Benim de eski sevgilim aklıma geliyor tabi bazen bir şey olunca onun la bunu yaptık gibisinden ama hiç hissiyatım yok keşke yaşanmasaydı diyorum eşimle keşke o kadar sevgililik dönemimiz olsaydı diyorumAklına gelir illa ki ama olacak olsa zaten 7 sene sonrası bitmezdi.
Hissiyatı yoktur aklına gelse de.
Aynen öyle vala kimle bu dünyadan gidiyor kimler geliyor bazen hayatımız da her daim olan insan bir bakmışsın aklına gelmiyorTabiki unutuyorlar. Biz unutmuyor muyuz? Hayatımızı eski sevgiliye mi adıyoruz?
Orası öyle sonuçta kimse kimsenin ilki olmuyor mutlak herkesin geçmişi var ben kapalı kutu gibi olmasını hiç sevmiyorum bana sorsa herseyi anlatırım kendisi öyle değil bir keresin de beni hiç anlamadı hep dedim eskiden nasıldın sevgili olsak böyle olur muydun ve yahut eski sevgiline böyle mi idin hiç cevap vermedi sustu susması beni deli ediyor acaba böyle yaparak ne yapmaya çalışıyor iyice meraklandırdı beni artık sosyal medyayı araştırıyorumYani günümüzde eski sevgilisi olmayan yok sanırım bence çok takmamak en iyisi sonuçta eskide olan eskide kalır , yerini yenisi alır
Kadınlarla erkekleri ayıran bi durum yok bu konuda. Sizin aklınıza geliyo mu eski sevgiliniz mesela gelmiyosa eşinizinde gelmiyodur, geliyosa eşinizinde geliyodurMerhabalar eşimle tanıştığmız da hiç geçmiş ilişkisinden bahsetmemişti bende bahsetmemiştim geçmiş bitmiş gözüyle bakıyorduk geçen eşimin 7 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim ama ne denli bittiğini bilmiyorum sormadım sorsam da eminim anlatmaz geçmiş der bazen bana duygusuz oluyor kendisi pek duygusal değil direk aklıma bu geldi acaba eski sevgilisi aklına gelir mi bundan mı böyle ?erkekler eski sevdiğini unutur mu akıllarına gelir mi
Canım bana sorarsan sen de anlatma yani erkekler öyle şeylerden hoşlanmaz ve kendi geçmişinin kurcalanmasini da sevmez benim eşimde öyleOrası öyle sonuçta kimse kimsenin ilki olmuyor mutlak herkesin geçmişi var ben kapalı kutu gibi olmasını hiç sevmiyorum bana sorsa herseyi anlatırım kendisi öyle değil bir keresin de beni hiç anlamadı hep dedim eskiden nasıldın sevgili olsak böyle olur muydun ve yahut eski sevgiline böyle mi idin hiç cevap vermedi sustu susması beni deli ediyor acaba böyle yaparak ne yapmaya çalışıyor iyice meraklandırdı beni artık sosyal medyayı araştırıyorum
Sizin 7 yıllık ilişkiniz olsa unutur muydunuz? Unuttum diyen yalan söyler. Ama duygular yok olabilir. Önemli olan da budur.Merhabalar eşimle tanıştığmız da hiç geçmiş ilişkisinden bahsetmemişti bende bahsetmemiştim geçmiş bitmiş gözüyle bakıyorduk geçen eşimin 7 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim ama ne denli bittiğini bilmiyorum sormadım sorsam da eminim anlatmaz geçmiş der bazen bana duygusuz oluyor kendisi pek duygusal değil direk aklıma bu geldi acaba eski sevgilisi aklına gelir mi bundan mı böyle ?erkekler eski sevdiğini unutur mu akıllarına gelir mi
Unutmak başka birşey hatırlamak başka…Sizin 7 yıllık ilişkiniz olsa unutur muydunuz? Unuttum diyen yalan söyler. Ama duygular yok olabilir. Önemli olan da budur.
Evet başka. Sürekli düşünmek başka hatırlamak başka.Unutmak başka birşey hatırlamak başka…
Erkeklerde biten bitmis oluyor, bizim gibi değiller. Bizim gibi keşkeleri yok onlarinMerhabalar eşimle tanıştığmız da hiç geçmiş ilişkisinden bahsetmemişti bende bahsetmemiştim geçmiş bitmiş gözüyle bakıyorduk geçen eşimin 7 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim ama ne denli bittiğini bilmiyorum sormadım sorsam da eminim anlatmaz geçmiş der bazen bana duygusuz oluyor kendisi pek duygusal değil direk aklıma bu geldi acaba eski sevgilisi aklına gelir mi bundan mı böyle ?erkekler eski sevdiğini unutur mu akıllarına gelir mi
Bazı erkekler geçmişi çok kurcalar kimisi hiç sevmez benim eşim de bahsetmeyi hiç sevmiyor öldürsen ağzından laf alamazsınCanım bana sorarsan sen de anlatma yani erkekler öyle şeylerden hoşlanmaz ve kendi geçmişinin kurcalanmasini da sevmez benim eşimde öyle
Oyle canim benim mesleğim dolayısıyla kız arkadaşım pek yok suana kadar istisna olan 1 2 tane gördüm onlarda ciddi ilişki yasamadi gunu birlik beraberlik yasarsa yada karşısındakine gelecekle ilgili beklentisi olmamasını soyleyerekGerçekten öyle mi
Benim eşim de hiç sevmiyor kaç kez sıkıştırdım yok bana mısın demedi bazı erkekler de çok meraklı bence her erkek aynı değilCanım bana sorarsan sen de anlatma yani erkekler öyle şeylerden hoşlanmaz ve kendi geçmişinin kurcalanmasini da sevmez benim eşimde öyle
Kadınlar kadar hafızaları olmasada varErkekler balık hafızalı mı
Aslında hep mi böyleydi davranışları ve duyguları bunu merak ediyorum hatta bazen eğer böyleyse biri ona nasıl 7 sene katlanmış .Bir de kısa flört ettik evlendik zor karar veren birinin benimle hemen evlenmek istedi hatta süreci o hızlandırdıBöyle giderse takıntı yapacaksınız eski sevgiliyi.
Bırakın, kurcalamayın, sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Adam anlatmak istemiyorsa ısrarla neden yok onla şöyle miydin yok böyle miydin yok hep mi duygusuzdun diyip duruyorsunuz. Aklına düşüreceksiniz gelmiyorsa bile. Hiçbir faydası olmayacak size ilişkilerinin detaylarını öğrenmek hatta büyük ihtimalle incineceksiniz, canınız acıyacak, bunu mu istiyorsunuz acı çekmek mi?
Benim eşim de 7 sene birlikte yaşamış sevgilisiyle. Çok güzel çok saf bir aşk yaşamışlar. Sonsuz saygı duyarım. Mektupları, günlükleri, fotografları hala saklıdır. Eşime kattıkları için de tanımasam da bilmesem de hep minnet duyarım. Eşimi büyüten, kadınlara karşı nasıl davranması gerektiğini öğreten o kadın olmuş. Oturup onu kıskanmam ne kadar mantıksız.. Yaşanacak her şey tüketilmiş ve bitmişse ilişki, artık zararsızdır. Hep derim en zararsız insan eski sevgilidir. Kimse kimseyi ilk aşkı gibi sevmez, o saflık zamanla kaybolur, ama daha ayakları yere basan sevgiler yaşayabiliriz, e size düşen de bunu gerçekleştirmek. Eşiniz duygusuz bir adamsa sorun eski sevgilisi falan değildir, adamla bu meseleyi eski sevgiliyi karıştırmadan başka şekilde çözmeniz gerek.
Aslında hep mi böyleydi davranışları ve duyguları bunu merak ediyorum hatta bazen eğer böyleyse biri ona nasıl 7 sene katlanmış .Bir de kısa flört ettik evlendik zor karar veren birinin benimle hemen evlenmek istedi hatta süreci o hızlandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?