Erkekler evlendikten sonra anne-babasına daha mı düşkün olur?

burukaci

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
84
0
16
Ankara
Erkekler evlendikten sonra anne babasına falan yani ailesine daha düşkün oluyor diyorlar , dogrumu bu yani genel olarak böylemidir?

Erkeğin kişiliğine bağlı elbette ama çoğunlukla daha da düşkün oluyorlar nedense..
Kendi ailelerini kurduklarını idrak etmek zor geliyor sanırım :31:

hepsi farklı farklı ama bi erkeğin evlendikten sonra kendi ailesi olduğunu anlaması cok önemli yoksa cok çatışma yaşanır..
değişirmi sorusuna da bilemiyorum cevabını vericem dediğim gibi her erkeğin karakteri farklı...

öyle oluyolar canım evet...
aileside aralarında ki cevheri sonradan farketmiş gibi davranınca öyle oluyo tabi..
bekarken yüzüne bakmayanlar evlenince nedense böyle bi canciğer kıvamına geliyo..:47:

Evet öyle canım, mesela benim ki nişanlıyken hiç düşkün değil di.Hatta evleneceğiz, ev tutacağız annesigilin karşı apartmandan bi ev bulmuşlar bakmaya gittik ev çok güzel.Ben beğendim ama eşim annesigile çok yakın zırt pırt gelirler diye isstemedi, yeni evliliğimizi yaşayamayız dedi.Onlara biraz uzak bi mesafeden ev tuttuk.Yeni evliliğimi çok güzel yaşadım.Tabi o zaman evde bekar iki görümcem vardı.Gelgelelim görümcelerim evlendi.Eşimin fikirleri değişmeye başladı annesigil yanlız kalınca ayrı bir düşkünlük başladı.Ama benide kırmaz onlarıda orta yolu bulur, sorumluluğunu bilir.Aklı başında erkek bence iki tarafıda aynı dengede tutar.:ssz:

doğru, çok doğru. bir de tersi de oluyor. yani evlenmeden önce annelik babalık yapmayanlar var ya, düğünden sonra pat diğe oğul manyağı oluyolar. hatta bi örnek verecek olursam; bi ara k.v.lere gittik yeni evli sayılırız o zamanalr, eşim uyuyor sabah ben uyandım. sonra tekrar eşimle uyuduğumuz odaya girmem gerekti, eşim uyanmasın diye kapıyı sessizce açtım.aaaaaaaaa, bir de ne göreyim. benim k.v. eşimin üzerine abanmış gıdışında şapır şupur öpüyoooor. baskın vaaaar diyesim geldi, gülecem gülemedim, kıskanacam kıskanamadım, ağlayacam ağlayamadım. bunlar da sanki basılmış gibi bozuk bozuk baktılar bana, hele k.v.min o anki suratını asla unutamam. of, şu an bile gülme krizi tuttu(tabi ozaman kıskançlık daha ağır basmıştı). neyse, sonra eşime dedim napıyodunuz la, nası bastım sizi sabah:) eşim de diyo, annem geldi öptü durdu, ben de şaşırdım dedi. hayatında oğlunu hiç öyle öpmemeiş önceden, öpre öpe uyandırmamış:))) eee, el kızının yanında yatıyo ya değerli oldu tabii

doğru, çok doğru. bir de tersi de oluyor. yani evlenmeden önce annelik babalık yapmayanlar var ya, düğünden sonra pat diğe oğul manyağı oluyolar. hatta bi örnek verecek olursam; bi ara k.v.lere gittik yeni evli sayılırız o zamanalr, eşim uyuyor sabah ben uyandım. sonra tekrar eşimle uyuduğumuz odaya girmem gerekti, eşim uyanmasın diye kapıyı sessizce açtım.aaaaaaaaa, bir de ne göreyim. benim k.v. eşimin üzerine abanmış gıdışında şapır şupur öpüyoooor. baskın vaaaar diyesim geldi, gülecem gülemedim, kıskanacam kıskanamadım, ağlayacam ağlayamadım. bunlar da sanki basılmış gibi bozuk bozuk baktılar bana, hele k.v.min o anki suratını asla unutamam. of, şu an bile gülme krizi tuttu(tabi ozaman kıskançlık daha ağır basmıştı). neyse, sonra eşime dedim napıyodunuz la, nası bastım sizi sabah:) eşim de diyo, annem geldi öptü durdu, ben de şaşırdım dedi. hayatında oğlunu hiç öyle öpmemeiş önceden, öpre öpe uyandırmamış:))) eee, el kızının yanında yatıyo ya değerli oldu tabii

ahahahhahhaha ayyyy karnım ağrıdı gülmekten sen çok yaşa emiiiiii.....:1:

benım esım bekarken neyse hala oyle valla..hıc ana baba kuzusu degıl ama oyle umursamaz bı halıde yok..zaten annesıde dıger oglunu daha cok sevıyor..buda benım sansım olsa gerek:1::1:

genel anlamda evet erkekler evlendikten sonra karşılıklı tatlanıyorlar. birbirine çok bağlı olmayan bir ailede bile genelde bu durum yaşanıyor. sebebi ise yüzyıllardır bilinmiyor. en azından ben sebep sonuç ilişkisi kurup budur diyemiyorum.

:))))) //////////////////////////////////

Genelde doğru canım.. evlendıkten sonra kıymete bınıyo ogulları kıskanıyolar. İnsanın eşide aile kurdugu mantıgına gıremıyo bıturlu idrak edemıyo..Aile kurdum diyemıyo kendıme geleyım dıyemıyo off snrlendm gne:(

Ayyy cnm ben senn yerınde olsam cok fena kıskanırdım elim ayagm titrerdi ya hadi eşim ustu bası acık yatıyosa musaıt deglse..Hiç sevmem boyle şeyleri hoşlanmam.Ama kendını tutmussun taktr ettm:)

Alemsiniz kızlar:9: Ama annesi yahu kız, erkek değişir mi? Ama ne bileyim ben de kıskanırdım galiba gözümde canlandı da kıskanmak değil de tuhaf olurdum:9:

Benim bir seneyi doldurduğumuz:nazar: sevdicekte deli anneci hani şakanın içinde ve ya bi'örnekte bile annesine bi'şey diyemezsiniz. Ama banada bi'okadar öyle. Evlilik vs vs. olmadığından bilemiycem ne olur...:ssz:

genellikle inanın kişiliği ile ilgili bir durumdur..ama sanırım erkekler aile kurduktan sonra
ailelerine bir şeyleri ispat etme derdine düşüyor olabilirler.ya da farklı bir açıdan bakarsak ailesinde
mutlu olamamış ama aile hasreti çeken erkekler evlendikten sonra aileleleriyle daha çok zaman
geçirmek isteyebiliyorlar..tabi ki o nokta da eşleri ile sorun çıkıyor..ama sanmayın ki bu tek taraflı..
kadınlar da son derece ailelerine düşkün olabiliyorlar..bence orta yol bulunmalı..

maleseff daha düşkün oluyorlar. ben yeni evliyim eşim önceden ailesini aramazdı bile şimdi onlarsız yapamıyooo.. ailesini melek görüyooo ama siz anlayın ne olduklarını :D ama bende bu durumdan mağdurum yaniiii

al benden de okadar bunlar neden kurdugu yuvanın vaktınıde alıp, ailesine her sekıl harcarlar yazık yaaa bizimkide asırı duskun :( çözüm ytokmu kızlar bunun hıc degılse zaman ıcındegecer deyın barııı :25:

kesinlikle evlenince ailesine düşkün oluyorlar. hiç adı sanı anılmayan ana baba birden bire meydana çıkıyor görüşleri sizin hayatınız etkiliyor.
asi dik başlı erkek çocuk evlenince sorumluluk almaktan korkup anne babasının çocuğu olup onların iktidarına yeniden geri dönüyor.

Back
X