Erkekler evlendikten sonra değişir mi ?

Çok iyi gözlemlemeniz lazım fakat yinede aynı evin içine girmeden anlayamazsınız. Değisim her zaman kötü olmaz ben eşim için diyordum ki diğer yarımı buldum hayatımı geçireceğim adam dedim yani epey birbirimize aşk saygı sadakat duyarak evlendik.Evlendikten sonra bir kez daha aşık oldum çünkü nasıl eş nasıl baba olduğunu o zaman gördüm az bile hissetmişim dedim tekrar aşık oldum 🙈:)

Erkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
Sizden tabi ki güzel bahsedecek. Türlü abukluklarına rağmen yanında en uzun kalan kadınsınız. Kahrını anca siz çekersiniz.

Dünya görüşünüz ve finansal konulara yaklaşımınız tamamen farklı ve siz bunların bir imzayla değişebileceğini mi düşünüyorsunuz?

Erkek arkadaşımın kötü özellikleri yanında çok iyi huyları da vardı. Size daha önce bahsetmiştim. Mesela arkadaşları şey dedi. Senden o kadar güzel bahsediyo ki, sanki sadece senden bir tane var. Bir de sadıktı baya. Sizce evlenince daha iyi olma ihtimali var mı ?
Evlenince kadın da erkekte değişir, kimi iyi yönde kimi de kötü yönde, bunu tamamen karakter belirler, o yüzden karakterli eşler seçin...

Bence kadını erkeği yok bunun evlenınce herkes değişiyor.
Tanıdığım 10 erkekten 8 i evlenınce eşlerinin çok değiştiğini, bu yüzden boşanmayı düşündüklerini söylemişti mesela

Degisme degil senin yanına gelince takim giyer evlenince pijama giyer gibi bisey . Icinde ki aynıdır sadece kılıf farki var. Erkek arkadaşına kiz arkadaşını allayan pullayan öven adam cok çiğ geliyor sanki.

Ünlü bir influencer filozof der ki
evlenince iyi huylar bölü iki
köyü huylar çarpı iki :D
Şöyle katılıyorum bu görüşe iyi huylara alışırsın kanıksarsınız ve artık ekstra bir şey gibi gelmez. Kötü huylara da maruz kalma oranının artar ve bu yoğunluğu tolere etme kapasiteniz azalır. Daha zor alttan alırsınız/idare ederseniz

Senin doktorla iş olmaz, mutsuz olursun... Farklısınız...

Evlenince mantikan daha iyi olması zor çünkü zaten elde etmiş oluyor.
En iyi sevgiliyken davranilir.

Ben tamamen bu meseleye kader diye bakıyorum. Evlenmeden önce eşimin neyinden şikayetçiysem o huyları gitti. İyi diyorsun kötü çıkıyor kötü diyorsun iyi çıkıyor.

Kötü özellikler artarak devam edecek.
Iyi özellikler de azalacak.
Karekter oturmadiysa tabi .

Evlilik değil ama çocuk bir ilişkinin dinamiğini tamamen değiştiriyor. Biz önceden eşimle gezerdik, beraber vakit geçirirdik. 2 çocuktan sonra eve kapandık. Kendimize ait 1 saatimiz olmuyor. Gündemimiz hep çocuklar. Birinin kakası, diğerinin gazı. Birinin maması, diğerinin aşısı. İnşAllah geçici bir süreçtir.

evlenmeden önce=Adam
evlendikten sonra= Sandım fos çıktı Vıttırı Vızzık Adamlar

Nisanliyken yaşadıkların fragmanmis.

Back
X