Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence minimum 1 ay aynı evde nişanlıyla yaşanmalı evlenmeden.
evlendikten sonra eşinin huyları değişen arkadaşlar var mı ben daha evli değilim nişanlıyım ama merak ediyorum ve hatta burdaki yazılanları okuynca korkuyorum evlendikten sonra erkekler değişiyor mu yoksa daha mı bağlı oluyorlar bu konuda görmüş geçirmiş veya başkalarında tanık olmuş bayanlar yazabilir mi cokk merak ediyorum
Açıkçası eşim değişti şöyle oldu böyle oldu diye yakınır durur kadınlar, ama şu bi gerçek ki erkekler değişsin diye de ellerinden geleni yaparlar. Sevgiliyken kavgada alttan alan, her şeye razı gibi olan, mütevazi, ılımlı, anlayışlı kız gidiyor, yerine her şeye bir kulp takan, dırdırcı, tahammülsüz,asabi, mükemmelliyetçi, benci, aileni sevme hep beni sev diyen, laf sokan alttan almayan ikayet edip duran kadın geliyor yerine. Sevgiliyken güzel güzel giyinen, koku süren, kilosunun gramına dikkat eden, saçlarını yapan, makyaj yapan, üstü başı pırıl pırıl, oturmasına kalkmasına dikkat eden, özenli kız gidiyor, yerine yataktan kalkmış saçıyla dolaşan, dizlenmiş pijamayla oturan, makyajsız, özensiz, ağzında yediği sarımsaklı mantının kokusuyla oturan, giderek kilo alan ev hanımı geliyor. Sonra da eşlerin anlayışlı olması, ilk günkü gibi sevmesi, heyecanlanması, arzulaması bekleniyor. Eşim değişiyor diyen kadınlar kendileri aynılar mı acaba? Evlilik karşılıklı özen gerektirir. Siz bu özeni yitirmeye başlarsanız, eşinizin ilk günkü gibi kalmasını beklemek hayalperestlik olur.
Cok degisiyorlar, aslinda öncedende sinyallerini verdigi hareketleri tamamen yogunlasiyorda diyebiliriz, ama bazen hic tanimadiginiz bir yüzüde cikiyor ortaya.
Birde flört dönemi, nisan dönemi gercekten cok farkli, birlikte gecirile bilecek zaman cok kIsItlI, hep güzel anlari paylasiyor insan yok sinema, yok gezmek tozmak.
Zaten adam evlenirken kadin hic degismesin istermis, kadinda evlenirken nasil olsa degisir diye umut edermis...
Sana nasil söyleyim...böyle daha rahat davraniyorlar, özellikle ailelerine feci derecede düskünlesiyorlar, evlendigi kadin icin ailesini kirip gecen adam,
evlendikten sonra ailesi icin kendi karisini ve evini kirip gecebiliyor, nisanliyken yine bir sekilde oturup konusabildigin tartisabildigin adam gidiyor,
yerine ya günler boyunca buz gibi olan sizle konusmayan yada bas bas bagiran, üstüne yürüyen bir adam bile gelebiliyor oda ceviz kabugunu doldurmayan sebepler yüzünden...
her erkegin karakter tabii farkli farkli ve cok iyi ciftlerde var, ama gözlemledigim kadariyla hep kadinlarin idare ettikleri icin, yine kadinlar akilli davrandigin icin o evlilikler yürüyor...
tabii herkes öyle degil, ama istisnaler kaideyide bozmaz.
Tabii birde su gercek var: Kadinlarda degisiyor. Bizde nisanli döneminde oldugumuz gibi olmuyoruz, huyumuz suyumuz ayni evde yasarken ortaya cikiyor, bizde ailelerimizi özlüyoruz veya onlarin lafini cok fazla dinliyoruz, bizde evlendikten sonra artik sIk sIk ortada gezmeyip cocuk dogurup kilo alabiliyoruz, tahammülsüz bir evlilik olmuyor maalesef, her iki tarafta biraz karsisindakine ayak uydurunca gecinip gidiyor insanlar bir sekilde...
Cok degisiyorlar, aslinda öncedende sinyallerini verdigi hareketleri tamamen yogunlasiyorda diyebiliriz, ama bazen hic tanimadiginiz bir yüzüde cikiyor ortaya.
Birde flört dönemi, nisan dönemi gercekten cok farkli, birlikte gecirile bilecek zaman cok kIsItlI, hep güzel anlari paylasiyor insan yok sinema, yok gezmek tozmak.
Zaten adam evlenirken kadin hic degismesin istermis, kadinda evlenirken nasil olsa degisir diye umut edermis...
Sana nasil söyleyim...böyle daha rahat davraniyorlar, özellikle ailelerine feci derecede düskünlesiyorlar, evlendigi kadin icin ailesini kirip gecen adam,
evlendikten sonra ailesi icin kendi karisini ve evini kirip gecebiliyor, nisanliyken yine bir sekilde oturup konusabildigin tartisabildigin adam gidiyor,
yerine ya günler boyunca buz gibi olan sizle konusmayan yada bas bas bagiran, üstüne yürüyen bir adam bile gelebiliyor oda ceviz kabugunu doldurmayan sebepler yüzünden...
her erkegin karakter tabii farkli farkli ve cok iyi ciftlerde var, ama gözlemledigim kadariyla hep kadinlarin idare ettikleri icin, yine kadinlar akilli davrandigin icin o evlilikler yürüyor...
tabii herkes öyle degil, ama istisnaler kaideyide bozmaz.
Tabii birde su gercek var: Kadinlarda degisiyor. Bizde nisanli döneminde oldugumuz gibi olmuyoruz, huyumuz suyumuz ayni evde yasarken ortaya cikiyor, bizde ailelerimizi özlüyoruz veya onlarin lafini cok fazla dinliyoruz, bizde evlendikten sonra artik sIk sIk ortada gezmeyip cocuk dogurup kilo alabiliyoruz, tahammülsüz bir evlilik olmuyor maalesef, her iki tarafta biraz karsisindakine ayak uydurunca gecinip gidiyor insanlar bir sekilde...
evlendikten sonra eşinin huyları değişen arkadaşlar var mı ben daha evli değilim nişanlıyım ama merak ediyorum ve hatta burdaki yazılanları okuynca korkuyorum evlendikten sonra erkekler değişiyor mu yoksa daha mı bağlı oluyorlar bu konuda görmüş geçirmiş veya başkalarında tanık olmuş bayanlar yazabilir mi cokk merak ediyorum
eskiden o benim peşimden koşar bana yalvarırdı şim ben yapıyorum cok kötüyüm bıktım valla sürdüremiycem daha fazla bu evliligievlendikten sonra eşinin huyları değişen arkadaşlar var mı ben daha evli değilim nişanlıyım ama merak ediyorum ve hatta burdaki yazılanları okuynca korkuyorum evlendikten sonra erkekler değişiyor mu yoksa daha mı bağlı oluyorlar bu konuda görmüş geçirmiş veya başkalarında tanık olmuş bayanlar yazabilir mi cokk merak ediyorum
merhaba arkadaşlar .bi sorunum var .9 aylık evligiz bebek bekliyoruz .eşimle sorunlarım .birbirimizi cok seviyoruz desem onun adınada konuşmuş olurum .duygularından pek emin degilim son zamanlarda .eşim benle konuşmak muhabbet etmek istemiyor .geyik muhabbeti en son nezaman yaptık bilmiyorum gözumun içine en son nezaman baktı unutdum .işe gidiyor gece eve geldıgindede yemegini çayını önune koyuyorum yiyor banyosunu fln yapıyor gidip yatıyor .yatmasına bişe demiyorum yorgun yatmali tabiki.fakat benle konuşmuyor .gün içinde hiç aramıyor ben aradıgımda kestirip atıyor işim var yogunum falan diye.alıp karşıma konuşmak istiyorum kavga çıkıyor .en son ben suçlu oluyorum huzur vermiyorum hatda dırdır yapıyormuşum .ne yapacagımı şaşırdım benle hiç ilgilenmiyor .ne yapa bilirim .bitirmek istiyorum evliligimi .fakat herkese karşı cıkarak evlendik şimdi ne derler maskara olurum üstelik hamileyım 8aylık .gecen kavga etdik böle yapacaksan seni istemiyorum dedim öfkeyle .istemiyosan bebegi dogur bana ver ne istersen yap sonra dedi cok şaşırdım .acıkcası bütün günü oturup düşünmekte aglamaktan sinirlerim bozuldu.ne yapa bilirim![]()
![]()