünebilir. Her şey olabilir

Eşimize falan mi soralım?
Kimsenin aklından geçeni de bilmek istemem, bu o kadar da matah bir şey degil.
Adamların kafalarının içini de rahat bırakın yahu. Didiklenmedik bir yerleri kalsin.

Adamın bilinçaltını da dövemeyiz ki ama.
Söylese yüzümüze kemiklerini kıralım da söylemiyor,değil mi @CekiLinBenDoktorum
Tam şey esnasında şimdi bu benim aklıma gelse ve ben vay sen kim köpeksin de Angelina'yı düşünüyon diye sümsüğü,tepiği geçirsem bacak arasına,olur mu,olmaz.

Oda onun ayibi bu kadar detayli dusunup hayatinizi nasil yasiyorsunuz vallahi sasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…