Erkekler de ayrılık acısı çeker mi

Bir de hep diyoruz ya zamanla geçer onlarda da zamanla geçer mi ama ben unutulmak istemiyorum

Sahi hep biz kadinlar mi çekiyoruz ve ne zaman unutacagimizi ve nasıl geçeceğini sorguluyoruz

Çekiyorlar cekmezlermi sadece dışarı fazla yansıtmadan içerden çekiyorlar ... Ben çocuk gibi içini çeke çeke aglayaninada şahit oldum ...ama geneli gurur yapıp dışarıya "çokta fifi " diyip içlerinde fırtına kopariyor

ben pek çektiklerinin düşünmüyorum istisna bi kaçı hariç mantık ön planda duygular ise ikinci planda biz kadınları hayatlarının merkezine oturtmadıkları için atlatmak kolay oluyor.birde öz güvenleri tam adamların yani elimi sallasam ellisi matığı var içlerinde biri gider biri geliri benimsemişler.toplum olarakda bizlerin yüklediği erkekdir egosunu tam yaşadıkları içinde acı falan hikaye.bir iki üzlürler oda çabucak atlatır yenisine bakarlar.çok acı evet ama bana göre gerçek.acımız sevgimiz kadar oluyo.

Onların aklı başına geç geliyo genelde.

İlk başta ayrılınca oh özgürlük, gelsin pes oynamalar, gitsin erkek erkeğe bar pavyon takılmalar fln.

İşte o arada yeni birini bulmazsa, yada bulduğu umduğu gibi çıkmazsa 1-2 ay sonra denk ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…