• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler de ayrılık acısı çeker mi

Erkeğin en fazla acı çekeni kadının en az cekenine yaklasamaz bence. Bu duygusuz, vicdansiz olduklarindan falan değil, kadınlar fazla arabesk, melankolik. Yıllarım emeklerim boşa gitti, bir daha kimseyi sevemem vs. Vs. Bunlar hep evlilik odaklı ilişki yaşamaktan bence. Sonu evlilikle bitmeyince kahroluyor kadınların bir çoğu.

Bilmiyorum esim der hep cok üzülüyorum diye benle tartistiginda ama sanmiyorum uzulen dun gayet guzel kahkaha atiyordu acisinin alasini ceksinler ins baska kız bulamasinlar

çeker. bnm abim şimdiki yengemle yıllar yıllar önce ayrıldığında yemeden içmeden kesilmişti. sonra barıştılar, evlendiler falan ama abimin o zamanki mutsuzluğuna ben şahidim.

Nasıl yani tek kişiye mi aşık oluyorlar
Yok canım öyle değil. Üzülmek demiyorum,acı çekmek ve üzülmek çok farklı şeyler. Sanki erkekler çok aşık olursa ve kavuşamazsa ya da çok büyük zorlukları aşıp kavuşursa; kadınlardan daha fazla acı çekiyorlar bence

Erkekler insan değil mi yahu tabi ki erkekler de acı çekiyor. Erkek kardeşim 3 senelik ilişkisi bittiğinde ağladı telefonda benle konuşurken ki ben onun ağladığına o güne kadar şahit olmamış insanım desem yeridir. Çok sövdüm o kıza, pis şırfıntı :KK53:

bunu bende çok merak ediyorum, hep erkek arkadaşıma sorardım biz kavga ettikten sonra ben oturup üzülürken sen neden bilgisayar karşısına geçip oyun oynuyorsun diye, yok bende üzülüyorum ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum sen anlamıyorsun derdi köpek.
bir zaman sonra bende onun yöntemlerine alışmaya çabaladım, hemen gidip telefondan oyun açtım, oturdum makyaj yaptım, aradım başka arkadaşlarımla eğlenceli şeyler konuştum bu şekilde kavgadan sonra ne üzülme kaldı ne stres, umurumda olmuyor, tamamen yaptığım işe endeksleniyorum, bence çok eğlenceli, oluruna bırakıp kafamı başka yere odaklıyorum artık.
:KK47: :KK49:
ama ayrılığı bilmem, ufak ayrılıklarımızda da rahattım ben gerçi bu yönteme alıştım alışalı ama hiç gerçek ayrılığı yaşamadım Allah korusun:KK43:o_O

Geçen hafta ayrılmak istediğimi söylediğimde karşımda ağlayan bir sevgilim vardı yani. o ağladı ben ağladım öyle yollarımızı ayırdık.

Bence ayrılık acısı çekenler vardır sadece umursamaz davranıyorlar o yuzden anlamıyoruz

Erkekler kadınlardan daha çok acı çeker, ben demiyorum 'bilim' diyor.

Kızlar tam benlik konu,erkek yedekler,öle pat dıye ayrılmaz,kadınlar pat dıye terkedılınce damdan düşer,sorar,sorgular,dün benı sevdığını sölemişti der,Acısını katlar,oysa erkek ilişkinin içinde alır bu kararı,yedekler,tuketır ve gıder,bır Kısım erkek küçük yaşta toylukta terk edılır,ders alır,ama kadın duygusaldır,asla ders almaz,kadına arkadaşları kızım yedekler demez,sana bırını bulayım bu gecelık demez,desede seven kadın kabul etmez,ama Erkeğe arkadaşları oğlum boşver benımkinin Arkadaşı var,Yada haydı çapkınlığa der,erkek için duygu gerekmez yenısı ile oyalanır,yanı acı çekerler,ama çok hafıf ve az,toylukdan ders almıştır onlar,erkek hiç duygusu olmadığı bır Kadınla evlenır,kadınmı kadın der,cenaze olsa evde erkek az Ağlar,kadın Çağlar,erkekle kadın farklı yaratılmıştır

Erkeklerin kankaları çok daha yaratıcı çözümler sunuyor işte:KK53:
montla_sic_umut_sarikaya.webp

Ben oyle cok aci cekeni gormedim. Cekse de bizim gibi senelerce surmuyor. 1 ya da 2 ay. onlar daha kolay toplaniyorlar.

Back
X