• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler de ayrılık acısı çeker mi

Erkekler sadece üzülüyor ve bundan kurtulmaya çalışıyorlar bir an önce hayatına devam etmek adına.

Kadınlar üzülüyor kızıyor geçen yıllara yanıyor korkuyor merak ediyor ne oldu ne olacak şimdi hesapliyor sorguluyor haksızlık diyor ben bunu haketmedim diyor yakınlarıyla konuşuyor anlatıyor anlattıkça hersey büyüyor vs vs vs.

Üzüntü kısmı aynı.

Erkekler ayrılık acısı çeker mi çekmez mi tartışılır fakat bayanlar kadar çekemez aşk acısını.
Bayanlar ne durumda olursa olsun,üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin,o çektiği acıyı kolay kolay unutamaz,hele de çok sevdiyse acısı hafifler ama asla unutmaz.
Erkeklerin acısı birkaç günlüktür bana göre,sonra hayatında hiçbir şey olmamış gibi devam eder.İstisnalar kesinlikle var fakat ben bir erkeğin ayrılık acısı çekeceğine pek inanmıyorum.

Onlar da insan neticede. Insandan insana farklılık gösterir bu acı eşiği. Hiç aşk acısı çekmeyen kadın var mesela ya da çok ağlayan erkek de var. Duygunun yoğunluğuna ve ilişkideki paylaşıma bağlı.

Biri varki, umit ederim ayrilik acisini iliklerine kadar hissetsin.
Her sarki her turlu her siir, her ses her yuz beni ona hatirlatsin.

Pisman olsun zamaninda degerimi bilemedigi icin.

Ama galiba maalesefki ayrilik acisi felan cekmiyorlar o varliklar.
Oyleki aldatan o olmasina ragmen su an kendisinin whatsapp durumu aynen soyle: "pahali parfumler bi kenara, insan guven kokmali". Nerdeyse ozur dileyen ben olucam aldatildigim icin:63:

en-komik-ayrilik-karikaturleri-1.jpg

işte erkeklerde ayrılığın en acı tarafı:KK53::KK70:
Aşkolarin aşkosu.:D ay yarildim yaaa

Onlar insan değil çünküü töbe töbe hastayım böyle genellemelere de.
Aşıksa çeker arkadaşım, kurtulduğunu düşünüyorsa çekmez:KK62:

Cekmiyolar. Seviyosa zaten kizin pesini birakmiyo bakti olmuyo soguyo zaten yine aci cekmiyo. E sevgisi bittigi icin ayrildiysa zaten aci cekmiyo. Kisacasi onlarin o duz calisan kafasi duygusal bakmiyo olaya. Kadinlarin kafasi cok kapsamli detay calistigi icin ve sefkat duygu tarafi guclu oldugu icin her turlu aci cekiyo. Seviyosa zaten cekiyo sevmiyosa da ayrilinca kafasi allak bullak oluyo uzdum mu adami ya da niye boyle oldu diye aci cekiyo yani bi sekilde uzuluyo. Vs vs. ayri dunyalarin insanlariyiz bu erkek milletiyle kisacasi

Kadınlar kadar duygusal ve derin değiller ama onlar da çekiyor. Fakat şöyle bişey var, erkekler kadınlara göre daha çabuk ve daha kolay soğuyorlar. Daha kolay ve çabuk uzaklaşabiliyorlar bir kişiden.

Valla eski sevgilim acı çektiğini söylüyor.çekiyolar demek ki

İnsan değil mi onlar ayrı bir yaşam formumu ? Onlarında kendi içinde karakterleri var tabi acısını da yaşayan aman deyip geçende ne bu ayrıştırmalar ? Yakın arkadaşlarımdan biri az ağlamamıştı karşımda ben ona ne yaptım diye örnekdir bu eski sevgilimde az mesaj atıp peşimde dolanmadı ki hala dolanır demek ki oda çekiyor

acı çekmenin cinsiyeti olmaz bence.bu daha çok duygusallık ve biraz da vicdan meselesi...eğer gerçekten sevmişse,sevildiğini hissetmişse çeker tabii...ama senden ayrıldıktan iki gün sonra başkasıyla görürsen acı çekiyor diyemezsin....

Ceksede hemen yeni deneyimler firsat bu firsat..

Bilmiyorum bu davranisida sevgiyle bagdastiramiyorum..canlari cehennneme

Erkek kadın olarak bakmıyorum ben olaya seven İNSAN acı çeker ama karakter gereği erkekler biraz daha dayanıklı olduğundan yansıtmaz belki..... ben ayrılık acısından ölenini gördüm

Ha ha, genelde erkek yoğun ortamlarda çalıştım.
Önceki ofisimde erkek arkadaşlar da tam tersini savunuyorlardı. Tek kadındım hemcinslerimi savunamadım :KK22:

Şöyle diyorlardı, kızlar duyguya o kadar önem vermiyor, daha çok maddi şeylere önem veriyor, nişanlısından ayrılıp 2 ay sonra nişanlanabiliyor. Ama bunu bir erkek yapmıyor. Dışarıya yansıtmasa da içinde yaşıyor. ....
Falan filan.
Bence bu soruyu bir de erkeklere sorun, alacağınız cevaplar pek mutlu etmeyebilir.

Bence erkekler de üzülüyor ama kafayı başka şeylerle oyalayıp o acıyı da oyalayıp hatırlamamaya çalışıyorlar genelde. Bi de tabi başka hatunu yara bandı yapma durumları var. Uzun süreli ilişkilerin bitiminde erkek hemen evlenebilşyor bazı duygusal erkekler de hayatı boyunca evlenmeyebiliyor. Durum duygusallıkla ve geçmişi düşünmekle ve geçmişe bağlı kalmakla alakalı bence. Bizler ayrılığı anlata anlata birilerine ve kendi kendimize düşğnerwk büyütüyoruz. Oysaki başka şeylerle oyalansak daha kolay unutacağız. Bi de kadınlar bunu gaketmedim, şindi başkasına nasıl güveneceğim gibi hayalleri yıkılıp gelecek korkusu yaşayabilşyor tabi evlilik odaklı yaşayanlar genelde.

Seven her insan aşk acısı çeker. Bu kadın veya erkek fark etmez. Ama erkekler erkeklik gururuna yedirip öyle bizim gibi milletin içinde ağlayamaz, suratını asıp bir köşede oturmaz. Ama geceleri onların da içine öküz oturur ve anılarla boğuşurlar. Yeni deneyimlere atlayan erkek zaten sevmemiştir. Bunun başka bir izahı yok..

Çekiyodurlar inşallah :( Ben fenalardayım çünkü

Back
X