Erkekler eski uzun ilişkisini hatırlar mı?

hayatabak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
234
90
28
34
Merhabalar eşimle tanıştığmız da hiç geçmiş ilişkisinden bahsetmemişti bende bahsetmemiştim geçmiş bitmiş gözüyle bakıyorduk geçen eşimin 7 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim ama ne denli bittiğini bilmiyorum sormadım sorsam da eminim anlatmaz geçmiş der bazen bana duygusuz oluyor kendisi pek duygusal değil direk aklıma bu geldi acaba eski sevgilisi aklına gelir mi bundan mı böyle ?erkekler eski sevdiğini unutur mu akıllarına gelir mi

Geçmiş geçmişte kalmış bence önünüze bakın.

Bunları düşünmenizin evliliğinize bir katkısı olmayacaktır.

Sizi sevmiş , beğenmiş,sizinle bir yola girmiş mutlu olmaya bakın.

Kendiniz yazmışsınız duygusal biri değil diye zaten.

Demekki yapısı böyle.

Kimse hayatına giren birini unutmaz. Hele ki 7 yıllık ise zor. Ama onu unutmadığı hala sevdiği anlamına gelmez bu durum. Sadece hayatının bir bölümünde olduğu için normal.

Aklına gelir illa ki ama olacak olsa zaten 7 sene sonrası bitmezdi.
Hissiyatı yoktur aklına gelse de.

Ben çok duygusalım ağlarım bazen gelip te sarılıp ne oldu demez şimdi aklıma geliyor acaba önceden de böylemiydi bana mı böyle 7 sene o kız basıl katlandı ben çok uzun flört etmedik tam tanımadan evlendik belki ama 7 sene olduğunu birine duygusal mıydı merak ediyorum ben hep böyleydim der

Değiştiğini zannetmiyorum.Yapısı neyse odur.

Sizin eşinize karşı duyarsızlaşmanız gerek.

Zorla duygusuz birini duygusal yapamazsınız.

İyice birbirinizin sınırlarını tanımadan ,evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın bari.

Çocuk tüy dikiyor çünkü evliliğin üzerine.

Kendisi hiç özelini anlatmadı saygı duydum benim de 6 yıllık ilişkim vardı bitti anlatmak istedim bir ara o da anlatır belki müsade etmedi geçmiş bitmiş dedi böyle düşünmesi çok güzel saygılı ama işte bir keresinde çok hassastım hamile iken bu arada bir çocuğum var dedim sen hep mi böylesiydin biraz duygusuydun evet dedi ben uzun süre flört etmedim 1 senede tanışma evlilik hersey oldu tanıştırıldık dedim uzun site sevgili olamazdık kesin ayrılırdım dedim çok duygusuz oluyor bazen açan o ex kisişş nasıl katlanmış dedin eşimi çok seviyorum geçmişiyle kıskandım

Yazdıklarınızdan bir şey anlamadım .Kusura bakmayın.

İkinci evlilikleriniz mi?

Ortak çocuğunuz mu var ?

Ben yeni evlisiniz sandım bu kadar sorgulama yapınca .

Anılar akla gelir bazen bazen sevdiğimiz ya da sevmediğimiz insansanlar bile anılar gelir akla sonra gider o an duygular bitmişse

Ben seni çok iyi anladım. Söyle düşün sen 6 yillik ilişkini ne kadar hatırlıyorsan oda o kadar hatırlar.

Mutlaka sizin de ve hatta hepimizin de geçmiş ilişkiler aklımıza gelir. Gelmemesi için hafızamızı sildirmiş olmamız gerek. Ancak hatırlamak hala sevmek ya da özlemek demek değildir. Aklına geliyordur gelmesi doğaldır, ömrünü sizinle geçirmeye karar verdiğine göre sevdiği kişi de sizsiniz demektir. Erkekler bizler kadar duygusal varlıklar değiller zaten. Bu yanlızca eşinize has bir durum değil. Evliliğinizde ciddi problemler olmadığı takdirde olmayan şeyleri kafanıza takıp enerjinizi düşürmeyin. Evrene böyle enerjiler göndermeyin, ki zaten eşinize sormayın çünkü adamın aklının ucundan bile geçmiyorsa aklına getirmiş olursunuz ne gerek var?

Yaşadığı birşeyi kimse unutmaz.. Ama düşünüp düşünüp de dertlenmez merak etmeyin.. Bende mesela eski ilişkimi unutmadım ama eşimi çok seviyorum.. Eğer isteseydim eski sevgilimle olurdum demek ki eşim benim için daha çekici ya da hayat bir şekilde bizi buluşturdu.. Düşünüp düşünüp ne kıyaslama ne de başka birşey geçmiyor aklımdan..

Boş yere zihninizi kirletmeyin olumsuz şeylerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…