• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler evlilik düşündüğü kadına cinsellik konusu açar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bu konu hakkında çok yorum dönüyor. Erkek her şeyi sevdiği kadınla yaşamak ister diyen var. Eğer sevgilisine konuşmuyorsa ihtiyacını giderdiği başkası vardır diyen var. Sizce cevabı nedir?
Bence erkek sevdiği kadına nikahtan önce dokunmaya bile kıyamaz... Biz annemizden böyle gördük böyle biliriz..

Bütün konularınız erkekleri daha iyi tanıma üzerine. Hepsi mi böyle diye sormuşsunuz hep. Hayır hepsi böyle değil. Size öylesi denk gelmiş.

Son düzenleme:
ben de sizce hangisi doğru dedim zaten yeni fikir üretin demedim?
Yav zaten herkesin doğrusu farklı ki 2 kutup oluşmuş, halkın nabzını mı tutuyorsunuz. Benim doğrum bana ,berikinin doğrusu ona . Buradakilerin doğrusunun size faydası ne çoğunluğa göre mi kendinize kıydırıp kıydırmayacağınıza karar vereceksiniz? Kısır tartışmalar bunlar.

Kızlar bu konu hakkında çok yorum dönüyor. Erkek her şeyi sevdiği kadınla yaşamak ister diyen var. Eğer sevgilisine konuşmuyorsa ihtiyacını giderdiği başkası vardır diyen var. Sizce cevabı nedir?
Bence erkek sevdiği kadına nikahtan önce dokunmaya bile kıyamaz... Biz annemizden böyle gördük böyle biliriz..

Cinselliği , erkeğin kadına kıyması olarak gördüğünüz sürece evlendiğinizde buraya vajinusmus konusu bile açabilirsiniz

Cinselliği , erkeğin kadına kıyması olarak gördüğünüz sürece evlendiğinizde buraya vajinusmus konusu bile açabilirsiniz
ben cinselliğe kadına kıyıyor demiyorum. ama bir grup genç erkeğin kadına her türlü ilgi sevgi gösterisinde bulunup kadın güvendikten sonra isteğini alınca terk etmesine yazık diyorum aynı şey karşı cins için de geçerli.. farkındaysan asla kimse cinselliğe giriş yapmasın demedim

İlk birkaç hafta içinde bunu yapıyorsa, bir kez daha düşünmek lazım.

ben cinselliğe kadına kıyıyor demiyorum. ama bir grup genç erkeğin kadına her türlü ilgi sevgi gösterisinde bulunup kadın güvendikten sonra isteğini alınca terk etmesine yazık diyorum aynı şey karşı cins için de geçerli.. farkındaysan asla kimse cinselliğe giriş yapmasın demedim
İşte bu yüzden bence karşı tarafın isteği değil, sizin ne istediğiniz önemli.

İlk birkaç hafta içinde bunu yapıyorsa, bir kez daha düşünmek lazım.
bence de.. ne demek istediğimi siz anlamışsınız teşekkür ediyorum. deminden beri cinselliğe karşıymışım gibi linç yiyorum hahshshs

Tam tersi sevdiği kadına hep dokunmak, öpmek ister.

Yine mi bu konu...
Seven erkek "evlenmeden kıyar mı kıyamaz mı" mi diye boş boş sorgulamışsın tepki alınca da "yok ben aslında önce kadına ilgi gösterip ilişkiye girdikten sonra terkeden erkekleri kastettim ehehe" diye kıvırmışsın. Bu örnekteki erkek zaten net sevmiyordur. E bu neyin sorgusu o zaman? Bu kafa nasıl bir kafa? Fskshsdjks

Ben bile rüyalarimda ametikan pastasi filmini tekrar cekiyorum sevdigim kisiyle :rolleyes: . Erkekler niye kıyamasın ? Hormonlariniz yok mu sizin? Hormonlarinizi mi aldirdiniz ? Kıyamam diyen ya aldatıyordur ya da gizli sapıktır. (Dini bildigi gibi yasayanlar dista elbet). Bana dokunmaya 'kiyamayan' bir erkek istemem. Dokundugum erkekle de illa evlenmem. Ayrıca evlenilecek eğlenilecek ayrimi cok cirkin eğlenemedigim biriyle evlenmem

Yine mi bu konu...
Seven erkek "evlenmeden kıyar mı kıyamaz mı" mi diye boş boş sorgulamışsın tepki alınca da "yok ben aslında önce kadına ilgi gösterip ilişkiye girdikten sonra terkeden erkekleri kastettim ehehe" diye kıvırmışsın. Bu örnekteki erkek zaten net sevmiyordur. E bu neyin sorgusu o zaman? Bu kafa nasıl bir kafa? Fskshsdjks
kıvırmadım kıvırmam için birilerinden çekiniyor olmam gerekir. sosyal medyada kimden niye çekineyim biraz aklınla düşünürsen? zaten iş işten geçtikten sonra sevmemiş zaten demenin manası mı kalıyor bu nasıl zeka

Ben bile rüyalarimda ametikan pastasi filmini tekrar cekiyorum sevdigim kisiyle :rolleyes: . Erkekler niye kıyamasın ? Hormonlariniz yok mu sizin? Hormonlarinizi mi aldirdiniz ? Kıyamam diyen ya aldatıyordur ya da gizli sapıktır. (Dini bildigi gibi yasayanlar dista elbet). Bana dokunmaya 'kiyamayan' bir erkek istemem. Dokundugum erkekle de illa evlenmem. Ayrıca evlenilecek eğlenilecek ayrimi cok cirkin eğlenemedigim biriyle evlenmem
bence de çirkin ama yapan var bu ayrımı.. benim de hormonlarım var erkeklerin de ama bu yemek içmek kadar elzem bi ihtiyac değil bence benim düşüncem bu

bence de çirkin ama yapan var bu ayrımı.. benim de hormonlarım var erkeklerin de ama bu yemek içmek kadar elzem bi ihtiyac değil bence benim düşüncem bu
Bence siz ya eksi sözlükten geldiniz ya da fakesiniz. Kendiniz dediniz biz annelerimizden böyle gördük diye. Benim annemden gördüğüm kadariyla renkli ic camasiri ayıp. O halde gidip beyaz donlar almaliyim hemen

insan sevdigine dokunmayacaksa kime dokunacak ?
Insanlar artik 30-35 yasindan once evlenmiyor, e bunca sene kurusunlar mi napsinlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X