Aksine genelde ince düşüncelidir bir kere beni kırmışlığı yoktur. Maddi açıdan da sıkıntısı yok. Hatta gayet iyi maddi durumu. Ama bu genel olarak erkeklerde gördüğüm bir şey bu teklif etmeme olayı. Yani bu kadar mı zor?! Aklım almıyor cidden...hayır abartmıyorsunuz. nişanlınız bu tarz şeylerden hoşlanmayabilir fakat sizin hatrınıza yapabilirdi ki zaten belli de etmişsiniz düşüncenizi. yani demek ki ince düşünceli biri değil dicem ama hep böylemidir normalde de? belki de masrafa girmemek için yapmamışta olabilir...
Evet haklısın net olması güzel benim bir önceki ilişkim 6 yıl oyalamıştı beni buna da şükür ama bu kadar düşünceli nazik bir insan bunu nasış atlat yani enteresan geliyor ki bem öyle balonlu kemalı bir şey istemiyordum. Yüzük bile önemli değildi ki o da olmadı zaten..Balonlarla kemanlarla evlilik teklif edip yillarca isteme konusunu surundurenler varken boyle net bi adamla nisanlanmanin gururunu yasamalisin:)
her erkek böyle değil bence. hele ki şu sıralar sosyal medyada o kadar cok görüyorum ki evlilik teklifi eden erkekleri, şık şık mekanlar balonlar havai fişek gösterileri falan:) biraz da şans meselesi tabi böyle erkeklere denk gelmek lazım:)Aksine genelde ince düşüncelidir bir kere beni kırmışlığı yoktur. Maddi açıdan da sıkıntısı yok. Hatta gayet iyi maddi durumu. Ama bu genel olarak erkeklerde gördüğüm bir şey bu teklif etmeme olayı. Yani bu kadar mı zor?! Aklım almıyor cidden...
Emin ol düşünememistir yada zamanı gelmemiştir benim nisanlim nisandan 3 ay sonra evlilik teklifi yaptı yapmasa da olur önemli olan niyeti erkekler evleniyoruz zaten bundan güzel ne olabilir düşüncesi ile ilerliyor . Çok takmayin sevmenin ve sevilmenin tadını çıkarın .Evet haklısın net olması güzel benim bir önceki ilişkim 6 yıl oyalamıştı beni buna da şükür ama bu kadar düşünceli nazik bir insan bunu nasış atlat yani enteresan geliyor ki bem öyle balonlu kemalı bir şey istemiyordum. Yüzük bile önemli değildi ki o da olmadı zaten..
İma eder miyim hiç kuyruğu dik tutuyorum dibine kadar :))) artık etse de geçti yani dalga konusu olurum sanki nişandan sonra evlenme teklifi garip yani dalga geçer gibi..Benim nişanlım da evlenme teklif etmedi hatta ver bakayım şu tektaşı parmağıma büyük mü küçük mü diye ben istedim yanihoş etseydi de ben nişandan önce yüzüğü takıp dolaşmak istemedim utandım biraz yani.O yüzden nişanda takmıştı mesela.Bence dert edilecek bişey değil ya ama siz özenmişsiniz istemişsiniz hakkınız tabi.Gerçi artık nişan olmuşsunuz herhalde keşke ima etseydiniz şaka yollu hani böyle özel bir teklif istediğinizi.Bence moralinizi bozmayın ya çok da farklı bir durum değil.
İşte bunu anlamıyorum ben de... Sevdiğin insan bir şeye özenecek isteyecek ki sadece senin elimde olan gayet de yapabileceğin bir şeye yapsan nolur sanki o mutlu olacak diye.. Ne bileyim belki de ben hep böyle düşünüp davrandığım için aynısı bana yapılmıyor..bende almadim ama dizilerde filmlerde gordummu icim gidiyor esim de uzuldugumu biliyor da diyorki aman suna bak kizin onune cokmus dizini tovbe diyo bende diz cokmesende olur diyorum yani benim icimde kaldi acikcasi..
Düşündüm ama "bana evlenme teklifi et" demeyi de yediremedim kendime.. Ben deyince anlamı yok ki zaten.. Olan oldu dedim yaniTeklif olmadan ne tanismasi ne nisani diyemedin mi?
Bana evlenme teklif et deme zaten de, benim kabul edip etmeyecegim ne belli de nisan tarihi konuşuyoruz. Önce bir bana sorsaydin evlenmek istiyor muyum derdim ben. Tabi sizin ilişkinizi bilmiyorum, evlilik zaten konustugunuz ve kararlastirdiginiz bir seyse tabi ki teklif beklemek anlamsiz.Düşündüm ama "bana evlenme teklifi et" demeyi de yediremedim kendime.. Ben deyince anlamı yok ki zaten.. Olan oldu dedim yani
aslinda ben onunla tanisirken hic ima etmedim istemedimde isteseydim yapardi belki ama biz birileri araciligiyla tanistik zaten evlilik niyetiyle..birbirimizi begenip sevincede teklifi gerek gormedi sanirim.ama sunu soyluyeyim simdi ben bisey istedigimde tamam bakariz der hatta istedigimi bile unuturum bikac gun sonra onumdedir.2.istememe gerek kalmaz.onemli olan seni mutlu etmesi huzur vermesi...cok mutlu olursunuz insallah..İşte bunu anlamıyorum ben de... Sevdiğin insan bir şeye özenecek isteyecek ki sadece senin elimde olan gayet de yapabileceğin bir şeye yapsan nolur sanki o mutlu olacak diye.. Ne bileyim belki de ben hep böyle düşünüp davrandığım için aynısı bana yapılmıyor..
Bu da "teklif et" demekle aynı kapıya çıkıyor bence.. Evlilik konuşuyorduk tabi ki ama sanmıyorum ki ilişkide evlilik lafı geçmeden bi evlenme teklifi yapılsın.. Benim anlatmak istediğim bu bir hatıradır jesttir.. Düğün olmadan evlenilmiyor mu mesela aynı şey.. Hatıra içimde kalmasın vs.. Mesela ben de sevgililer gününden hazetmem ama o önem veriyor hevesleniyor diye kutluyoruz ki bunu dile getirmeme rağmen.. Ama aynı hassasiyet bana yok.. Sevgililer gününü allı şallı kutlayan adamın neden evlenme teklifinden kaçtığını da hala anlamış değilim...Bana evlenme teklif et deme zaten de, benim kabul edip etmeyecegim ne belli de nisan tarihi konuşuyoruz. Önce bir bana sorsaydin evlenmek istiyor muyum derdim ben. Tabi sizin ilişkinizi bilmiyorum, evlilik zaten konustugunuz ve kararlastirdiginiz bir seyse tabi ki teklif beklemek anlamsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?