Erkekler eski uzun ilişkisini hatırlar mı?

Unutamadığını nasıl anladınız eşiniz mi söyledi

Bunu kadını erkeği veya uzunu kısası yok; en kötü isim, sima olarak hatirlamazsaniz bile bir anından bir yerden aklına geliverir insanın.
Üzerinden bu kadar geçmiş anılar ile mücadele edemezsiniz, o yüzden kendinizi yıpratmanin alemi yok bence.

Umarım bu saçma sapan geriye dönük kıskançlık adı verilen olaydan kurtulurum yedi bitirdi beni

Umarım bu saçma sapan geriye dönük kıskançlık adı verilen olaydan kurtulurum yedi bitirdi beni
Böyle davranırsanız eşiniz size hiç bir şey anlatmaz, kendinizi ve ilişkinizi yipratirsiniz. Acil toparlayıp mutlu olmayan bakmalısınız.

Eğer bir beyin hasarı olup, amnezi ya da alzhiemer olmadıysa hatırlar tabi ama adı üstünde geçmiş yani bitmiş, eğer geçmemiş olsaydı sizinle değil onunla birlikte olurdu. Dolayısıyla siz mazide kalmış bir ilişkiyi hiç düşünmeyin mutlu olmaya bakın.

Bazen bana duygusuzluktan yapıyor diyorum eskiden böylemiydi falan bana neden böyle

Kimse hayatına giren birini unutmaz. Hele ki 7 yıllık ise zor. Ama onu unutmadığı hala sevdiği anlamına gelmez bu durum. Sadece hayatının bir bölümünde olduğu için normal.
Mesela arkadaşım böyle biriyle evlenmişti ben çok şaşırmıştım cal.

7 yıl bir kızla gönül ilişkisi olmuş sözde son anda kızın ve oğlanın ailelerinin hayata bakışları uymadı diye ayrıldılar ve bizim kız 5 ay sonra bu çocukla evlilik için tanıştı ve bir yılda evlendi.

Ve çok mutlu yahu ben çok ugrasirdim gibi.

Ayrıldıktan 5 ay sonra mı başka birini bulmuş evlenmiş adam kolay unutmuş o zaman

Ayrıldıktan 5 ay sonra mı başka birini bulmuş evlenmiş adam kolay unutmuş o zaman
Evet ...yani unutabilir belki 7 yıl içerisinde hep mutlu değildiler son iki yıl hep kavga gürültü vardı. Ama ne bileyim ben arkadaşın yerinde olsam olmazdı.

Evet ...yani unutabilir belki 7 yıl içerisinde hep mutlu değildiler son iki yıl hep kavga gürültü vardı. Ama ne bileyim ben arkadaşın yerinde olsam olmazdı.
Aslında birşey bitmişse bitiyor kalben bittiyse zaten uzatmaları oynayan ilişki gerçekten bitiyor .hemen yeni ilişki bile olabiliyor bunu anlayabiliyorum benim sorunum hiç bahsetmek istememesi belki bahsetse rahatlatacağım ama kimse eski hayatını tüm gerçekliğiyle anlatmıyor

Benim kardeşim de 10 yıllık geçmişi var ve kötü ayrılmadılar. boşanalı 4 yıl oldu. şimdi görüştüğü biri var ve çok mutlu. Ama eski eşi hayatından silip atamaz. Sevgisi eskide kaldı.
Geçmişi deşmek sadece bizi üzer Mss

Kuzum ben obsesif biriyim geçmişi düşmek benim hayatım

Kimse kimseyi unutmuyor bir yerde kalır anı olarak ama sevgi kısmı bitebiliyor mesela birini anıyorsun ama eski duygun ve hissin yok eşim eski hayatına dair bir iğne ucu kadar anlatmadı .şimdi evlenip boşanmış olsa bir nebzede olsa anlatacaktı belki ya da kendi anlatmak zorunda hissedecekti

Eyvah eyvah konu sahibi bukadar takintiyla yasanirmi yahu hayatını niye zehir ediyorsun

Hastalık haline gelecek diye korkuyorum
Kendi doktorumjz kendimiz olalım biraz da
Sen evliliğine odaklan
Kimsenin kafasının içindekine set vuramayiz Çünkü ancak hissederiz.
Şu kesin ama kimse kimsenin yanında zorla durmaz
Bı yere kadar. Sizleyse sizle durmak istiyordur
Yani aldatma vs yok ise kendinizi toparlayıp asıl sorun ne ise ona odaklanın
Kafanızı meşgul edin veya.

Anlatmaz geçmiş mi der.
Size niye anlattirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…