- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Kızlar bu konu hakkında çok yorum dönüyor. Erkek her şeyi sevdiği kadınla yaşamak ister diyen var. Eğer sevgilisine konuşmuyorsa ihtiyacını giderdiği başkası vardır diyen var. Sizce cevabı nedir?
Bence erkek sevdiği kadına nikahtan önce dokunmaya bile kıyamaz... Biz annemizden böyle gördük böyle biliriz..
eski flörte yazıp yazmama arasında ikilemde kalmak
meraba. ben bugüne kadar ilk defa bi kişi ile ciddi görüştüm yaşım genç. 3 ay sürdü. son zamanlarda biraz soğumuş hissetmiştim çünkü her gün yazardı son zamanlarda her gün yazmıyordu. ona güzel dille anlattım daha yapmayacam dedi tekrar yapınca bitirmek istedim. tek bir saygısızlık etmemiş...

Erkekler neden sinirli anında düşüncesizce kıza hakaret ederler
meraba ilişki konularında tecrübesizim. benim konuştuğum biri vardı bi iki tartışmamızda hakaret etmişti bitirmek istemiştim ama saatlerce dil döktü sözler verdi affettim. son olayımızda ben rahatsız olduğum bi meseleden bahsettim yapmayacağım dedi bi daha yapınca beni umursamıyor sandım...

Bütün konularınız erkekleri daha iyi tanıma üzerine. Hepsi mi böyle diye sormuşsunuz hep. Hayır hepsi böyle değil. Size öylesi denk gelmiş.
Son düzenleme: