Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam hshshsYaşatacagi cinsellik 'bana kıymak' olarak nitelendirilecek kadar kötüyse mümkünse evlendikten sonra da yanaşmasin![]()
yoo benim ihtiyacım değilCinsellik sadece erkek icin bir ihtiyaç degildir , kadin icin de ihtiyactir , anneniz bunu ogrermemis size herhalde
Ve seks sevdigin insanla yapildiginda guzeldir bu erkek icin de boyle kadin icin de boyle
Seven erkegin sevdigiyle sevismek istemesi kadar normal birsey olamaz , kadin icin de son derece normaldir bu
E o zaman derdin ne? Konu ne olursa olsun istemediğin hiç bir şeyi başkasını mutlu etmek için yapma. Bu evlenmeden sevişmek olur, kardeşe kredi çekmek olur, sevmediğin ve sana kötü hissettiren akrabalarla plan yapmak olur...ne olursa olsun.yoo benim ihtiyacım değil
Cinsellik konuşmaması, dokunmaması sevdiğini, konuşması ya da talep etmesi sevmediğini göstermez. Adam cinsellik konuşmuyor ama bir güzel aldatıyor, şiddet uyguluyor. Şimdi bu adam da mı seviyorKızlar bu konu hakkında çok yorum dönüyor. Erkek her şeyi sevdiği kadınla yaşamak ister diyen var. Eğer sevgilisine konuşmuyorsa ihtiyacını giderdiği başkası vardır diyen var. Sizce cevabı nedir?
Bence erkek sevdiği kadına nikahtan önce dokunmaya bile kıyamaz... Biz annemizden böyle gördük böyle biliriz..
Karşı taraf için ihtiyaçsa ne olacak?yoo benim ihtiyacım değil
ben onu mu dedim ne alakaCinsellik konuşmaması, dokunmaması sevdiğini, konuşması ya da talep etmesi sevmediğini göstermez. Adam cinsellik konuşmuyor ama bir güzel aldatıyor, şiddet uyguluyor. Şimdi bu adam da mı seviyor
okeyayrıca bir derdiniz varsa burada yazın fikir tartısıp acık oturum yapmıyoruz ki burada
Amerikan pastasını yeniden çekmekBen bile rüyalarimda ametikan pastasi filmini tekrar cekiyorum sevdigim kisiyle. Erkekler niye kıyamasın ? Hormonlariniz yok mu sizin? Hormonlarinizi mi aldirdiniz ? Kıyamam diyen ya aldatıyordur ya da gizli sapıktır. (Dini bildigi gibi yasayanlar dista elbet). Bana dokunmaya 'kiyamayan' bir erkek istemem. Dokundugum erkekle de illa evlenmem. Ayrıca evlenilecek eğlenilecek ayrimi cok cirkin eğlenemedigim biriyle evlenmem
aynen yatak odamı senin onayına sunmayı bekliyorum ben de sabırsızlıkla hshshshshshssen annenden böyle görup böyle biliyorsan böyle yap baskasının yatak odasında naptıgı bu bekaret fanatiklerini neden bu kadar ilgilendiriyor anlamadım, evlenince kocan erken mi bosalıyor sertlesemiyor mu yapamıyor mu napıyor artık burada kocam beni tatmin etmiyor diye baslık acarsın![]()
sakin ol champ.. aynısı erkek için de geçerliYav niye sadece kadına kıyılıyo. Gına geldi artık. Erkek kadın eşitsizliğinden bi gün sinir krizi geçrcem. Erkek eli değmemiş kız, erkeğin ihtiyacı, erkeğin elinin kiri. Zıkkım.
Kadın eli değmemiş erkek nerde?
Kadının zevki ihtiyaçları ne oldu.
Niye namus sadece kadına ait görüldü.
Kadında açabilir cinsellik konusunu. Hatta okuduğum bi yazıya göre kadınlar erkeklerden daha çok istiyormuş cinsellik konusunu ki kesinlikle öyle bencede. Sevgide cinsellik kıstas alınamaz bence. Eğer adam seviyorsa saygı duyuyordur. İstemiyorsa tamam diyordur. ama yanaşmıyor diye eğer soğuk yapıp tavır alıp küserek trip atarak bişeyler yapmaya çalışıyosa kesinlikle sevmiyordur.
Yazdıklarımın hepsi hem kendi yaşamımdan hemde çevredekilerin yaşamıyla tecrübeyle sabit.
Erkek içinde geçerliyse o zaman kendin empati yaparakta cevap bulabilirsin. Mesela.. Sevgilinle cinsellik konuşmak istesen ben sana diyebilir miyim sen bu adamı sevmiyorsun diye?sakin ol champ.. aynısı erkek için de geçerli
konuşmak istemem zaten mesele bu hahahahaErkek içinde geçerliyse o zaman kendin empati yaparakta cevap bulabilirsin. Mesela.. Sevgilinle cinsellik konuşmak istesen ben sana diyebilir miyim sen bu adamı sevmiyorsun diye?
bunu yapan erkek de var kadın da biz kadın olduğumuzdan kadının bakış açısından yazdım6 sene deli gibi sevişip öyle evlendik.Senin bakış açın kadınları aşağılıyor. Ozman 6 yıl benden alacagını aldı diyip evlenmemeli miydi eşim benimle..Bunun karakterle, sevgiyle ilgisi var. Siz öyle gördüyseniz sizin hayatınız.
Senin kendi kararın. Ayrıca nasıl istemiyorsun. Abi duygusuz musunuz nesinizkonuşmak istemem zaten mesele bu hahahaha