Benim öyle olmuştu ondan dedim. Ben ciddi bir teklif almadan hiç ciddi ciddi konuşmadım. Kimseyle tanistirmadim vs. Yaptığı hos olmamış tabi, teklifi beğendiğini belli etmene rağmen bir sey yapmaması. Sen teklif et bakalım ne diyecek?Bu da "teklif et" demekle aynı kapıya çıkıyor bence.. Evlilik konuşuyorduk tabi ki ama sanmıyorum ki ilişkide evlilik lafı geçmeden bi evlenme teklifi yapılsın.. Benim anlatmak istediğim bu bir hatıradır jesttir.. Düğün olmadan evlenilmiyor mu mesela aynı şey.. Hatıra içimde kalmasın vs.. Mesela ben de sevgililer gününden hazetmem ama o önem veriyor hevesleniyor diye kutluyoruz ki bunu dile getirmeme rağmen.. Ama aynı hassasiyet bana yok.. Sevgililer gününü allı şallı kutlayan adamın neden evlenme teklifinden kaçtığını da hala anlamış değilim...
Bende de tektaş falan yok ki zaten istemiyorum çünkü sade bombeli sarı alyansım var birlikte takamam zaten takmayacağım yani de bak mesela bu da garip benim aylık gelirim 5 haneli olsa taksın takmasın etrafındakilerden görüp kendini kötü hissetmesin diye alırdım sanki sevgilime erkek olsam ya bilmiyorum anlamak çok zor ben yanlış düşünüyorum belki de..sunuda soyluyeyim evlendikten sonra itiraf etti masraf olmasin diye yapamamis tektas falan dugunu sade kendi yapti cunku ailesi karismadi.gerci 4 senelik evliyim hala tektasim yok.onu istemeyede yuzum yok artik cunku alyansimi kaybettim.aylarca takmiyorum kendisi takiyor adam hala cakmadi.bunada cok sasiyorum
Haklısınız ama bu mantığa göre gelinlik alyans düğün vs bunlar da tiyatro ama insan yaşamak istiyor işte.. Neyse artık geçti zaten :))Yani bilmiyorum, bana komik geliyor. Hani hic evliligin lafi gecmez, supriz bir teklif gelir, anlarim. Ama uzun sure sevgili olup, evlilige dair planlar yapip, sonra da ozel bir hazirlikla " benimle evlenir misin?"diye sormak, cok Amerikan filmi seyretmis olmak sanki. Ne yani ne diyecek kiz, bi dusuneyim, ya da hayir demek secenek mi?
Ben erkek olsam da cevabini bildigim sorular soramazdim. Biraz tiyatro gibi, ve tiyatro her insanin mizacina uygun degil.
Ayni sey degil canim, digerleri bir toren ve baska insanlari bu ana sahit tutmak istiyorsun. :)Haklısınız ama bu mantığa göre gelinlik alyans düğün vs bunlar da tiyatro ama insan yaşamak istiyor işte.. Neyse artık geçti zaten :))
Merhaba arkadaşlar.
Nişanladım çok kısa süre önce. Kendime dert ettiğim şey ise nişanlımın bu dönemdeki anlam veremediğim empati eksikliği.. Onun çok yakın bir arkadaşı 6 ay kadar önce kız arkadaşına evlenme teklifi edecekken çok yardımcı olduk. Yüzükten tut balonlara müzikten mekana her şeyi ayarladık. Çok da güzel oldu gerçekten. Ben de her seferinde ne kadar beğendiğimi ne kadar güzel olduğunu vs belli ettim. Fakat kendisi direkt şu tarihte aileleri tanıştıralım mı, şu tarihte de nişan vs diye girdi olaya. O öyle diyince ben de bir şey diyemedim. Evet zaten önemli olan bunlar değil belki ama ben o dönemde kendim için de çok hayal etmiş çok özenmiştim güzel bir hatıra olacaktı neticede. Öyle yüzük balon falanı da geçtim. Özel bir gecede sade bir teklif ömür boyu hatırlanacak bir şey sonuçta. Nişana kadar bir sürpriz bekledim yine ama o da olmadı.. Size soruyorum insan bazı şeylere kendi önem vermese bile sevdiği veriyor diye veya içinde kalmasın diye o mutlu olsun diye yapmamalı mı? Erkekler böyle mi hep? Ben mi abartıyorum?
Bence icine atiyosun sen herseyi. Onu konusama, bunu konusama. Siz nasil iletidim kurucaksiniz. Yaptigin yanlis. Cok cok gururlusun. Bu gurur bile degil, daha yanlis bisey. Sana " evlilik teklifi et bana" de demiyoruz. Alttan alttan mesaji ver diyoruz. Saka yollu yada imalarla. Sen boyle ilerlerlersen ilerde evlendikten snra "bu kadin alttan alttan her istedgini yaptirir esine" taktigini hic bi zaman uygulamayacaksin gibi. Bir gun " bana hediye almadi" diye uzulursun, birgun " ala ala hediye olarak bunu almis" diye uzulursun. Bi kadin taktik gelistirmeli.Düşündüm ama "bana evlenme teklifi et" demeyi de yediremedim kendime.. Ben deyince anlamı yok ki zaten.. Olan oldu dedim yani
Merhaba arkadaşlar.
Nişanladım çok kısa süre önce. Kendime dert ettiğim şey ise nişanlımın bu dönemdeki anlam veremediğim empati eksikliği.. Onun çok yakın bir arkadaşı 6 ay kadar önce kız arkadaşına evlenme teklifi edecekken çok yardımcı olduk. Yüzükten tut balonlara müzikten mekana her şeyi ayarladık. Çok da güzel oldu gerçekten. Ben de her seferinde ne kadar beğendiğimi ne kadar güzel olduğunu vs belli ettim. Fakat kendisi direkt şu tarihte aileleri tanıştıralım mı, şu tarihte de nişan vs diye girdi olaya. O öyle diyince ben de bir şey diyemedim. Evet zaten önemli olan bunlar değil belki ama ben o dönemde kendim için de çok hayal etmiş çok özenmiştim güzel bir hatıra olacaktı neticede. Öyle yüzük balon falanı da geçtim. Özel bir gecede sade bir teklif ömür boyu hatırlanacak bir şey sonuçta. Nişana kadar bir sürpriz bekledim yine ama o da olmadı.. Size soruyorum insan bazı şeylere kendi önem vermese bile sevdiği veriyor diye veya içinde kalmasın diye o mutlu olsun diye yapmamalı mı? Erkekler böyle mi hep? Ben mi abartıyorum?
Evet ben de akıl erdiremiyorum bazı şeylere mesela dediğim gibi sevgililer günü yıldönümü vs atlamaz durup dururken çiçek vs alır böyle bi adam bunu niye yapmadı hani öyle jestlerden vs gocunan biri değil ilginç yani :))Hayır abartmıyorsunuz bence haklısınız .Keşke erkeklerde zerre kadar biz kadınların detay düşüncesi olsaydı , yok maalesef yok onlar pek önem vermiyorlar .Ben şuna takıldım arkadaşının evlenme teklifini organize ederken acaba hiç mi heveslenmedi ki .
Merhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?