• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler duygularını neden gösteremez??

canım ilişki analizi yapmak için biraz küçük bir konu değil mi bu?
yani o kadar ciddi boyutlarda mı bu derdim, anlayamadım şimdi..:26:

Canım, erkek arkadaşın bahaneler üretiyor sürekli...
Erkekler duygularını gösteremiyor diye bir şey var mı ya? Sürekli bunun arkasına sığınıyor bence.
İlk önce bunun cinsiyetle değil, kişilikle alakası olduğunu öğrenmeli sevgilin...
Ondan sonra kabalığına bir çözüm bulunmalı...

Benim sevgilim benden daha çok romantik ve duygusal bir insandır örneğin.
O bana göre daha belli eder hislerini...
Ama onun yaptığı duygularını belli etmemek değil; bildiğin kabalık, görgüsüzlük...
Ne kötü ki, karşısında da böyle ince düşünceli, sevgilisinin ayakkabısını bile düşünen bir kız arkadaşı var...

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kızlar ben ona kombine ya da playstation alırsam ilişkinin bitişini hazırlarım ya :1:
maça gitmeden duramaz onu geçtim evde paso birileri olur oyun oynarlar..
bilgisayarla bile 5 kişi oyun oynuyorlar :27:
bırakayım o zaman sevinmesin..:21:

Ahah benimki tek başına pc oyunu oynuyor ama yakamı çekiştiriyorum:27: Haftada bir anca evine gidiyorum onda da "dur bitanem şurayı geçemiyodum geçtim şimdi oynayım iki dakka yeaa" diyo:27:

Ya bence sürekli yapıyosa karakter bence, belki kötülükten demiyo. Lafın sonunun senin içini kıracağını bilemiyodur. Koca koca kadınlar bile yapıyo bunu.
Mesela benim annem ilk hediyeyi verirsin "ahh yavrumm, bebeğim, canım" der gözlerinden öper 10 dakika sonra "keşke şurası şöyle olaymış, rengi şöyle olsaymış acaba daha mı iyi olurmuş, yok ama kızım çok beğendimm annemmm:6:" der:9:

benimki ilk zamanlarda pek belli etmezdi, sonra bir açıldı pir açıldı
her zaman söylerım: bu ilişkinin odunu benım.
durup durup, '' benı ne kadar sevıyorsun'' diyen erkek modelıne surrender'ın aşkı; suratına bakıp, '' biliyorsun işte ne kadar sevdiğimi sürekli sormanın lüzumu ne? diyen kadın modelıne x'in aşkı surrender denir:52:

en iyisi hiç birşey yapmamak gercekten bnde cok severim eşime sürprizler yapp sasrtmayı ama karsımda bunlardan anlayan bi kocam yok maalesf kiiii sürpriz yapmıyorum artık bnde o zaten yapmıyooodu:) o yüzden yapma arkadasım sen de boşverrr yaranılmaz bunlara:)

Benim sevgilimde ilk zamanlar aşırı romantik, ilgisini,aşkını hep belli eden birisiydi.Sonradan çok değişti çoğu zaman onu tanıyamıyorum.Erkeklerin hepsi böyle değil sevgililerinin ayaklarını yerden kesen bi çok erkek biliyorum o aşka şaşırır kalırsın.Resmen tapıyorlar bu kızların bizlerden öyle çok üstünlükleride yok ama erkek kadının ruhunu okşamayı biliyor işte adam seviyor, sevgisini her koşulda gösteriyor :31:

Back
X